merhaba Aycan ve ceydamvuslat,
benim derdim yumurtalık rezervimin tükenmiş olması. Amh testim 0,05 yani vahim. Ama ümidimi kaybetmedin, olacaksa 0,01 de bilir olur.Ancak doktorlar tüp bebekte bile mucize diyorlar. Umarım herkes derdine derman bulur ve bebeğine kavuşur... umarım mucizeler en kısa zamanda gerçekleşir..sevgiler
arkadaşlar,
benim şimdi elime geçen sonuca göre FSH değerim 11,8 e kadar düştü:) çok mutlu oldum ve paylaşmak istedim. hayıt ve dong quai mucizesi bence...
haftaya da AMH test sonucumu aldıktan sonra paylaşacağım. sevgiler
Arkadaşlar bende hayıt kullancam üç ay düzenli kullanmak gerekiyo deniyo,hamilelik oluşmaya başladığı anda düşük yapmazmı,belirli bi dönem ara falan vermek gerekiyomu aceba...
Yumurta çatladıktan sonra flan...
Bilen arkadaşlar aydınlatın bi...
slm hayıtı adetinin kaçıncı günü baslıyıp kaç gün içiyosun acaba bende kullanıyomda yannıslık olmasın.bilgi verirsen sevinirim canım
Canim ya,ben 10 senedir bebek sahibi olamıyodum 7 sen önce bebegimi erken dogumdan kaybettim ben 7 senedir olmuyodu doktora gittim bana pkolusun dedi bende diyet yaptım spora gittim kür yaptım kendime paylasmak istedim sizlerle ebegümeci ve ısırgan otu toplandı benim için erzurumdan geldi ban özel o otları ayrı olarak kaynattım kulorsuz suyla bilendırdan geçirdim sabah ikisindedde fosasıyla birer bardak içtim 1 gün yaptım maydonoz suyu yaptım bir hafta 5 günde sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım ben tedavilere gittim olmadı kendiliginden hamile kaldım rabbime şükürler olsun 6 haftalık hamileyim düşük teylikem var ne yazık yatıyorum malesef denetyim arkadaslar ne kaybedersiniz sogan kürünü adetten 15 gün önce yapıcaksınız haberiniz olsun bilgi verdiysem ne mutlu bana :enbuyukkk:
Canim ya,
Allahim evladini saglicakla kucagina almak nasip etsin. Bilgiler icin tesekkürler
ben 10 senedir bebek sahibi olamıyodum 7 sen önce bebegimi erken dogumdan kaybettim ben 7 senedir olmuyodu doktora gittim bana pkolusun dedi bende diyet yaptım spora gittim kür yaptım kendime paylasmak istedim sizlerle ebegümeci ve ısırgan otu toplandı benim için erzurumdan geldi ban özel o otları ayrı olarak kaynattım kulorsuz suyla bilendırdan geçirdim sabah ikisindedde fosasıyla birer bardak içtim 1 gün yaptım maydonoz suyu yaptım bir hafta 5 günde sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım ben tedavilere gittim olmadı kendiliginden hamile kaldım rabbime şükürler olsun 6 haftalık hamileyim düşük teylikem var ne yazık yatıyorum malesef denetyim arkadaslar ne kaybedersiniz sogan kürünü adetten 15 gün önce yapıcaksınız haberiniz olsun bilgi verdiysem ne mutlu bana :enbuyukkk:
Tebrik ederim hayırlı olsun..baya geçmiş msj üzerinden umarım yolundadır herşey...Lütfen bebek düşünürken özellikle maydonoz,papatya,nane ve adaçayı içmeyin bunlar adet söktürücü ve düşük yaptırıcı özellikte..şahsen beni dr um uyarmıştı..naçizane tavsiyem sizlere... bu arada hayıt tohumunu demleyin için ve hamile olduğunuzu farkettiğinizde yada netleştirdiğinizde bırakın..ben sadece hayıtı 1 ay denedim o ay hamile kaldım..Rabbim herkese nasip etsin..
selam canparçam,
ben hayıt tohumunu tek başına içtim sadece demlediğim ilk 2 gün içine bir parca minnacık desem yeri var kuru civan perçeminin çiçeğinden koydum..sonraki 2 gün vazgeçtim sadece sabah akşam 1 fincan hayıt tohumu demleyip içtim.. yalnız taneleri ezmeyin çok acı oluyor zaten ezilmez..aktardan alırkende demleyin dediler..yaptığım araştırmalarda da tane olarak demleyin yazıyordu. hayıt tohumunun fsh yı düşürmesi gibi
bir etkisi var tabi bunun yanında hormonel faydasıda çok fazla..
ben sadece bunu yaptım işe yaradı..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?