Adaçayı,Hayıt,Soğan kürü vs kullanıp Hamile kalanlar/Kalamayanlar.Haydi sayı bulalım!

arkadaşlar merhaba, bende pko luyum 7 aydır uğraşıyorum fakat olmuyor :1shok: son 2 aydır hayıt tohumu ve bal+tarçık+çörek otu kullanıyorum ve tam 14. gün yumurtluyorum (yaptığım ovulasyon testleri ile anlıyorum) ve 28.gün regl oluyorum. Özellikle hayıtı herkese tavsiye ederim.Kürlerin yanında glucophage ve folik asit alıyorum. 2 aydır bu kadar düzenliyke neden hamile kalamıyorum acaba eyvahedigeldismile

sakın ama sakın biran bile umutsuz olma gün doğmadan neler doğar...doktorlar bizede bizede bişey yok diyorlar ama neden bişey yapamıyorlar acaba ...artık bitkilerin faydalarını biliyoruz elbet uygun bişeyler bulunur.umut olmadan yola çıkılmaz hepimiz birgün inşallah anne olacağız.sevgilerin en güzeli annaeliği bekleyenlerin olsun...hepinizi öpüyorum yol arkadaşlarım...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar,
benim şimdi elime geçen sonuca göre FSH değerim 11,8 e kadar düştü:) çok mutlu oldum ve paylaşmak istedim. hayıt ve dong quai mucizesi bence...
haftaya da AMH test sonucumu aldıktan sonra paylaşacağım. sevgiler

slm hayıtı adetinin kaçıncı günü baslıyıp kaç gün içiyosun acaba bende kullanıyomda yannıslık olmasın.bilgi verirsen sevinirim canım

Arkadaşlar bende hayıt kullancam üç ay düzenli kullanmak gerekiyo deniyo,hamilelik oluşmaya başladığı anda düşük yapmazmı,belirli bi dönem ara falan vermek gerekiyomu aceba...

Yumurta çatladıktan sonra flan...

Bilen arkadaşlar aydınlatın bi...

Hayir canim, düsük filan yaptirmiyo, bütün kürlerde oldugu gibi, hamile oldugunu ögrendiginde; kürü sonlandiriyorsun, ama bunun yaninda aslan pencesi kürünüde yapmani tavsiye ederim. Selamlar

slm hayıtı adetinin kaçıncı günü baslıyıp kaç gün içiyosun acaba bende kullanıyomda yannıslık olmasın.bilgi verirsen sevinirim canım

merhaba,
ben adetime 1 kaç gün kala bırakıyorum, daha sonra 4.gün başlıyorum ama doğruluğu konusunda bi garanti veremem. Bu benim kişisel ayarlamam canım.

ben 10 senedir bebek sahibi olamıyodum 7 sen önce bebegimi erken dogumdan kaybettim ben 7 senedir olmuyodu doktora gittim bana pkolusun dedi bende diyet yaptım spora gittim kür yaptım kendime paylasmak istedim sizlerle ebegümeci ve ısırgan otu toplandı benim için erzurumdan geldi ban özel o otları ayrı olarak kaynattım kulorsuz suyla bilendırdan geçirdim sabah ikisindedde fosasıyla birer bardak içtim 1 gün yaptım maydonoz suyu yaptım bir hafta 5 günde sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım ben tedavilere gittim olmadı kendiliginden hamile kaldım rabbime şükürler olsun 6 haftalık hamileyim düşük teylikem var ne yazık yatıyorum malesef denetyim arkadaslar ne kaybedersiniz sogan kürünü adetten 15 gün önce yapıcaksınız haberiniz olsun bilgi verdiysem ne mutlu bana :enbuyukkk:

Canim ya,
Allahim evladini saglicakla kucagina almak nasip etsin. Bilgiler icin tesekkürler

