ADALAT CRONO çok acil yardım lütfen ;( !!!

Can'ım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun .. Senin tarif ettiğin şeyi bende yaşadım ve çocuğun bir bölge de toplandığını düşünüyordum , doktor bunun rahim kasılması olduğunu söyledi o yüzden sen De çocuktur deyip sakın ilacını bırakma , benim yaklaşık 3 hafta ara ara oldu sonrasında doktor üç gün kullan bırak üç günden sonra geçmezse bir süre kullanman gerekebilir dedi.Çok şükür üç günden sonra uzun bi süre olmadı .. 2 hafta da bir falan oldu sadece. Magnezyumunu eksik etme , badem falan ye bol bol su iç dinlen ..

Adalat ya tansiyon ya mide ilaci degil mi? Babam kullaniyordu, hamilelere veriyor sorun degil. Sorun olsa dr zaten vermez.

Çok tşk ederim canım sana da geçmiş olsun, bu gün dr.a gittim nst ye soktu o normal çıktı şükür, ama alttan bakınca rahim ağzında ufak bi açılma olmuş dedi crinone diye bi jel verdi açılmayı durdurmak için, doğuma kadar istirahat etmem lazımmış. İnş sağ salim atlatırız hepimiz de..

İyiyim canım sen nasılsın bugün detaylı usg vardı bebeğin nasıl umarım herşey yolunda gidiyordur...
Teşekkür ederim Can'ım iyiyim , çok şükür dün güzel geçti :) içim rahatladı , umarım güzel güzel tamamlarız kalan ayları .. Senin ufaklıklarda iyidir inşallah? Ve sen ?

Teşekkür ederim Can'ım iyiyim , çok şükür dün güzel geçti :) içim rahatladı , umarım güzel güzel tamamlarız kalan ayları .. Senin ufaklıklarda iyidir inşallah? Ve sen ?
Çok şükür bizde idare ediyoruz sıcaklarla mücadele çok çabuk yorulma sık idarar çıkma gibi şikayetlerimiz var bugünlerimize şükür inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur canım hepimize sancıların nasıl nasılumarım tamamen geçmiştir bide suyun fazlaydı umarım normale dönmüştür kuzum

İnşallah canım o güzel anları da paylaşırız burdan :)Tabi senin durumun daha özel kolay mı iki tane melek birden taşımak .. Ama çifte mutluluk yaşayacaksın inşallah :) Ağrı'larla ilgili olaraktan aslında düne kadar yoktu dün öğleden sonra ve bugün öğleden sonra karnım ağrımaya başladı eskiden sadece kasığım ağrırdı busefer karnımın tamamında ağrı var .. umarım hemen geçer .. Adalat aldım tekrar , bol sıvı dinlenmeye devam eder.. Bu Ağrı'lar beni çok tedirgin ediyor.. Kese suyuma gelince , şimdilik çok şükür o da iyi Can'ım ,şeker testi sonucu normal çıktı , neyse ki gebelik şekeri falan yok ..işte kalan 16 haftayı da sağ salim atlatsak ne güzel olcak ama çok uzun geliyor bana , insanın saati saatini bile tutmuyor ne yazık ki ..

Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun adalatı kullanıcaksın gibi duruyo canım çünkü bebek büyüdükçe rahimde büyüyo dolayısıyla kadılma ve ağrı olayı daha da rahatsız edicek benimde hiç yok değil çok yorulduğumda hemen kasıklarım ağrıyo mücadeleye devam) suyuna sekerine çok sevindim dediğin gibi umarım herşey seyrinde güzel güzel devam eder rabbime emanetsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…