ADALAT CRONO çok acil yardım lütfen ;( !!!

Yok hayatım girmedim kısmetse 20. Hafta giricez inşallah tertemiz çıkar sonuçlarımız bu arada cinsiyetiniz belli değilmi hiç muhabbeti geçmedi:))
İnşallah hem sağlıklı olduğunu öğrenir hem de çok keyifli anlar geçirirsiniz Can'ım :) Bizim doktor 23. Hafta da dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum umarım yüzünü gösterir .. :) Aslın da net olarak 28. Haftayı beklemelisiniz ama 100 de 90 erkek dedi doktor . Ya senin ki ?

Amin canım inşallah hayırlısıyla,sağlıklı sıhhatli doğsun tatlı oğlun benimkiside kısmetse bir kız bir erkek

Amin canım inşallah hayırlısıyla,sağlıklı sıhhatli doğsun tatlı oğlun benimkiside kısmetse bir kız bir erkek
Ayyyyy maşallah maşallah Allah nazardan korusun yaaa benim de hayalini kurduğum bi durum :) Sağlıklı , kolay bir doğum sonrasında da hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip olur umarım :)

Ayyyyy maşallah maşallah Allah nazardan korusun yaaa benim de hayalini kurduğum bi durum :) Sağlıklı , kolay bir doğum sonrasında da hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip olur umarım :)
Allah razı olsun canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına oğluşundan sonraki ikiz olur inşallah :)) sağlıkla sıhhatle

Annecikler Bana bu ilacı doktorum hipertansiyon için verdi yükseldiğinde kendi çabalarmla inmezse içmem için kırmızı kutu da

İyiyim canım çok şükür iki ileri bir geri idare ediyoruz sen nasılsın nasıl oldun meleğin nasıl:))
İyi iyi maşallah sorun olmasın da aman :) Ben iki ileri iki geri şeklinde yerimde sayıyorum Can'ım maalesef:) dün randevum vardı .. Doktor kesede ki su miktarı fazla şeker hastalığı var mı dedi. Ama ne ben de ne ailede şeker hastalığı var . Başka da bişi demedi 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gircem bi de şeker yüklemesi yapcam inş bebeğim de bi sorun yoktur .. Sen bunları yaptın mı peki Can'ım ?

Hayır canım yaptırmadım ama su miktarının fazla olmasını duydum sekerde bir sorun çıkıcağını sanmıyorum sıkıntı yapma herşey yoluna giricektir sonuçta gebelik bu her an herşey oluyo maalesef

Dikkatli olman gereken tek konu erken doğum şüphesi olucaktır hidroamnios ayrıntılı ultrasonda sebebi anlaşılır en kötü bebeğin sıvısı karından biraz azaltılabilir yada indımetazin türevi ilaçlarla azalması sağlanır sıkıntı yapma kendine bol bol istirahat canım çok geçmiş olsun.. Ağrıların nasıl oldu ilacı kestikten sonra sertleşmelerin oluyormu

Öyle Can'ım zaten bi ilk gün kafama takıldı sonra unuttum Allah tan unutuyorum yoksa stres daha kötü yapcak ..

Canım merhaba nasılsınız kuzun nasıl kontrole gittinmi tekrar? Umarım herşey yolundadır...

Canım merhaba nasılsınız kuzun nasıl kontrole gittinmi tekrar? Umarım herşey yolundadır...
Merhaba Can'ım :) çok şükür şimdilik iyiyim ara ara kasık bölgemde ağrı , kasılma gibi yürüdükçe acı gibi bişiler hissediyorum ama çok uzun sürmüyorlar o yüzden normal kontrol günümü bekliyorum ayın 28 nde:) ayrıntılı ultrasona da gireceğim o ekstra bir heyecan yaratıyor .. Senin Nasıl gidiyor asıl ? Kuzucukların Nasıl ?

Çok şükür birtanem bizde şimdilik iyiyiz bende de oluyo yürüdükçe ağırlık ve ağrı sanki taş taşıyorum endişe etme,hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza inşallah akşamları özellikle yemekten sonra nefes alamıyorum idare ediyoruz işte yeterki iyi olsunlar güzel haberlerle gel hayırlısıyla canım

Arkadaşlar mrb ben de aynı sorunu yaşıyorum, 28. Haftamızdayız henüz ama sağ tarafımda sertleşmeler oluyo orada toplanıyo resmen miniğim dr.a sordum rahim kasılması olabilir dedi adalat verdi günde 2 tane, her kullanan gibi benim de endişelerim var üstelik bir de antibiyotik kullanıyorum ben böbreğime stent takıldı enfeksiyon oluşmaması için, inş ilacın bir yan etkisi olmaz çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin günde kaç kez oluyo ve hangi saatler arası

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin günde kaç kez oluyo ve hangi saatler arası

Tşk ederim canım saymıyordum aslında çok sık olmuyordu ama dün çok sık oldu biraz da korktum kafaya taktım diye mi bilmiyorum baya oldu dün dr.u arayıp söyleyince rahim kasılmaları olabilir dedi adalat verdi bu sabah başladım inş faydasını görürüm.
Sende de oldu mu aynı sorun?

Anladım canım stres yapma herşey yoluna girer geçici kasılmalar olabiliyo ilaç iyi gelecektir sadece yan etkileri biraz fazla kafana takıpta daha da arttırma bende olmamıştı arkadaşımda oldu hatta konu sahibinde olmuştu geçmişi okursan bol bol dua edelim sağlıklı sıhhatli al yavrunu kucağına inşallah... Bir hafta kullanırsın muhtemelen bol bol su tüketimi ve istirahat derdine çare olur eminim rqbbim şifa versin...

Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah hepimiz de sağ salim alırız kucağımıza, geçmiş msjları okudum da kişilere pek dikkat etmedim msjlara odaklandım daha çok, evet yaşayanlar varmış adalat iyi geliyormuş inş sağ salim zamanında olur hayırlısıyla hepimizinki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…