Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik

Bu huy bende de var gittiğim yerde kabineye gidemem helede alafiranga tuvalet olursa ama cok zorda kaldığımda yapacak birsey yok ama bana gelen misafirlere gitmesinde sakınca yoktur bu tamamen benimle alakalı birsey ama siz burda öyle bı anlatmıştınız ki hiç his değil misafire ikram ve hizmet vardır ama sizinki hizmet değil eziyet o vakit misafir kabul etmeyin direk söyleyin herkes bilsin

sen sürekli ishal geziyorsan acil dr.git.

düşüncelerine katılmadığınız insana ruh hastası demek normal ?

burada konu düşünceye katılmamak değil,fikrini sordugunuz ınsanlar sıze katılmadıgında saldırgan tavrınız.en basta ne kadar yapıcı konustum farkındaysanız.ama onunuze gelene saldırıyorsunuz,cahil demeler,medenıyetten soz etmeler..

Hem cevap istemiş hem de bir türlü ikna olmuyor yazılanlardan.Hem yorumlara güldüm hem de konu sahibine çok kızdım. Etrafımda umarım böyle uçuk fikirleri olan kimseler yoktur. Ama sorun tam psikologluk.

Ben de misafirliğe gittiğim yerlerde büyüğümü yapamam,istesem de yapamıyorum yani.
Ama bu demek degildir ki kimse yapmasın.Ben psikolojik olarak yapamam 2 gün kalsam da yapamıyorum.Ama sizin mantıgınızı anlayamadım.Herkes sonucta farklı tuvalet bu, bunun için yapılmış.
Banyo olayını da yapamıyorum.Başkasının banyosunu kullanmaya çekiniyorum ben açıkçası..
Çocuguna ılık çay isteyenleri bile yermişsiniz ne var elinize mi yapısır ılık su koymak üstüne.
Sizin bu kafayla hiç arkadaşınız olmaz.
İyi ki sizin gibi bir arkadaşım yok..

30 da öğrenmiş oldu.

bilmemek ayıp değil demekki

şu otuz kadına 1 haftada 10 kg.veren bitki çayı desem sabaha içmeyen kalmazdı.

ama bigün tutarsan ertesi günü aynı saatte gelir.heryere ıçmak zorunda değilsin deyince

herkes biz bok kokusunu seviyoruz , sen ruh hastası olduğun için sevmiyorsun biz sevdik sende sev diyorsunuz sevmiyorum

Konu düzgünce konuşulacak mı acaba?

ıç güzelim , kasma ,

ayrıca sana çıkma teklifi etmedim , benim gibi arkadaşı iyiki yokmuş.. bende senin gibi arkadaşım olmamasından rahatsız değilim

kasma

benim anlamadığım yanlış düşündüğünü bu kadar insan söylüyor, ama hala inkar ediyor yok şöyle yok böyle...
peki ne diyelim o zaman...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beni dinleyin ey ahali...................................
bakın büyük abdest görgüsüzlükmüş..herkes totosunu tutsun gittiği yerdeeeee
konu sahibi oldumu????
tamam bunca yaşıma kadar misafirliğe giderim, böylesini görmedim yahu
hayır yani bundan sonra her misafirliğe gittiğimde gıcıklığına tuvalete girip zorlana zorlana yapıcam kakamı

takmışsınız haftada 10 kilo verdiren ot çayları tarifine
hiç bir insan dışkı kokusundan hoşlaşmaz ki
bu topak giderek konu dışına sapıyor

günün birinde misafirlikteyken ishal olursanız napıcaksınız acaba

avm konusu da çok komik gerçekten
madem tuvaletinizi sadece evinizde yapmak için kendinizi programlayabiliyosunuz madem biyolojik saatiniz var o zaman avmlerdeki tuvalete neden girdiniz de o kokuları duymak zorunda kaldınız merak ettim cidden

Evet biz o kokuyu çok seviyoruz hatta bizim gibi adabı musaşeretten haberi olmayan kadınlara bu kokudan parfüm yapacaklarmış.

Konuştukça batıyorsunuz bilmem farkındamısınız?

konu sahibi,subliminal mesaj veriyor galiba.sürekli için diyor ve sürekli kilo verdirici çaydan bahsediyor:44:

ıç güzelim , kasma ,

ayrıca sana çıkma teklifi etmedim , benim gibi arkadaşı iyiki yokmuş.. bende senin gibi arkadaşım olmamasından rahatsız değilim

kasma

biraz seviyeli olur musunuz lütfen şu konusma şekliniz bir bayana hiç yakışmıyor şu hale bak ya.

bu konu biyolojik olarak kurallı bir şey değildir insanın vücut yapısıyla alakalıdır. ne güzel sizin ki saatine uyuyorsa ama birçok insan var bu konuda sıkıntı çeken bir de onların açısından düşünün tanıdığım bir çok insan var günlerce tuvalete çıkamayıp çaylar sinamekiler bilmem neler içip uğraşan... bu iş saate falan bakmaz geldiği zaman gelir çoğu kişide (ya da poposu edepsiz olan birşey öğrenemeyen mi diyeyim ne diyeyim :26: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…