- Konu Sahibi txuxliiinnn
-
Canım bende kasılmalar için 21. haftalıkken adalata başladım şu an 30 haftalığım hala kullanıyorum adalat kullanan olmasada nidilat kullanan çok var oda zaten muadili.Yanlız benim kasılmalarımı geçirmedi adalat hala bir faydası oluyormu diyede düşünmeden edemiyorum arada.
Yok canım benimkisi doçent.Nerden aklıma geldi biliyormusun genelde millete nidilat prepar verirler egeyemi has bu adalat acaba:) diye düşündüm.Ama ben araştırdım nidilattanda prepardanda daha az yan etkisi
Canım evet sen doktor değilsin bizde zaten tedirginiz bizim kasılmalarımız öyle günde 2-3 kere yada son 3 ayında olmadı ben 21. haftadan beri günde belki 20 kere kasılıyorum bu tip durumlarda doktorlar kar zarar hesabı yaparlar magnezyumu bende kullanıyorum hemde günde 5 poşet ama geçirmedi kasılmayı ayrıcada ilaçların prospektuslarında hiç biri için iyi şeyler yazmaz helede gebelikde kullanılmaları için eğer dikkat edersen gebelikde bize verilen vitaminler için bile gebelikde kullanılması sakıncalıdır diye yazar allah korusun 21. haftada doğum yapıp bebeğimi kaybetmek yerine ilacı kullanmak bombayla güvercin vurmaya benzemez.
Amin canım inşallah allah sanada bebeklerin sağlıklı uzun ömür nasip etsin evet 33.. haftamın içindeyim yok gerçekden kasılma benimki bebek hareketi değil ama rahim ağzımı kısaltmadı birşey yapmadı banada çok ilginç geldi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah allah sağlıkla tamamlamayı nasip eder hepimize bende benimki erken gelmesin diye bu kadar uğraştık sonrada bu çağırsakda gelmez diye düşünmüyor değilim:)
Amin canım inşallah allah sanada bebeklerin sağlıklı uzun ömür nasip etsin evet 33.. haftamın içindeyim yok gerçekden kasılma benimki bebek hareketi değil ama rahim ağzımı kısaltmadı birşey yapmadı banada çok ilginç geldi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim inşallah allah sağlıkla tamamlamayı nasip eder hepimize bende benimki erken gelmesin diye bu kadar uğraştık sonrada bu çağırsakda gelmez diye düşünmüyor değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?