Sivilceli Ciltler Acnegen kullanmak istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Geçmiş olsun kötü görünüyor ve ne yazık ki ilaçsız geçmez gibi. Biraz sıkın dişinizi çıkan sonucu gördüğünüz zaman daha önce tedaviye başlamadığınıza pişman olursunuz.
İlaçlardan da bu kadar korkmayın. Çoğu zaman bilinçsiz kullanılan ot, yağ vs gibi yöntemler ilaçtan daha tehlikeli oluyor.

Canım lazer için benim bildiğim yüzde sivilce akne vs olmaması gerekiyor. Yanlışım olabilir. Bir de çay ağacı yağı ve biberiye yağının sivilce vs kuruttugunu okudum dün akşam internette. Bir bak istersen ama bir şey olursa mesuliyet kabul etmem :) ben bir ara bir siivlce seti almıştım arkadaşımla almıştık.icinde çay ağacı yağı vardı. Ben düzenli kullanmadım arkadaşım memnundu o düzenli kullandı

Gördünüz dimiii hakimi bide çalışıyorum makyajsız olamıyorum yasak. Ama suratıma da makyaj yapmadan da çıkamam evden. Konuyu takibe alın da en azından ihtiyacı olanlara yardım edelim çünkü bn tedaviye başlıcam

Bir de doktorlar genelde sivilce vs için içten kurutmak gerek diye ilaç veriyor. Ben de kullandım üç tane antibiyotik gibi bir şey olandı bir hap. Ne zararı varmis ki bu hapin sen neden istemiyorsun kullanmayı

Sürekli bu şekilde resim paylaşacam bakmak isteyen takipte kalsın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 90
Sivilcelerin tedaviye ihtiyci var ama sanki makyaj ürünlerinde yüzünüzü iyce tıkamis gibi geldi...

Mesela ben hormon testi yatırdim cenemde cikan svilceler için butun hepsine bakıldı normal, kadn doguma gittim kist vs var mi diye? Temel sebebini bulmak önemli bence karaciğer emzinleri vs baktirin... birde cildiniz uzun sure makyaja maruz kalıyorsa gozenekler tikaniyordur...cay ağacı yağı varmış ilac yine kullan ama.desteklede... bu ilacın yan etkisi nedir yani roccatuana.gibi.mi?

Bence biran evvel ilacını kullanmaya başla. Bol su içersen ilacın olası yan etkilerine en aza indirgersin.

Doktorum bana da acnegen verdi . daha yeni kullanmaya başladım. Kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun. Bence sende kullanmalisin.
Sonuçta doktor kan testleri sonucunda veriyor zararlı olsa vermezdi.

Ben atlattim yasam bicimimi degistirerek. Bana da cok agir ilaclar vermisti doktor hepsini cope attim. Bir arkadasimin beyninden kitle alindi. Doktorlar kitleye kullandigi akne ilacinin sebep oldugunu dusunuyor. Hayati kaydi diyebilirim. Tabi bahsettigin ilaci bilmiyorum ama hafif bir sey oldugunu sanmam.

Kullanmak zorunda değilsin!
Doktor bana R.... adlı ilaçtan verecekti,kabul etmedim. Antibiyotik vs kullandım biraz geçti sonra yine aynı... Bu sefer başka bir doktora gittim. O doktor da bana R..... adlı ilaçtan verecekti yine kabul etmedim. Kullanmazsan geçmez dedi... Ne mi oldu? Son birkaç aydır ciltim gayet sağlıklı. Zaman zaman sivilcelerim yine çoğalıyor ama eskiye kıyasla çok iyi durumdayım. Sana tavsiyem hormon testi yaptır,kadın doğumcuya git ve doğum kontrol hapı kullan. Ben bu sayede tamamen olmasa da çok büyük oranda kurtuldum bu illetten

Aaa resmini daha yeni gördüm. Bu ne ki, ben bundan daha kötü durumdayım. Lekeler de vardı... sen tavsiyemi dinle kadın doğumcuya git. Makyaj yapsan bile en azından allık sürme bence. Zaten fondöten/bb krem ve pudra kapatıyor gözenekleri.

Acnegen roaccutane gibi aynı etkileri taşıyan bir ilaç. Herşeyi denedim ama geçmiyor bir ayda sıkıntıdan yüzüm bu hale girdi. Napcagımı şaşırdım cildim iğrenç nefret ediyorum. Kadın Doğuma gitmiştim ama bişey dememişti. Hormonlarımda ve karaciğerdedir bi sıkıntı yok. Strese bağlı bnmki büyük ihtimalle. İçi dolu irisli şekilde

Bunu içerden kurutmadıkça dışardan yapılan bişeyin çok etkisi olmaz diye düşünüyorum bnde. Ama işte tekrarlarsa yine bu kötü olur ozamn hep ilaçta kullanılmaz ki

• Beğen
Reactions: s u
Ama bu kadar kistik sivilcenin üstüne kalıp gibi makyaj yapilmaz ki :( cildinize bir gram hava girdiğinden supheliyim. Zaten makyaj malzemeleri ilactan cok daha fazla kimyadal içeriyor. Bu kadar makyaj yapıyorsanız ilactan neden kaçıyorsunuz?
Illa ilacsiz bir çözüm ariyorsaniz, kökenine inmelisiniz. Hormonlarinizdan veya karacigerinizden kaynaklanıyor olabilir.
Karaciğer detoksu için limon maydanoz kuru var, cildi tamamen arindiriyor. Isterseniz deneyin.
Bir akrabamiz vardi, yuzu sürekli iltihapli sivilye dokerdi ve kadın 60 yaşında falan. Dişlerini de erken yaşta kaybetti, damakli takma diş yaptirirken doktoru, bütün diş diplerinin inanılmaz iltihapli olduğunu söylemiş. Uzun sure antibiyotik kullandi. Ve yuzundeki onca kistik sivilcenin sebebi buymuş:( 60 yaşından sonra anlaşıldı

• Beğen
Reactions: s u
Back
X