Premature Bebekler adalat crono yardımm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ben 26 haftalığım, 3 gün önce kanamam oldu, nst ye aldılar sancı başlamış, hemen ciğer iğnesi yapıldı. Doktor adalat chrono 30 verdi günde 4 defa alıyorum. Tüp bebek ve ikiz gebelik, sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum, Allah a emanetler...

Ayy canım ya geçmiş olsun bende aynı ilacı kullanıyorum. Ama ilaç hakkında bilgi edinemedim pek. Sende 6 saatte 1 tane mi alıyorsun. Bana ilk etapta 2 tane verdiler benim bünye kaldırmadı 1 taneye düşürduler. Benim nts de sancı çıkmadı ama bende plasenta previous varmış o yüzden veriyorlar ilacı kasılma olmasın diye.

Canim nasılsın hiç yazmadım merak ettim.

Bende dun basladim adalata.27 haftalik ikiz gebeyim.rahimde kisalma ve kasilma cikti.ben bebek zannederken meger kasilmaymis.crs.gunu tekrar nst.ye girecegim.etkisini merak ediyorum gorecegim crs.gunu.doktorum gerektiginde ilac kullanmaktan korkma dedi.bebek icin en tehlikeli sey erken dogmak dedi.

Canim bende kullanıyorum drn doğru söylemiş erken doğum daha tehlikeli bendede prevua vardı o biraz yukarı çıktı şimdide rahim boyu kisalmis. Kasılma çıkmıyor nst de ama bende Adalar kullanıyorum kisaldigina göre kasiliyir ama makinede çıkmıyor ne hikmetse. Allah cümlenin şifa versin inşaallah düzelecek canım bllbol dinle yat ve su iç 10 dakkada bir 1 bardak iç 1 2 litre kadar sonra gün içi dede ara ara iç günde 3 litre ve yukarı su içmek çok iyi.

Bu arada rahim kisaldigina demişsin kaç cm ölçü

Merhaba kızlar..bende bugün adata başlıyorum.edt var.evde Dinleniyorum.çok tedirginim
Selam benimde 13. Haftada serklajım oldu ve banada doktorum adalat crom 30 mg verdi. Günde 1 tane alıyorum. Sanırım sıkıntılı bir ilaç olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. Şuan 18 haftanın içine girdim rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin benim meleklerimide inşallah. 9 yıl aradan sonra kavusacagim inşallah onlara bu yüzden doktor ne derse yapmak durumundayım. ..

[QUOTcanım.neps38, post: 40585497, member: 651754"]Selam benimde 13. Haftada serklajım oldu ve banada doktorum adalat crom 30 mg verdi. Günde 1 tane alıyorum. Sanırım sıkıntılı bir ilaç olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. Şuan 18 haftanın içine girdim rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin benim meleklerimide inşallah. 9 yıl aradan sonra kavusacagim inşallah onlara bu yüzden doktor ne derse yapmak durumundayım. ..[/QUOTE]
Amin canim herşey onlar için..ben olumlu düşünmeye çalışıyorum.yani ilacimizi alıp yatıp dinlenmekten başka caremiz yok..allah yardımcımız olsun..

Geçmiş olsun bende Adalar kullanıyorum inşaallah bebeklerimize şifa olur

Merhaba. Bende adalat kullandım günde 3 defa 6 alfamet 2 norvask. Arada tansiyon düşmeyince nidilat. Anlayacağınız 2 saate bir ilaç alıyordum 30. Haftadan beri. Adalat falan etkili değil pek merak etmeyin emzirirkende kullandım 1 ay. Oğlum 6 aylık oldu son 3 hafta kilo alamamıştı. Bunundışında sıkıntı oluşmadı çok şükür. Adalat nidilattan dahamasum diye söylemİşlerdi.

Merhaba arkadaşlar şu anda 34+5 günlük hamileyim. Benim neredeyse 1,5 aydır fılan kasılmalarım ve sertleşmelerim oluyordu, ben hep bebek hareketi ya da yediğim bişeyin ağır geldiğini sanıyordum .. Nst kontrollerim başladığında makinada çıktı doktor hemen serum ve akciğer iğnesi verdi.. Ertesi gün tekrar serum aldım. 3. Gün de nstde hala kasılma çıktı ve adalata başlamak zorunda kaldı doktorum.. Şu an 3. İlacı aldım kesinlikle rahatlama var kasılmalarda. İlk aldığımda yüzümde biraz ateş basması olmuştu.. Arkadaşlar bol dinlenin ve sıvı alın. Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…