çok güzel düşünmüşsün kardeşim allah razı olsun inş sonuç verir. 1,5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum malesef hala yok sogan kürüne ilk defa başladım çok yeni ama sonuç verirse seve seve yazarım.digerlerini hiç yapmadım.. kimi leri sokaga atarken kimisi bulamıyor rabbim istegen kardeslerime ve banada nasip etsin inşSelam Arkadaşlar,
Ben birkaç haftadır hayıt , adaçayı , soğan kürü ile ilgili yazılar okuyorum.
İlgili sayfalarda arasıra hamile kalanların yazılarını okuyup mutlu oluyorum.
Ancak bunlardan hangisi daha iyi sonuç vermiş, istatistiki bir verimiz maalesef yok.
Şimdi benim gibi pcos olan ve bir şeyler içmeyi planlayanlar için sayı oluştursak diyorum yardımlarınızla.
Aşağıda birkaç seçenek sunuyorum, ama herkes kendi ile ilgili seçeneği bir atırıp sonraki mesaja taşırsa sonuç iyi olur diye düşünüyorum.
1. Adaçayı kullandım, hamile kaldım.
2. Hayıt kullandım, hamile kaldım.
3. Soğan Kürü uyguladım, hamile kaldım.
4. Adaçayı kullandım, hamile kalamadım.
5. Hayıt kullandım, hamile kalamadım.
6. Soğan Kürü uyguladım, hamile kalamadım.
7. Bu üçünden ikisini uyguladım, hamile kalamadım.
8. Üçünü de denedim, hamile kalamadım.
Ben henüz hiçbir şey kullanmadığımdan, şöyle başlatıyorum.
1. 0
2. 0
3. 0
4. 0
5. 0
6. 0
7. 0
8. 0
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İlgili seçeneğin yanındaki 0 ı 1 artırın lütfen.
Bunu yaparken hep en son sayılarını lütfen dikkate alalım.
Teşekkürler
:a015:
çok güzel düşünmüşsün kardeşim allah razı olsun inş sonuç verir. 1,5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum malesef hala yok sogan kürüne ilk defa başladım çok yeni ama sonuç verirse seve seve yazarım.digerlerini hiç yapmadım.. kimi leri sokaga atarken kimisi bulamıyor rabbim istegen kardeslerime ve banada nasip etsin inş
günaydın kızlar,
hayıt çayına geçen ay başladım. yanında ayrıca tarçın ,bal ve çörek otu karışımından da içtim.sabahları kahvaltımda kuru incir ,cevizde yedim . şubat ayında adetim 3 gün gecikmeli olarak geldi. prolaktinim yüksekti 89 . hayıta bu yüzden başladım. bu ay prolaktinim 14 e düşmüştü. 14 günümnde öylesine yoğun bir akıntım olduki yumurtladığımı hissettim. ancak işim gereği şehir dışındaydım o gün . mart ayı boş çıktı. bu ayda aynı çaylara devam ettim.bu aralarda eşime de ballı cevizli muzlar yedirdim.ovülasyon haftamdayım.allahtan ümit kesilmez inşallah bu ay tutar. çayları sabah ve akşamları olmak üzere birer çay bardağı içiyorum. günde iki çay bardağı da ada çayı içiyorum. maydanozu denemedim. hayıtı önümüz ayda deneyeceğim çünkü etkisini görebilmek için en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş. birde bu ay kahverengi lekelenmem de omadı. şubat ayında lekelenmem çok olmuştu ve doktorum yumurtlamanın bozuk olduğıunu belirtmişti bana. sanırım bu çaylar etkili oluyor.herşey allahtan . sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?