Hayatim FSH yi düsürmek icin, Hayit tohumu, civan percemi, aslan pencesi, coban cantasi, vede adacayindan birer tutam alcan, kaynar suyu üzerine eklicen 10 dk. demlendirdikten sonra icicen hergün düzenli olarak, 1, 2, 3 bardak bitirene kadar icicen,Sabah aksam ac tok fark etmiyo. Birde bakican FSH düsmüs yerlede.canım fsh nasıl düşürdün benim fsh 85 ne yapmalıyım . Yardım edermisin
Ne kadar kullandin, nasil kullandin, Hayit ve Aslanpencesi FSH nin düsmani. Sen denemeye basladiginda kürlere bassliyorsan kisa zamanda, zaten etki etmez. Yumurta üretmek icin incir kürü ama hormon düzenleyici sana yukarida yazdigim bitkileri kullaniyoruz bizler. Allah hepimizin yardimcisi olsunBen üç kez tüp bebek denemesi yaptırdım . Üçüde olumsuz sonuçlandı . Bu denemelerde de adaçayı, hayıt tohumu,aslan pençesi, ve birçok bitki çayını denedim. Değişen hiç bir şey olmadı. Bu biraz da sorunla ilgili galiba bende bunların hiç olumlu etkisi olmadı. Fakat bitkisel ilaç kullanmıştım.o ilaç yumurtlamamı biraz etkilemişti
Ya biz yillardir ugrastik, hälä ugrasiyoruz. 3 ay kür yapmissin, cokmu? Ay cok ilgincsin inanamiyorum.slm benimde denemediğim birşey kalmadı nerdeyse suğan,incir,bal+çörekotu+tarçın,en son
hayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemi karışık çayını yaptım hiçbir sonuç yok 3 ay oldu artık hiçbişeye inanmaz oldum aşılama yapıldı tutmadı bir toktor sen hemen tüp deneme senin cyclo prognova ilede çocuğun olması şansı var dedi 2 aydır içiyorum olmadı artık hiç birşeye inancım kalmadı ne yapacağımıda şaşırdım (allah verecekse zaten veriyo vermicekse vermiyo) bilmiyorum bugün yeni adet olduğum için yine dibe vurmuş durumdayım herhalde
slm benimde denemediğim birşey kalmadı nerdeyse suğan,incir,bal+çörekotu+tarçın,en son
hayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemi karışık çayını yaptım hiçbir sonuç yok 3 ay oldu artık hiçbişeye inanmaz oldum aşılama yapıldı tutmadı bir toktor sen hemen tüp deneme senin cyclo prognova ilede çocuğun olması şansı var dedi 2 aydır içiyorum olmadı artık hiç birşeye inancım kalmadı ne yapacağımıda şaşırdım (allah verecekse zaten veriyo vermicekse vermiyo) bilmiyorum bugün yeni adet olduğum için yine dibe vurmuş durumdayım herhalde
Arkadasim PKO nun ilaci sogan kürü Saracoglunun sayfasina gir bak istersen. Ama Sogan kürünü en az 3 ay yapman gerekiyor. Ondan sonra Klomen tedavisine basladiginda incir kürü yapmalisin ki yumurtan iyi ve kaliteli olsun.ben 3 aylık evlıyım ama 9 senedır pıkodan cekıorum ılacsız otsuz hasta olamıyanlardanım:bbo: evlenmeden oncede sogan suyu aslan pencesı cıvan percemı akrıstırıp durrdum zaten ama evlendıkden sonra baska oluyormus hele bıde ıstekler arasına bebekde gırınce daha da stres yapıyor ınsan 3 aylık evlıyım ama yumurtlayamadıgım ıcın doktor doktor gezmeye basladık gecen ay gunde 2 tane klomen kullandım buyumedıler sımdı 3 taneye cıkardı ebnde bu arada soğan suyunu yapıyorum ıse yarar ınsallah.aslında burda basarıya ulasmıs olanları gorunce umıdım daha da artıyor ama senelerce ugrasanları gorunce cok umıtsızlıge dusuyorum:çok üzgünüm: ne yapıcagımı sasırdım doktordan cıkar cıkmaz tekrr aktara kostum cıvan percemı hayıt tohumu kuru ıncır aslan pencesı aldım ama cok cıkmazda hıssedıyorum kendımı:çok üzgünüm: ne yapıcagımı sasırdım kafam karma karısık Rabbım ne olur hepımızın sesını duy:Saruboceq:
Ya biz yillardir ugrastik, hälä ugrasiyoruz. 3 ay kür yapmissin, cokmu? Ay cok ilgincsin inanamiyorum.
Sorunun neki doktorun niye tüp bebek diyo? Önce bi anlat. Daha yolun basindasin dur bakalim. Kac yasindasin?[/QUOT
arkadaşım cevabın için sağol doğru senin gibi çok uğraşan insanlar varken benim gibi 5 sene uğraşmış insanların içini bile dökmeye hakkı yok yinede teşekkürler ne deyim
Ya biz yillardir ugrastik, hälä ugrasiyoruz. 3 ay kür yapmissin, cokmu? Ay cok ilgincsin inanamiyorum.
