- Konu Sahibi txuxliiinnn
-
32 haftalıgım.ve 26 haftalıktan berı adalat crono 30 mg kullanıyorum.rahımde kasılmalarım var.bu bır kalp ılacı kasılma ıcınde kullanılılıyor sanırım.ama bu ılac benı endıselendırıyor.bu kadar uzun kullanmak bu ılacı bır sorun olmazmı.bebegıme bır zararı olurmu dıye korkuyorum.sonucta kalp ılacı.
bu ılacı kullanan varmı.kullanıpta dogum yapmıs olan varmı.varsa lutfen yazsın bebegıme zararı olur dıye korkuyorum.:çok üzgünüm:
Merhaba konu guncel degil 4 yil olmus ama sormadan duramadim 26 haftalik hamileyim bu ilaci kasilmalardan dolayi 2gundur kullaniyorum hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza aldiniz mi ilac beni biraz korkuttu simdiden tesekkur ederimarkadaşlar gebeyken sizde adalat crono kullanmşsınız bende şuan 32 haftalık gebeyim başta adalat kullandm şimdide nidilat kullanıyorum siz bebeklerinizi kucagınıza almşsınızdr baya mailleri atalı bende cok korkuyorum bebgme bişi olur mu die sizin bebeklerinz nasl yardmcı olursanz inanın cok sevnrm cok sagolun cvplarınızı bekliyorum.
Bende 27 haftaligim ve 1 haftadir kulkaniyorum. Etkinligi kanitlanmis bilac. İnsallah hersey yolunda giderde aliruz evlatlarimizi kucagimizaMerhaba konu guncel degil 4 yil olmus ama sormadan duramadim 26 haftalik hamileyim bu ilaci kasilmalardan dolayi 2gundur kullaniyorum hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza aldiniz mi ilac beni biraz korkuttu simdiden tesekkur ederim
27. Haftadan itibaren kullandım.32 haftalıgım.ve 26 haftalıktan berı adalat crono 30 mg kullanıyorum.rahımde kasılmalarım var.bu bır kalp ılacı kasılma ıcınde kullanılılıyor sanırım.ama bu ılac benı endıselendırıyor.bu kadar uzun kullanmak bu ılacı bır sorun olmazmı.bebegıme bır zararı olurmu dıye korkuyorum.sonucta kalp ılacı.
bu ılacı kullanan varmı.kullanıpta dogum yapmıs olan varmı.varsa lutfen yazsın bebegıme zararı olur dıye korkuyorum.:çok üzgünüm:
sevgili minibebi mesajını görünce bunu karşıma Allah çıkardı diye düşündüm çok acil nidilata ihtiyacım var hala sendeyse eğer bana ulaşabilirmisin35 atadayim 28den beri bidilat kullaniyorum bu hafta son. 36 da kwsicaz ve bekleyecegiz. İnsallah 38 i gorur miinikim.ama bugunlerede sukur. Elimmde fazla nidilat var su an isteyen ollursa yollayabilirim.)))
Ben 25 haftaligim ve banada Adalat verildi çok korkarak içiyorum 6 saatte 1 tane hemde. Siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız bana plasenta previous var diye rahim kasılması önlemek için verildi. Cevap yazarsaniz çok mutlu olurum. Çok korkuyorum. Uyku tutmuyorSelam. Bende 24 haftalığım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Doktorum bir tableti 3 e bölerek içmemi söyledi tansiyonu düşürdüğü için bende 8 saatte bir 1/3 alıyorum.30 mg benimki. Birde gece yatarken endol fitil kullanıyorum. 9 cmlik miyomum var buda erken doğum riskicok korkuyorum allahım heğimize nasip etsin saglıklı hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuşmayı..
Sizde aynı ilaçtan kullanmissiniz tecrübelerinizi bana yazar misiniz. Çok ihtiyacım var.adalat crono 60mg diye bi ilaç benadade erken doğum riski olduğu için 18. haftadan beri kullanıyorum şuan 32.haftadayım ama doktorum 34.haftada bırakacağımı söledi
Çok korkuyorum nidilat içen çok ama Adalat içen pek yok sanırım bide bana 6 saatte 1 tane veriyor 2 ye çıkaracak sonrada şimdi yatıyorum ama bu ilaç hakkında bişey bilmemek beni endişelendiriyor. Şu an yatıyorum .Bende bi ay kullandim muadilini nidilati. Kizlar ilaci için yatin yorulmayin sakin. 35 ten sonra biraktitir dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?