ya Allah'ını seversen insanlar için fizyolojik biyolojik kimyasal ne kadar kesinlik varsa hepsini alt ettin hee...insan üstü zor davranışlar değilmiş....umarım ishal ol ve çok önemli bir davete git saatlerce orda bulunmak zorunda kal bak bakalım noluyomuşşşş ????
düşüncelerine katılmadığınız insana ruh hastası demek normal ?
konu sahibi arkadaşım, bak konunu okuyan 30 civarı kadın var, ve bir tanesi bile sana hak vermedi...
o zaman otuzumuz da görgüsüz, ama sen adabı muaşeret timsali...ha? ne dersin...hiç düşündünmü?
30 değil bin kişide olsa burda yine haksızsın..bendce kabul et de daha fazla rencide etme kendini...
yanlışsın kabul et işte...
sen sürekli ishal geziyorsan acil dr.git.
Ben de misafirliğe gittiğim yerlerde büyüğümü yapamam,istesem de yapamıyorum yani.
Ama bu demek degildir ki kimse yapmasın.Ben psikolojik olarak yapamam 2 gün kalsam da yapamıyorum.Ama sizin mantıgınızı anlayamadım.Herkes sonucta farklı tuvalet bu, bunun için yapılmış.
Banyo olayını da yapamıyorum.Başkasının banyosunu kullanmaya çekiniyorum ben açıkçası..
Çocuguna ılık çay isteyenleri bile yermişsiniz ne var elinize mi yapısır ılık su koymak üstüne.
Sizin bu kafayla hiç arkadaşınız olmaz.
İyi ki sizin gibi bir arkadaşım yok..
sen sürekli ishal geziyorsan acil dr.git.
takmışsınız haftada 10 kilo verdiren ot çayları tarifine30 da öğrenmiş oldu.
bilmemek ayıp değil demekki
şu otuz kadına 1 haftada 10 kg.veren bitki çayı desem sabaha içmeyen kalmazdı.
ama bigün tutarsan ertesi günü aynı saatte gelir.heryere ıçmak zorunda değilsin deyince
herkes biz bok kokusunu seviyoruz , sen ruh hastası olduğun için sevmiyorsun biz sevdik sende sev diyorsunuz sevmiyorum
ıçın arkadaşım banane.
başkasının ok kokusundan bu kadar haz ediyorsanız ve bu kadar güzelse ..
ben rahatsız oluyorum , ve başkasının evinde kimseyi rahatsız etmiyorum.
Şuraya birgünde 2.kg. veen ot çayı desem 100 tane kadın not alırdı normal olurdu.
madem biyolojik saati bilmiyorsan,
kalkıp dost arkadaşkonusundan bel altı yapmana lüzum yok.
30 da öğrenmiş oldu.
ama bigün tutarsan ertesi günü aynı saatte gelir.heryere ıçmak zorunda değilsin deyince
herkes biz bok kokusunu seviyoruz , sen ruh hastası olduğun için sevmiyorsun biz sevdik sende sev diyorsunuz sevmiyorum
kanka bende sureklı kabız gezıyorum bana da bı el atıver bı zahmet bea
ıç güzelim , kasma ,
ayrıca sana çıkma teklifi etmedim , benim gibi arkadaşı iyiki yokmuş.. bende senin gibi arkadaşım olmamasından rahatsız değilim
kasma
Allah iyiliğinizi versin, epey güldüm akşam akşam.... konu sahibi arkadaşım üstüne geleni bi güzel savuşturuyor aslında direncine hayran kaldım... bence tatlısınız...
30 da öğrenmiş oldu.
yoo gayet iyiyim ben teşekkür ederim tavsiyene..sen de git bence iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?