Sivilceli Ciltler Acnelyse kullanıcıları

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Feyza95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
40
2
1
30
Arkadaşlar acnelyse kullanmaya başladım aknetrent roaccutane etkili a vitaminli retionik asit var kendilerinde. Hap olanları kullanamıyorum niyetim bunla atlatmak.İlk hafta 2 gece sürücegim için 2 gece sürdüm 5 gün falan dinlendiricem şimdi.Soyulma falan yaptı ama sivilceler halen sönmedi? Deri altındakilerde çıktı.Çok mu erken sizce ondanmıdır? Acaba sivilceleri söndürmek için yanında tetradox falan da mı kullansam? Soyarak cildi yeniliyomuş yoksa biraz daha mı beklesem?

Bırşey anlamadi ben :confused:

Arkadaşlar acnelyse kullanmaya başladım aknetrent roaccutane etkili a vitaminli retionik asit var kendilerinde. Hap olanları kullanamıyorum niyetim bunla atlatmak.İlk hafta 2 gece sürücegim için 2 gece sürdüm 5 gün falan dinlendiricem şimdi.Soyulma falan yaptı ama sivilceler halen sönmedi? Deri altındakilerde çıktı.Çok mu erken sizce ondanmıdır? Acaba sivilceleri söndürmek için yanında tetradox falan da mı kullansam? Soyarak cildi yeniliyomuş yoksa biraz daha mı beklesem?
Bu ilaçlar doktor kontrolünde verilir.
Gidip eczaneden kulaktan dolma bilgilerle almışsın sanki.
Akneylse etkili bir krem fazla sürme.
Ve mümkün ise doktora danis

Bence bu ilaç sivilce problemi büyük oranda azaldığında kullanılmalı. çünkü sivilceleri çoğaltıyor zaten ilacın amacı cildi soyup yenilemek lekeleri azaltmak. sivilceyle ne alakası var anlamadım?

Ben de ilk defa dün gece kullandım. yüzümde sivilce yok ama bir kaç tane yüzeysel sivilce lekesi var hafif koyuluklar şeklinde. amacım hafif bir kimyasal peeling etkisi yani çok abartmadan soyarak renk eşitleme. ben çok çok az sürdüm ve bugün 50 faktör güneş koruma kremi sürdüm. prospektüste ilk kullanımlarda cilt altındaki sivilceleri yüzeye çıkaracağı yazıyor zaten bu beklenen bişey. ara verip tedaviye devam etmeniz gerekiyor. yalnız çok çok ince bir şekilde kullanmanızı ve yüzünüzü güneşten korumanızı tavsiye ederim.

Bu ilaçlar doktor kontrolünde verilir.
Gidip eczaneden kulaktan dolma bilgilerle almışsın sanki.
Akneylse etkili bir krem fazla sürme.
Ve mümkün ise doktora danis
Yok cildiyeciyle konusup yazdırdım.Dedi ayrıca bi antibiyotik kullanmana gerek yok ama sanki istiyo gibi ondan sordum

Back
X