b....ku bile kıymetli dedikleri böyle bi durum galıba,,, yaptırmak istemıyor arkadaşım yabancı istemıo ustune ,,, nıye zorla yapacam die ugraşıosnz ki??? kocaman insanlarsnz ya.... bi hesaplayamadnz biolojikk saatinzi supanekee
Acaba cahil demek banlanmaya sebep olurmu ki:26:
biyolojik saat nedir allah aşkına,vücut ne zaman yiyeceği sindirirse o zaman gelir.eviniz uygun değil belki koku açısından,tuvalet salona yakınsa,ama bunun çözümü de bu değil arkadaşım..insanlar belki sftrk7'ye gideriz deyip tuvalete çıkma saatlerini ona göre ayarlasınlar o zaman bundan sonra
HER YER KK, HER YER B.KKonuyu b.k götürüyor arkadaşım cahil demekle banlanmazsın heralde galiba sanirsam :S
Vücudun biyolojık saati vardır . Hangi saatte büyükabdestini yapmaya alıştırırsan ertesi günü o saatte gelir . Sabah Evinden yapılıp çıkılır . Çünkü İnsanın yaptığı en iğrenç en mahrem iştir . bunu bilen buna dikkat eden birsürü insan var.
benim ruh hali ile problemim yok ama ot çöp bitki çayında uzman olmuş insanların kendi bedenleri ile ilgili bir durumu bilmemeleri üzücü geldi.
Yorumlar süper yalnız :)
O değilde; bi konu açmıssınız neden dostum yok diye sormuşsunuz. Hiç durup düşündünüz mü? Bence fazla takıntılısınız.
Mesela bu konu; soruyorsunuz acaba bende mi arıza var diye. Bizde kk olarak yorum yapıyoruz ve siz savunmaya geçiyorsunuz. Onca insan sizin düşüncenizi (biraz) tuhaf karşılıyorsa bence bi durup düşünün. Asla kötü niyetli yazmıyorum bunu öyle anlamayın ama hiç normal gelmedi bana...
bu kadar ıçma meraklısı olduğunu bilmiyordum.
ıçın arkadaşım banane..
ama bir avm ye bir lavabosuna iki dk. giremiyoruz.
ısrarla itiraz etmek yerine , bu kadar mı zor.hayır çokmu güzel bir şey siz başkasının ok kokusundan bu kadar hazmı ediyorsunuz
ben etmiyorum başkasının ok kokusu beni rahatsız ediyor..siz sevin ne diyeyim
şurda birgünde 2kg.
verdim desem herkes atlardı.
bağırsakta terbiye edilir.hayır olmaz etmeyiz. bir sürü insan bunu yapıyor.pskljık hastalık değil medenilik
nickinizin açılımı saftirik mi merak ettim? Bide şey ben haftada 1 yapabiliyorum doktorlarca beraber çözemedik bu işi bi el atarmısınız medeniliğinizlebu kadar ıçma meraklısı olduğunu bilmiyordum.
ıçın arkadaşım banane..
ısrarla itiraz etmek yerine , bu kadar mı zor.hayır çokmu güzel bir şey siz başkasının ok kokusundan bu kadar hazmı ediyorsunuz
şurda birgünde 2kg.
bağırsakta terbiye edilir.hayır olmaz etmeyiz. bir sürü insan bunu yapıyor.pskljık hastalık değil medenilik
avm'lerde b.k kokusu? afedersiniz hiç duymadım nerede yaşıyorsunuz? kendini bilmeyen insanlar tabi vardır ama düşüncelerinize katılmıyor diye insanlara böyle konuşamazsınız..
en başta psikoloğa gidin diyen arkadaşa abartmış demiştim ama kusura bakmayın haklıymış.bu ne saldırganlık,kırılmayın ama bu üslupla dostunuz olmamasına şaşırmayın..
bu kadar ıçma meraklısı olduğunu bilmiyordum.
ıçın arkadaşım banane..
şurda birgünde 2kg.
Adabı muaşeret demişsiniz de, insan kendinde olmayanı başkasından beklememeli...
Sizin barsaklarınız kurmalı saat gibi çalışabilir, başkalarının ki evinizin ortasına etmedikçe sizi ilgilendirmez.[
kurulu saat gibi çalışır..
ama önüne gelen yere ıçmak zorunda değilim. avm ler ok kokusundan geçilmiyor sayenizde
bir şey diyeceğim ama demeyeceğim bizde her önümüze gelen yere yapmıyoruz
size terbiyeli totonuzla mutluluklar diliyoruz
ıçın arkadaşım banane.
başkasının ok kokusundan bu kadar haz ediyorsanız ve bu kadar güzelse ..
ben rahatsız oluyorum , ve başkasının evinde kimseyi rahatsız etmiyorum.
Şuraya birgünde 2.kg. veen ot çayı desem 100 tane kadın not alırdı normal olurdu.
madem biyolojik saati bilmiyorsan,
kalkıp dost arkadaşkonusundan bel altı yapmana lüzum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?