- Konu Sahibi txuxliiinnn
-
25Kachaftaliksin canim
Doğuma kadar yatacakmisim.Bir ay yat korkma
Siz kaç haftalik doğum yaptınız yapmadiysaniz ne kadar kaldı.Bir ay yat korkma
Ben 25 haftaligim ve banada Adalat verildi çok korkarak içiyorum 6 saatte 1 tane hemde. Siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız bana plasenta previous var diye rahim kasılması önlemek için verildi. Cevap yazarsaniz çok mutlu olurum. Çok korkuyorum. Uyku tutmuyor
Ayy canım ya geçmiş olsun bende aynı ilacı kullanıyorum. Ama ilaç hakkında bilgi edinemedim pek. Sende 6 saatte 1 tane mi alıyorsun. Bana ilk etapta 2 tane verdiler benim bünye kaldırmadı 1 taneye düşürduler. Benim nts de sancı çıkmadı ama bende plasenta previous varmış o yüzden veriyorlar ilacı kasılma olmasın diye.Ben 26 haftalığım, 3 gün önce kanamam oldu, nst ye aldılar sancı başlamış, hemen ciğer iğnesi yapıldı. Doktor adalat chrono 30 verdi günde 4 defa alıyorum. Tüp bebek ve ikiz gebelik, sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum, Allah a emanetler...
Canim nasılsın hiç yazmadım merak ettim.Ben 26 haftalığım, 3 gün önce kanamam oldu, nst ye aldılar sancı başlamış, hemen ciğer iğnesi yapıldı. Doktor adalat chrono 30 verdi günde 4 defa alıyorum. Tüp bebek ve ikiz gebelik, sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum, Allah a emanetler...
Canim bende kullanıyorum drn doğru söylemiş erken doğum daha tehlikeli bendede prevua vardı o biraz yukarı çıktı şimdide rahim boyu kisalmis. Kasılma çıkmıyor nst de ama bende Adalar kullanıyorum kisaldigina göre kasiliyir ama makinede çıkmıyor ne hikmetse. Allah cümlenin şifa versin inşaallah düzelecek canım bllbol dinle yat ve su iç 10 dakkada bir 1 bardak iç 1 2 litre kadar sonra gün içi dede ara ara iç günde 3 litre ve yukarı su içmek çok iyi.Bende dun basladim adalata.27 haftalik ikiz gebeyim.rahimde kisalma ve kasilma cikti.ben bebek zannederken meger kasilmaymis.crs.gunu tekrar nst.ye girecegim.etkisini merak ediyorum gorecegim crs.gunu.doktorum gerektiginde ilac kullanmaktan korkma dedi.bebek icin en tehlikeli sey erken dogmak dedi.
Bu arada rahim kisaldigina demişsin kaç cm ölçüBende dun basladim adalata.27 haftalik ikiz gebeyim.rahimde kisalma ve kasilma cikti.ben bebek zannederken meger kasilmaymis.crs.gunu tekrar nst.ye girecegim.etkisini merak ediyorum gorecegim crs.gunu.doktorum gerektiginde ilac kullanmaktan korkma dedi.bebek icin en tehlikeli sey erken dogmak dedi.
Bu arada rahim kisaldigina demişsin kaç cm ölçü
Anladım canım ilacı saatlerini sektirmeden iç. Ben 6 saatte 2 tane alıyorum sen kaç tane içiyorSun.Bir yerden 2.4 bir yerden de 3 cikti.
Selam benimde 13. Haftada serklajım oldu ve banada doktorum adalat crom 30 mg verdi. Günde 1 tane alıyorum. Sanırım sıkıntılı bir ilaç olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. Şuan 18 haftanın içine girdim rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin benim meleklerimide inşallah. 9 yıl aradan sonra kavusacagim inşallah onlara bu yüzden doktor ne derse yapmak durumundayım. ..Merhaba kızlar..bende bugün adata başlıyorum.edt var.evde Dinleniyorum.çok tedirginim
Geçmiş olsun bende Adalar kullanıyorum inşaallah bebeklerimize şifa olurSelam benimde 13. Haftada serklajım oldu ve banada doktorum adalat crom 30 mg verdi. Günde 1 tane alıyorum. Sanırım sıkıntılı bir ilaç olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. Şuan 18 haftanın içine girdim rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin benim meleklerimide inşallah. 9 yıl aradan sonra kavusacagim inşallah onlara bu yüzden doktor ne derse yapmak durumundayım. ..
Anladım canım ilacı saatlerini sektirmeden iç. Ben 6 saatte 2 tane alıyorum sen kaç tane içiyorSun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?