amin.
kıslar yaa şu soğan kürüne bakıyorum iki saattir..kimisi kabuğuyla falan yazmış kafam karıştı yaafss..soğanı kaynatıyoruz ve 15gün içiyoruz dimi sadece ..ayy yapan ve doğru bilen desin nolur :)))) göslerim karıştı artık yazıları da garip okuyorum hehhe
soğan kürü kaynatılınca iyi geliyor sen onu dene.1 orta boy beyaz soğanı 2.5 su bardağı suya kaynayınca at 5 dk kaynat ılıyınca iç.aslında sabahları diyor ama oruç zamanı gece sahur ne zaman istersen.bu arada burnunu kapat içerken sonra içtikten sonra ağzına güzel bişey al.hiçkoku kalmıyor.bu da benden tavsiye olsun sana:):roflol:
Günaydın Canım
kabukları ile değil kabuklarını soy canım istersen saracoğlunun sitesindede bakabilirsin
ben uyguladım ve kabuklarını soydum
kızlarrrrrrrrrrrrr çakşır otunu deneyen varmı
merhaba arkadaslar, incir kurunu bal tarcin corekotuyla beraber yapsak olur mu?
Cevabin icin sagol nagihancigim. Birisi sanki ikisini kullandim ayni anda ve yumurtaliklarimi cok calistirdigi icin kist olustu demisti sanki, emin olamadigim icin soruyorum. Galiba beraber kullanmiyacagim, belki incir kurunden sonraki ayda yaparim onu da.
evet cnm aynen sana katılıyorum . kürleri aynı anda kullanma bencede sırayla yap istersen dediğin gibi bu seferde fazla çalıştırıp kiste sebep olmasın . zaten bende kist var umarım bu ay gider de kurtulurum artık
arkadaslar adacayi bende böbrek agrisi yapti. günde iki fincan ictim. 10 gündür kullaniyorum. iki sabahtir acayip bi böbrek sancisi ile uyaniyorum. sanirim yan etki yapabilio. dikkat edin derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?