• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaçayı nasıl ve ne kadar içilmeli ?

ESCENT

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
16
0
16
İstanbul
Merhaba

Ben adaçayının adet düzenine iyi geldiğini okumustum cok uzun olmasada düzüensizliğim olduğu ve bebek düşündüğümüz için bende [iş yerinde poset olması poşetle başladım Gerçi aktardan alınanın daha faydalı oldugu soylenıyor ama bi yerden başlayayım dedim :)]bugun reglimin ilk günün de içmeye başladı.fakat yumurtlama dönemine kadar deniliyor fakat ben yumurtlama dönemimi hep kacırıyor yada belirleyemiyorum ben bu adaçayını ne kadar içmeliyim bir yardım!!!!!!!

canım adaçayı ve bi çok bitki gebelikte düşüğe neden oluyor o yüzden ne olur ne olmaz diye yumurtlama sonrası içilmesi önerilmiyor.
adetlerin düzenli iste mesela 28 günde bir oluyorsan 14 çıkarıyorsun yumurtlama günü yaklaşık bu dönemlerdeo yüzden 14. günden sonra içmemelisin

ada cayi bende düsüge yol actigini biliyorum benim adet düzenzizligim var onun icin bende bilmiyorum ne zeman yumutalama gununu ama 14 günü gectikten sonra her 2 gunde bir deneyin esinizle 21 gunde bile yumurtlama olabilir adet düzensizliligi benim hep vardir ikinciye hamile kaldim simdi ama baska bir sey sormak istersen cavap veriririm

ada cayi bende düsüge yol actigini biliyorum benim adet düzenzizligim var onun icin bende bilmiyorum ne zeman yumutalama gununu ama 14 günü gectikten sonra her 2 gunde bir deneyin esinizle 21 gunde bile yumurtlama olabilir adet düzensizliligi benim hep vardir ikinciye hamile kaldim simdi ama baska bir sey sormak istersen cavap veriririm

Teşekkür ederim benimde adetlerim cok duzenli değil birazda duzene girmesi için içmek istiyorum aslında simdilik günde 1 bardak içiyorum bugun adettimin 3. günü bakalım bu ay ne olacak 10 gün daha içer sonra her ihtimale karşın bırakırım içmeyi sonrada bekleriz artık bakalım daha ne kadar bekleriz :)

Adet düzensizliğiniz olduğu için sorabilirmiyim ne kadar denediniz??

canım adaçayı ve bi çok bitki gebelikte düşüğe neden oluyor o yüzden ne olur ne olmaz diye yumurtlama sonrası içilmesi önerilmiyor.
adetlerin düzenli iste mesela 28 günde bir oluyorsan 14 çıkarıyorsun yumurtlama günü yaklaşık bu dönemlerdeo yüzden 14. günden sonra içmemelisin

teşekkür ederim!!adet düzensizliğim olduğu için yumurtlama dönemimi belirleyemiyor yada kacırıyorum :( ama ben de sanki 14. günüymüş gibi düşünüp o zamana kadar içerim yani 10 gün kadar içerim sonra bekleme moduna gireriz :)

ben adet düzensizligi icin 16 yasinda dr gitmistim pille verdi bir ay kulandim sonc biraktim hic bir sey yapmadim benim bunyemde böyle adet düzensizligi hep oldu onun icin hic bir sey icmedim hamile kalmak istiyorsan ada cayi icme sadece yumurtalanma gunun farklidir adet düzensizligini bence cok problem yapma

cocuk dusunuyorsan 28 gun normal adet görende 14 gun baslar 30 gunde 16 gun baslar 35 olan birinde 21 gun yumurtalama baslayabilir bende senin gibi hic anlamyiorum ama bayaz akintinin cok olmasi yumurtalama basladigini gösterir

Back
X