Adaçayı,Hayıt,Soğan kürü vs kullanıp Hamile kalanlar/Kalamayanlar.Haydi sayı bulalım!

canım fsh nasıl düşürdün benim fsh 85 ne yapmalıyım . Yardım edermisin
Hayatim FSH yi düsürmek icin, Hayit tohumu, civan percemi, aslan pencesi, coban cantasi, vede adacayindan birer tutam alcan, kaynar suyu üzerine eklicen 10 dk. demlendirdikten sonra icicen hergün düzenli olarak, 1, 2, 3 bardak bitirene kadar icicen,Sabah aksam ac tok fark etmiyo. Birde bakican FSH düsmüs yerlede.
Gecmis olsun

Ne kadar kullandin, nasil kullandin, Hayit ve Aslanpencesi FSH nin düsmani. Sen denemeye basladiginda kürlere bassliyorsan kisa zamanda, zaten etki etmez. Yumurta üretmek icin incir kürü ama hormon düzenleyici sana yukarida yazdigim bitkileri kullaniyoruz bizler. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu arada vitamin olarak cinko (Zink), vitamin e, kullan. Sigara kullaniyorsan zararlarini yok etmek icin ACE Selenyum kullan. Bal, cörekotu, tarcin polen kullan, ben arasira 1 kasik zencefil yutuyorum. Yani beslenmene dikkat ediceksin, bitki caylarini yapicaksin, hormonlar düzeldikten sonra incir kürü, sonrada ben hamileyim diye insaallah bize yazicaksin.
Sorun neydi neden IVF ???

slm benimde denemediğim birşey kalmadı nerdeyse suğan,incir,bal+çörekotu+tarçın,en son
hayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemi karışık çayını yaptım hiçbir sonuç yok 3 ay oldu artık hiçbişeye inanmaz oldum aşılama yapıldı tutmadı bir toktor sen hemen tüp deneme senin cyclo prognova ilede çocuğun olması şansı var dedi 2 aydır içiyorum olmadı artık hiç birşeye inancım kalmadı ne yapacağımıda şaşırdım (allah verecekse zaten veriyo vermicekse vermiyo) bilmiyorum bugün yeni adet olduğum için yine dibe vurmuş durumdayım herhalde

Ya biz yillardir ugrastik, hälä ugrasiyoruz. 3 ay kür yapmissin, cokmu? Ay cok ilgincsin inanamiyorum.
Sorunun neki doktorun niye tüp bebek diyo? Önce bi anlat. Daha yolun basindasin dur bakalim. Kac yasindasin?

ben 3 aylık evlıyım ama 9 senedır pıkodan cekıorum ılacsız otsuz hasta olamıyanlardanım:bbo: evlenmeden oncede sogan suyu aslan pencesı cıvan percemı akrıstırıp durrdum zaten ama evlendıkden sonra baska oluyormus hele bıde ıstekler arasına bebekde gırınce daha da stres yapıyor ınsan 3 aylık evlıyım ama yumurtlayamadıgım ıcın doktor doktor gezmeye basladık gecen ay gunde 2 tane klomen kullandım buyumedıler sımdı 3 taneye cıkardı ebnde bu arada soğan suyunu yapıyorum ıse yarar ınsallah.aslında burda basarıya ulasmıs olanları gorunce umıdım daha da artıyor ama senelerce ugrasanları gorunce cok umıtsızlıge dusuyorum:çok üzgünüm: ne yapıcagımı sasırdım doktordan cıkar cıkmaz tekrr aktara kostum cıvan percemı hayıt tohumu kuru ıncır aslan pencesı aldım ama cok cıkmazda hıssedıyorum kendımı:çok üzgünüm: ne yapıcagımı sasırdım kafam karma karısık Rabbım ne olur hepımızın sesını duy:Saruboceq:

merhaba cyclo prognova nedir nerden alınıyor yazarmısınız ve yumurta kalitesi içinmi

Umutcum, bir hormon tableti:
terusu olan kadınlarda doğal menopoz veya hipogonadizm, kastrasyon veya primer
ovaryan yetmezliğe bağlı estrogen eksiklik belirti ve semptomları için hormon
replasman tedavisi (HRT);
Postmenopozal osteoporozun önlenmesi;
Düzensiz menstrüel siklüslerin kontrolu;
Primer veya sekonder amenorenin tedavisi.

Arkadasim PKO nun ilaci sogan kürü Saracoglunun sayfasina gir bak istersen. Ama Sogan kürünü en az 3 ay yapman gerekiyor. Ondan sonra Klomen tedavisine basladiginda incir kürü yapmalisin ki yumurtan iyi ve kaliteli olsun.

Son düzenleme:

meraba heidi burada herkes birbirine destek oluyor ne güzel..ben daha önce tahlil yapmıştım fsh 6.58 çıkmıştı bu iyimi demek oluyor kötümü anlamadım...doktorada gitmiyorum artık...cevap alabilirisem çok sevinirim. bu arada 3.5 yıllık evliyim ve hala bi sonuç alamadım...::bbo:

cevap için teşşekürler canım..herzamanki gibi bişeyin yok stres yaqpıyosun ama olucak diyorlar ...yumurtalarım tembel çalışıyor..şimdide bitkilerle çare arıyorum..umarım olur... senin durumun nasıl...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

ben de yeni üyeyim.şubat ayında pko olduğumu öğrendim iki ay tedavi gördümbu arada soğan kürü kullandım.. pko tamamen geçmiş, nisan bir kutu klomen kullandım bu defada yumurta çatlamadı.... mayıs ayında hayıt tohumu, karışık çay(civanperçemi, kırkkilit otu, meyan kökü, böğürtleğen yaprağı, avakado yağrağı), incir- havuç kürü düzenli kullandım... beklenen gün 24 haziraneyvahedigeldismile

merhaba Aycan ve ceydamvuslat,
benim derdim yumurtalık rezervimin tükenmiş olması. Amh testim 0,05 yani vahim. Ama ümidimi kaybetmedin, olacaksa 0,01 de bilir olur.Ancak doktorlar tüp bebekte bile mucize diyorlar. Umarım herkes derdine derman bulur ve bebeğine kavuşur... umarım mucizeler en kısa zamanda gerçekleşir..sevgiler

0,01 AMH ile bir yumurtam olustu, ama vitaminlerle filan AMH 0,3 e cikti. yani FSH ve AMH biri bozulunca digeri iyi kalmiyor zaten. Dolayisiyla saglikli beslenerek vede kürleri yaparak vitaminleri kullanarak bir miktar hormonlar düzeliyor. Heidi dedigin gibi mucizeler hep var.

Allah yüzüne baksin, emeklerini bosa cikarmasin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…