Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru yere açıyorum eski sevgilimi bdv den başka nereye anlatayım
ilişkiler ve hayatın içindene meseladoğru yere açıyorum eski sevgilimi bdv den başka nereye anlatayım
yemek tarifleri bölümüne anlatdoğru yere açıyorum eski sevgilimi bdv den başka nereye anlatayım
evet o zaman kapatmazlar :) zaten birilerinin tekelinde bu site onların hiçbi konusu kapanmıyo ne hikmetseyemek tarifleri bölümüne anlat![]()
ya eski sevgilimle yeniden konuştuk onu anlattım onu almış ayrılık konuma taşımış şimdi derdim ayrılık değil ki niye taşıyoKonularina baktim da hepsi doğru yerde. Hangi konun taşindi mesela?
aynı konu sayılmaz sürekli olaylar değişiyo avukatı mısın kk nın :)ya ben senin konularına şöyle bir göz attım çoğu bdv deki zaten ama kilitli
demek ki aynı konuları ısıtıp ısıtıp açıyorsun kilitleniyor
Anaaa sigara Yı bıraktın mı bacım? Elinde göremedim denakliyatçı hain okypete![]()
oteki konuda içtim ya şimdi burda bidaha yakmayım dedimAnaaa sigara Yı bıraktın mı bacım? Elinde göremedim de![]()
Onlaron konuları kapanmıyor diyorsun da sende biraz dan hiç açılmamak üzere kapanıcan bilmem farkındamısın?evet o zaman kapatmazlar :) zaten birilerinin tekelinde bu site onların hiçbi konusu kapanmıyo ne hikmetse![]()
Kimlerin mesela bi tanem?evet o zaman kapatmazlar :) zaten birilerinin tekelinde bu site onların hiçbi konusu kapanmıyo ne hikmetse![]()
ya eski sevgilimle yeniden konuştuk onu anlattım onu almış ayrılık konuma taşımış şimdi derdim ayrılık değil ki niye taşıyo