Tebrik ederim hayırlı olsun..baya geçmiş msj üzerinden umarım yolundadır herşey...Lütfen bebek düşünürken özellikle maydonoz,papatya,nane ve adaçayı içmeyin bunlar adet söktürücü ve düşük yaptırıcı özellikte..şahsen beni dr um uyarmıştı..naçizane tavsiyem sizlere... bu arada hayıt tohumunu demleyin için ve hamile olduğunuzu farkettiğinizde yada netleştirdiğinizde bırakın..ben sadece hayıtı 1 ay denedim o ay hamile kaldım..Rabbim herkese nasip etsin..

canım hayıt tohumunu tek başınamı kullandın adetine yakınmı hangi sıklklarda kullandın bilgi verrsen sevinirimkafamçokkarıştı

selam canparçam,
ben hayıt tohumunu tek başına içtim sadece demlediğim ilk 2 gün içine bir parca minnacık desem yeri var kuru civan perçeminin çiçeğinden koydum..sonraki 2 gün vazgeçtim sadece sabah akşam 1 fincan hayıt tohumu demleyip içtim.. yalnız taneleri ezmeyin çok acı oluyor zaten ezilmez..aktardan alırkende demleyin dediler..yaptığım araştırmalarda da tane olarak demleyin yazıyordu. hayıt tohumunun fsh yı düşürmesi gibi
bir etkisi var tabi bunun yanında hormonel faydasıda çok fazla..
ben sadece bunu yaptım işe yaradı..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

birde birşey diyeceğim bir sürü kür var sanırım 1 tanesini uygulamak lazım 1-2 ay baktık olmuyor diğer kürü o zaman denemek lazım..her bünyede farklı etki gösteriyor bu kürler..benim bir arkadaşımın arkadaşı bal+taçın+çörekotu kürünü uygulamış bir kaç ay ve yumurtalıkları çok büyümüş ve gününde çatlamamış adete 3-4 gün kala çatlıyormuş sancıdan anlıyormuş kız çok sancılı oluyormuş adete 3-4 gün kala tabi akıntıda gelince malum..neyse yumurtalık takibine gitmeye karar vermiş ama bu karşımı yine kullanmış ve dr a gitmiş 22.gün... yumurtalık kocamanmış 28mm.civarı dr demiş çatlatma iğnesi verilmez bu günde ilaç vermiş kendisi çatlamazsa kiste dönmesin diye..Doktor diğer ay 10.gün başlayalım takibe böyle olursa çatlatma iğnesi verelim demiş ..neyse kız karışımı bırakmış yumurtalıkları gayet normal çalışıyormuş şu an sorun yok 15.gün çatlıyormuş artık gerisi biraz sperm kalitesine biraz kızın yumurtalıklarının tutunmasına ee tabi birazda Rabbime kalıyor..en kısa zamanda kısmet olur inşallah..yani boşuna vakit kaybetmiş o kürleri yaparak kaç aydır daha iyi olsun derken iş açacakmış başına bide kistlerle uğraşacakmış Allah korusun...
:Saruboceq: İnşallah Herkesin hakkında hayırlısı olur..

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende sadece bunu kullanmayı düşünüyorum sanada Allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasipetsin canım :ecrin_bebek:

amin canım ama.. inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin.. ama ben hamile değilim aldırdım... aksilik oldu bebeğimde aldırmak zorunda kaldım..Rabbim yenisini inşallah en kısa zamanda verir..Ben sadece hayıtla hamile kaldığımı paylaşmak istedim..Şimdi birşey kullanmıyorum bir kaç ay yoğun ilaç kullandım kürtajdan sonra.. bu yüzden bünyem bi normale dönsün bakalım.. bakalım kısmet artık ne zaman gelirse..Belki yeni yılda kısmetse.. :Saruboceq:

benimde fsh 60 larda amh testide 0.05 çıktı.yumurtam hç yok hangi kürü yapmalıyım sizce önce 34 yaşındayım.çok üzülüyorum

Heidi16 soğan kürünü nasıl yapıyorsun canım merak ettim.ben fsh ımı hiç düşüremiyorum.folükül olmuyor ne yapacağımı şaşırdım

kızlar benim fsh normal yumurtam cok fazla ama yeteri kadar büyüyüp catlamıyo ne kürü önerirsiniz bi kere asılama yapıldı yumurtallarım cok iyiydi ama tutmadı napsam kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…