Sivilceli Ciltler Acnegen'e başlıyorumm...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

uykucuusirine

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
89
4
18
35
Bursa
İlk hapımı dün akşam içtim. 1.günüm sabahları 10 mg akşamları 20 mg şeklinde kullanacağım . Umarım kullanıp faydasını görenler olmuştur . Bende gelişmeleri ara ara yazmayı düşünüyorum . Bakalım uzun bir süreç beni bekliyor...

bugün 14. günüm yazmak istedim. yüzüm baya baya kuruyor . dudaklarımda öyle aşırı bi kuruma yok aktif sivilcem yoktu ama 2 gün önce sol yanağımda yatınca bile acıtan bir sivilce cıktı ama ellemedim kurumaya başladı kendi kendine. ben de ek olarak saç diplerimi kuruttuğu için kasınma ve kepek başladı bi de iştahımı açtı normalde tam tersi oluyormuş... şimdilik bahsedilği kadar sıkıntılı bir durum yok .

bugün 14. günüm yazmak istedim. yüzüm baya baya kuruyor . dudaklarımda öyle aşırı bi kuruma yok aktif sivilcem yoktu ama 2 gün önce sol yanağımda yatınca bile acıtan bir sivilce cıktı ama ellemedim kurumaya başladı kendi kendine. ben de ek olarak saç diplerimi kuruttuğu için kasınma ve kepek başladı bi de iştahımı açtı normalde tam tersi oluyormuş... şimdilik bahsedilği kadar sıkıntılı bir durum yok .

Merhaba bende acnegen kullanıyorum 2 hafta oldu ve iştahım açıldı normalde atıştırmam yoktur ama sürekli acıkıyorum ne yapmalıyım sizce?

Back
X