Adaçayı,Hayıt,Soğan kürü vs kullanıp Hamile kalanlar/Kalamayanlar.Haydi sayı bulalım!

çok güzel düşünmüşsün kardeşim allah razı olsun inş sonuç verir. 1,5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum malesef hala yok sogan kürüne ilk defa başladım çok yeni ama sonuç verirse seve seve yazarım.digerlerini hiç yapmadım.. kimi leri sokaga atarken kimisi bulamıyor rabbim istegen kardeslerime ve banada nasip etsin inş

incir kurune baslıyorum yazarımmmm

arkadaşlar hamile kalmakta etkisi nedir bilmiyorum çünkü ben korunuyorum ama hayıt suyu prolaktini düşürüyor ve adetleri düzene sokuyor hemde 10 güde.bizzat kendimden biliyorum ve tavsiye ediyorum...

selamlar, ben ikisiniz kullandım (hayıt, sogan kürü) hamile kalamadım. ama bir başkasının vücudu pozitif sonuçverebilir, umudu yitirmeden devam etmek lazım.

bayadır kimse yazmamış buralara,bu ay bende incir kürü uyguluyorum,bakalım,sonucu hep beraber görcezzzzz

ben pko hastasıyım ama adetlerim düzenli
bugün hayıt tohumu aslanpençesi civanperçemi aldım ot şeklinde
bunların hepsini karıştırıp mı içicem nasıl kullancam bileniniz var mı
20 aydır bebeğim olmuyor

ben geçen sene adaçayı içmiştim ilk ay hamile haldım fakat bebeğimin kalbi durdu alındı 11 aydır kalamıyorum hayıt otu alıcam bide adaçayı tekrar deniycem

merhaba arkadaşlar bende pko lu olduğumu yeni öğrendim yapılan kan tahlilinde tsh-2.30 E2-65 FSH-9.95 LH-15.46 sonuçlarım bunlar. bugün testere dişli aslan pençesi kürünü uygulamaya başladım fsh değerini düşürmesi için ama bu kadar kür içinde doğru bir karar mı verdim emin değilim

benim bildiğim adaçayı hamilelerde düşük riski oluşturuyor. hamilelik dönemlerinde bitki çayları pek önerilmez. ama hamile kalmadan önce iyi gelirmi bilemyiyorum. ben de sizin gibi hamile kalmaya çalışanlardanım. bitki çaylarını çok severim bir ara bende çok içtim (ama sevdiğim için) halaa hamile kalmadım...

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn

walla arkadaşlar ben 4 ay içtim hayıt suyunu ilk ay herşey güzeldi sevinmiştim ondan sonra ki 3 ay boyunca adet olmadım. ilaç kullanıyorum şimdisöktürücü... kimsenin ümidini kırmak istemiyorum ama bu ot çöp her bedende aynı etkiyi yapmıyor maalesef denemeden anlayamazsınız....

slm canım bende tedavi görüyorum 4 yıl oldu hala anne olamadım fakat zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum dr bana yeşil nane ve maydenoz asla yemem ferktiğini söyledi maydenoz nane sökütüyormuş o bakımdan ben hiç o maydenoz ve nane yemem çayınıda içmem haberiniz olsunnnnn...?

bende incir kürü uyguluyorum hayırlısı olsun bakalım neler olacak bu arada eşimde keçiboynuzu pekmezi yiyiyor

adaçayı içiyorum. (yaprakları var.çiçeği yok)
sabah test yaptım negatif

Arkadaşlar ben maalesef adaçayağını kullandım...Fakat 5 haftalık hamileymişim adet olduğum için geçen hafta bilmiyordum ve maalesef bu yağı kullandım ve düşük yaptım.Çok kanamam oldu.Çok üzgünüm ve pişmanım.Sakın yapmayın 6 aydır uğraşıyordum ....Gerçekten çok çok çok üzgünüm ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…