Selam arkadaşlar, bu topici açan arkadaş bal-tarcın-corekotu karışımı ile hamile kaldı.
iki ay yumurta takibi yaptırdı, onu bırakıp bu karısımı denediği ay hamile kaldı.
darısı başınıza...
adetimin 2.gününde başladım ve 10 gün sabah akşam Akdeniz Adaçayı içtim. ilk yaptığım ay hamile kaldım
arkadaşlar mrhaba heidi senin yazını görünce özellikle çok mutlu oldum fsh düşmüş ya demek düşebiliyor bende de dört aydır adet azalması var miktar az çocuğum yok 3 tüp bebek denemem başarısız artık tüp bebek e inanmıyorum bitki kullanmaya başladım 5 gündür aslan pençesi çoban çantası civan perçemi kullanıyorum aslında çok çok umutsuzum heidi ama senin 3 ay sonra adet olman beni umutlandırdı teşekkür ediyorum allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
arkadaşlar,
ben dün test yaptırdım ve FSH 53.7 den 19.8 e düşmüş. çoook mutlu oldum ve bu incir kürü ve hayıt thum+dong quai ye devam edeceğim:)
dong quai kaldı bi denemediğim..hemen araştıriim..gerçi biz sözde sebepsiz infertiliteyiz ama o zaman 3 aşılama,2 tüp bebek neden negatif..3. tüp bebek öncesi yumurta kalitesi yönünden bi şeyler yapabileceğim son 1 aydayım(
AnitiMüllerHormon, kan tahliliyle bakiliyo, yumurta rezervini gösteriyo. FSH menopoz degeri, AMH yumurta rezervi canim.AMH testi nedir???nası yapılıyo??
merhaba ezine,
dong quai yi hayıt tohumu ile birlikte alınca etkisi artıyormuş bilgine:)
ayrıca bana drdhea 100ng verdi ama ben araştırdım ve bu ilacı kullanmaya korktum. sana bu ilacı verdi mi dr un?
çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun hakkımızda hayırlısıumut merhaba, yazını yeni gördüm kusura bakma.
bence soğan kürü adet kanamlarını düzenliyor ve şahsen bende işe yaradı yazmıştım. Aslında biz FSH' ı sadece dert zannediyorduk ya, asıl önemli olan AMH testi imiş
bu da bende mart sonu yaptırdığımda 0.05 çımıştıvahim bir sonuç tıp kitaplarına göre...
yani mucizeye kaldı hamileleğim dedi 2 tane dr bana
ama ben inanıyorum ki, herşey en yakın sürede yoluna girecek:) Çünkü, bu rezervlerin neden erken yaşta bittiğini kimse bilmiediği gibi, ayrıca neden birden bire yerine geldiğini de açıklayamıyorlarmış. Evet, tekrar eski haline dönüp rezerverlerin yumurta üretme ihtimali de var. ben bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum...
bu hafta beklemdeyim çünkü belki bi mucize olabilir diye:) ama eğer regl olursam yine doğal ürünlerden faydanalacam. En önemlisi de inanmak ve kendini sevmek. içtiğin bi bardak suyun bile faydasını düşünerek içmek en doğal tedavi bence...beynimin ve yüreğimin yapamayacağı şey yok bu hayatta diye kontrolü ele almak. Zaten tanrı o gücü vercektir, bu derdi verdiyse bize, biliyordur ki üstesinden geleceğiz eğer sonuda çocuğumuz olmasa da...hasta olup çocuk sahibi olacağıma, sağlıklı olup eşimle ömrüm yettiği kadar güzel bi hayat yaşamya bakarım:)))sevgilerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?