Adaçayı,Hayıt,Soğan kürü vs kullanıp Hamile kalanlar/Kalamayanlar.Haydi sayı bulalım!

nasıl yapılıyor acaba ve ne zaman başlanıyor ne kadar süre kullanıyorsun

mrb arkadaşlar,
bende soğan kürüne başladım. 4. günümdeyim ve akıntım olmaya başladı azar azar. benim fsh 53 olduğundan, dr. tüp bebeğin bile çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi 3 şubattan beri adet göremiyorum ama bu kürlerin iyi geleceğini umut ediyorum...herkesin istediği zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmasını dilerim.

adetimin 2.gününde başladım ve 10 gün sabah akşam Akdeniz Adaçayı içtim. ilk yaptığım ay hamile kaldım

3 şubattan beri regl olamıştım, soğan küründen sonra 3 tane folikülüm oluştu ve boyutları 21mm,26mm,19mm dr. resmen şaşırdı. tabi yumurta takibinden sonra çatlatma iğnesi oldum. sonuç, hamile kalamdım ama 9 .gün regl oldum. en son 3 şubatta regl olmuştum bu kürden sonra 8 mayısta tekrar oldum. bence mucize bu kür.dr.um bana ne yaptıysan daha önce bu ay yine o soğan çayını yap dedi ve gülümsedi. ben şimdi incir kürüne devam ediyorum, 10. günümdeyim kürün. ayrıca dong quai ve hayıt tohumu alıyorum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim, ben yurt dışında yaşıyorum ve aktar falan yok tabi ki. internetten hayıt tohumunun latince adını aldım ve bitkisel preparatlar satılan bi mağazadan buldum bunları (GNC gibi mağazalardan). ben sadece türk kadını biliyor bunun faydasını zannederken meğerse herkes biliyormuş. bu haplar amerikadan ithal ve de aynı gün başka bi kadın daha satın aldı hayıt tohumu ve dong quai yi. bunların birlikte alınması en etkin oluyormuş. bir de soya sütü her gün bir bardak içiyorum doğal östrojen. tüp bebek öncesi yumurta kalitesini arttırmak için inanarak kullandığım bu kürler bana şifa veriyor. Umarım 2 aydır yaptıklarım olumlu sonuçlanırda burdan paylaşırım. çünkü ben bu forumlardaki yaşanmışlardan çok şey öğrendim. kendim de yaşadığım bu süreci paylaşmaya çalışacağım.

arkadaşlar,
ben dün test yaptırdım ve FSH 53.7 den 19.8 e düşmüş. çoook mutlu oldum ve bu incir kürü ve hayıt thum+dong quai ye devam edeceğim:)

arkadaşlar mrhaba heidi senin yazını görünce özellikle çok mutlu oldum fsh düşmüş ya demek düşebiliyor bende de dört aydır adet azalması var miktar az çocuğum yok 3 tüp bebek denemem başarısız artık tüp bebek e inanmıyorum bitki kullanmaya başladım 5 gündür aslan pençesi çoban çantası civan perçemi kullanıyorum aslında çok çok umutsuzum heidi ama senin 3 ay sonra adet olman beni umutlandırdı teşekkür ediyorum allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallah

Sevgili Umut,
ayni senin gibi benimde hic umudum yok, 5 Mikro denemesi ve sonuc hüsran. Eskiden aman tüp bebek yaptirinca hemen olur zannediyordum ama bosmus.
Allah kimselere evlat arattirmasin.
Yani herseye inancimi kaybettim. Bu sayfayi kesfettim. Giriyorum vede yazilanlari okuyorum, benim gibi necok kadin varmis diyorum.
Birileri aman imkansizdi mucize hamieyim yazdiginda, icin icin agliyorum sevincten, aman diyorum biri bari mutlu olsun evladini kucagina alsin.
Alah hepimizin yardimcisi olsun.

umut merhaba, yazını yeni gördüm kusura bakma.
bence soğan kürü adet kanamlarını düzenliyor ve şahsen bende işe yaradı yazmıştım. Aslında biz FSH' ı sadece dert zannediyorduk ya, asıl önemli olan AMH testi imiş
bu da bende mart sonu yaptırdığımda 0.05 çımıştı vahim bir sonuç tıp kitaplarına göre...
yani mucizeye kaldı hamileleğim dedi 2 tane dr bana
ama ben inanıyorum ki, herşey en yakın sürede yoluna girecek:) Çünkü, bu rezervlerin neden erken yaşta bittiğini kimse bilmiediği gibi, ayrıca neden birden bire yerine geldiğini de açıklayamıyorlarmış. Evet, tekrar eski haline dönüp rezerverlerin yumurta üretme ihtimali de var. ben bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum...
bu hafta beklemdeyim çünkü belki bi mucize olabilir diye:) ama eğer regl olursam yine doğal ürünlerden faydanalacam. En önemlisi de inanmak ve kendini sevmek. içtiğin bi bardak suyun bile faydasını düşünerek içmek en doğal tedavi bence...beynimin ve yüreğimin yapamayacağı şey yok bu hayatta diye kontrolü ele almak. Zaten tanrı o gücü vercektir, bu derdi verdiyse bize, biliyordur ki üstesinden geleceğiz eğer sonuda çocuğumuz olmasa da...hasta olup çocuk sahibi olacağıma, sağlıklı olup eşimle ömrüm yettiği kadar güzel bi hayat yaşamya bakarım:)))sevgilerrrrrr

arkadaşlar,
ben dün test yaptırdım ve FSH 53.7 den 19.8 e düşmüş. çoook mutlu oldum ve bu incir kürü ve hayıt thum+dong quai ye devam edeceğim:)

dong quai kaldı bi denemediğim..hemen araştıriim..gerçi biz sözde sebepsiz infertiliteyiz ama o zaman 3 aşılama,2 tüp bebek neden negatif..3. tüp bebek öncesi yumurta kalitesi yönünden bi şeyler yapabileceğim son 1 aydayım(

merhaba ezine,
dong quai yi hayıt tohumu ile birlikte alınca etkisi artıyormuş bilgine:)
ayrıca bana dr dhea 100ng verdi ama ben araştırdım ve bu ilacı kullanmaya korktum. sana bu ilacı verdi mi dr un?

merhaba ezine,
dong quai yi hayıt tohumu ile birlikte alınca etkisi artıyormuş bilgine:)
ayrıca bana dr dhea 100ng verdi ama ben araştırdım ve bu ilacı kullanmaya korktum. sana bu ilacı verdi mi dr un?

mrb arkadaşım..dr a 1 yıl sonra bu ay gidicem kısmetse..beni bişeyler kullanmak korkutuyo,ya olumsuz etkilerse diye..embriyoloğa mail attım..arayacağını söyledi,bakalım ne diycek ben de merak ediyorum..

çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı

ben sogan kürü ve incir kürü kullandım ama hamile kalamadım.sogan kürü vücuttaki iltihabı söktürüyormuş.adeti düzenliyormuş.incir kürü ise yumurtlamaya iyi geliyor diye biliyorum ama adaçayı neye iyi geliyor beni bilgilendirrimisiniz

Ben üç kez tüp bebek denemesi yaptırdım . Üçüde olumsuz sonuçlandı . Bu denemelerde de adaçayı, hayıt tohumu,aslan pençesi, ve birçok bitki çayını denedim. Değişen hiç bir şey olmadı. Bu biraz da sorunla ilgili galiba bende bunların hiç olumlu etkisi olmadı. Fakat bitkisel ilaç kullanmıştım.o ilaç yumurtlamamı biraz etkilemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…