- Konu Sahibi Ashiyamizuki
Bi arkadaşıma sormustum sen sevdiğin kişiyi böyle kaydeder misin diye o ne ya resmi daire mi burası demişti
demek ki normal değil didiklicem bunu sağolun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl önce babam trafik kazası geçirdi. olay yerindekiler cep telefonundan ailesine (yani bize) ulaşmaya çalışmışlar ancak hepimiz isimle kayıtlı olduğumuz için rastgele bir numara çevirip durumu anlatmışlar. Allah'tan o kişi babamın kuzeniydi de bize kolayca ulaşabildi. o gün bugündür annem babamda; babam annemde eşim xxxxx diye kayıtlıdır. evlenince bende bu yoldan gideceğim.
o arkadaşın farklı bi açıdan bakıyor olabilirBi arkadaşıma sormustum sen sevdiğin kişiyi böyle kaydeder misin diye o ne ya resmi daire mi burası demiştidemek ki normal değil didiklicem bunu sağolun
![]()
Bu durum pek dert degil ama bilmiyorum kafamı kurcalıyor, arkadaşlarımın kuzenimin vs. sevgilileri bebeğim herseyim falan diye kaydederken bizimki beni isim soyisimle kaydetmiş normal mi sizce altında bisey aramalı mıyım?![]()
Çok kötü ya.. Aldatılana yazık cidden . Yorumunuzu yıllar sonra foruma girdiğimde gördüm ve cevapladımcnm içine kurt düşürmek istemem ama benim kuzenim 2 kızı aynı anda yönetiodu çok kızıyodum ama 19 yaşında yaşına weriyodum o 2 kız arkdşınıda öyle adıyla soyadıyla kaydederdi birbirlerinn yanında aradığında sıkıntı olmuyo okuldan arkdşım not için arıyo vs.. vs.. ee sonuçta msjla patladı biri dierinn msjını okumus falan ergen ergen hareketlersen dikkat et derim peşini bırakma konunu okuyunca kuzenim geldi aklıma
Bu durum pek dert degil ama bilmiyorum kafamı kurcalıyor, arkadaşlarımın kuzenimin vs. sevgilileri bebeğim herseyim falan diye kaydederken bizimki beni isim soyisimle kaydetmiş normal mi sizce altında bisey aramalı mıyım?![]()
Epeydir ayrıyız:)Ilginc..Yapisi oyle demekki. Bir sorun varsada cikar kokusu zaten.
Teşekkürler. Bidaha ilişkim olduğunda böyle bir durumda takmamaya özen göstericembende eşim hariç herkes adla kayıtlıdır.
ama alta kım oldugunu yazarım . Kaza durumunda ona göre arasınlar dıye.
Şuda bır gerçek eşim takıntılı herksı isim - soyadım kaydeder benı bıle
Hiç problem olmadı sende bence takma ya .
Hahahah o da güzelmişMadem 2014ün konusu hortlamiş ben de yazayim
Üzülme bacım, dört aylik sevgilim beni isim+şehir diye kaydetmişti
Ayşe İstanbul gibi
Üstelik hayatında tanıdığı ve taniyabilecegi o isme sahip tek insan bendim, çünkü tanıdığı tek Türk de öyle bir isme sahip olacak tek müslüman da bendim, ona rağmen Ayşe istanbul![]()
Madem 2014ün konusu hortlamiş ben de yazayim
Üzülme bacım, dört aylik sevgilim beni isim+şehir diye kaydetmişti
Ayşe İstanbul gibi
Üstelik hayatında tanıdığı ve taniyabilecegi o isme sahip tek insan bendim, çünkü tanıdığı tek Türk de öyle bir isme sahip olacak tek müslüman da bendim, ona rağmen Ayşe istanbul![]()
Bence de ilgincGarip.
Ne munasebet is arkdasi gibi oyle isim soy isim