Sorunun neki doktorun niye tüp bebek diyo? Önce bi anlat. Daha yolun basindasin dur bakalim. Kac yasindasin?[/QUOT
arkadaşım cevabın için sağol doğru senin gibi çok uğraşan insanlar varken benim gibi 5 sene uğraşmış insanların içini bile dökmeye hakkı yok yinede teşekkürler ne deyim
Bu ne kirilganlik anlamadim, kötü bisey söyledigimide sanmiyorum, sen 3 aydir kür yaptigini yazmissin, bende 3 ayda niye pes ettigini yazdim. (Burada yillarca kür yapanlari okuyoruz)
Ilgincsin ben anlayamadim bu tepkiyi. akannehir
Arti burada sadece icimizi dökmüyoruz, derdimize derman ariyoruz .................
Sorunun ne diye sordum, niye tüp bebek dedi doktorun bilmek istedim. Ama senin gercekten sinirlerin bozuk anlasildigi üzere. Satasicak insan ariyorsan bilemem...
Kendini kendin motive etmezsen, bu psikolojiyle isin zor. Allah hepimizin yardimcisi olsunlmaz:
mrb arkadaşlar,
bende soğan kürüne başladım. 4. günümdeyim ve akıntım olmaya başladı azar azar. benim fsh 53 olduğundan, dr. tüp bebeğin bile çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi3 şubattan beri adet göremiyorum ama bu kürlerin iyi geleceğini umut ediyorum...herkesin istediği zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmasını dilerim.
meraba heidi burada herkes birbirine destek oluyor ne güzel..ben daha önce tahlil yapmıştım fsh 6.58 çıkmıştı bu iyimi demek oluyor kötümü anlamadım...doktorada gitmiyorum artık...cevap alabilirisem çok sevinirim. bu arada 3.5 yıllık evliyim ve hala bi sonuç alamadım...::bbo:[/QUOTE
merhaba canım, bence mükemmel bi sonuç, demek ki senin fsh dan yana derdin yok..herhalde yaşında genç olsa gerek. Ama fsh herşey demek olmuyor. Gebelik için tüm hormanların da dengede olması gerekiyor. Neden vazgeçtin? Dr problemin neden kaynaklandığını söyledi mi sana? Çünkü sorunu tespit etmek en önemlisi, daha sonra derman bulunur merak etme.
Sevgili Heidi16,meraba heidi burada herkes birbirine destek oluyor ne güzel..ben daha önce tahlil yapmıştım fsh 6.58 çıkmıştı bu iyimi demek oluyor kötümü anlamadım...doktorada gitmiyorum artık...cevap alabilirisem çok sevinirim. bu arada 3.5 yıllık evliyim ve hala bi sonuç alamadım...::bbo:[/QUOTE
merhaba canım, bence mükemmel bi sonuç, demek ki senin fsh dan yana derdin yok..herhalde yaşında genç olsa gerek. Ama fsh herşey demek olmuyor. Gebelik için tüm hormanların da dengede olması gerekiyor. Neden vazgeçtin? Dr problemin neden kaynaklandığını söyledi mi sana? Çünkü sorunu tespit etmek en önemlisi, daha sonra derman bulunur merak etme.
FSH da düsebiliyor, ben 50,4 den 10 a düsürdüm,
sen doktorlarin dedigi herseye inanma derim ben. Onlarin alternatif tippa zaten inanclari yok. Ama Hayit tohumu ve aslan pencesini sürekli kullan derim, Ben herseyi kullandim, häläda kullanmaktayim. Aslan pencesi, civan percemi, adacayi, hayit tohumu, coban cantasi kullaniyorum. Cörekotuyagi hapi kullaniyorum. Vitamin olarak Balikyagi hapi, vede zink kullaniyorum, coraspirin.
Ben sana pes etme derim. Bal, polen saglik icin ne duyuyorsan yap derim. Gecmis olsun.
merhaba Aycan ve ceydamvuslat,
benim derdim yumurtalık rezervimin tükenmiş olması. Amh testim 0,05 yani vahim. Ama ümidimi kaybetmedin, olacaksa 0,01 de bilir olur.Ancak doktorlar tüp bebekte bile mucize diyorlar. Umarım herkes derdine derman bulur ve bebeğine kavuşur... umarım mucizeler en kısa zamanda gerçekleşir..sevgiler
Allah yüzüne baksin, emeklerini bosa cikarmasin insaallah.ben de yeni üyeyim.şubat ayında pko olduğumu öğrendim iki ay tedavi gördümbu arada soğan kürü kullandım.. pko tamamen geçmiş, nisan bir kutu klomen kullandım bu defada yumurta çatlamadı.... mayıs ayında hayıt tohumu, karışık çay(civanperçemi, kırkkilit otu, meyan kökü, böğürtleğen yaprağı, avakado yağrağı), incir- havuç kürü düzenli kullandım... beklenen gün 24 haziraneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?