- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Özel bir okulda öğretmen olarak çalışıyordum. Aynı okulda oğlum da okuyordu. Biraz hareketli bir çocuk fakat özel eğitimde de çalıştığım için çocuğumun sıkıntısının, kurallara uymak olduğunu farkındaydım. Bu arada oğluma babannesi baktı. Olaylar çok çok uzun kısaca özetlemeye çalışacağım.Okuldaki öğretmen sürekli şikayet ediyordu. Sonradan öğrendik ki mevki sahibi biri çocuğumun sınıftan gönderilmesi için baskı yapıyormuş. Geçen yıl bnm hamlelerimle bunu başaramadı. Bu yıl çocuklar 1. Sınıfa başlayacaklar. Bu kişi çocuğunu anaokuluna göndermek istiyordu son anda vazgeçti 1. Sınıfa bnm oğlumun sınıfına kaydettirdi. Kaysettirirken oğlumun sınıfta olmaması için sınıf öğretmenine baskı yapmış. Sınıf öğretmeni kabul etmeyince bu kişi okul idaresine çocuğu gönderemiyorsanız annesini gönderin demiş. Ben 1 hafta içinde okulların açılmasına 2 gün kala işten çıkarıldım. O kadar ağrıma gidiyor ki. Kendime değil de çocuğuma yapılanlar. İnsanların hiç mi işi yok 6 yaşındaki çocuklarla uğraşıyorlar?