Adalet dağıtmak???

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
Özel bir okulda öğretmen olarak çalışıyordum. Aynı okulda oğlum da okuyordu. Biraz hareketli bir çocuk fakat özel eğitimde de çalıştığım için çocuğumun sıkıntısının, kurallara uymak olduğunu farkındaydım. Bu arada oğluma babannesi baktı. Olaylar çok çok uzun kısaca özetlemeye çalışacağım.Okuldaki öğretmen sürekli şikayet ediyordu. Sonradan öğrendik ki mevki sahibi biri çocuğumun sınıftan gönderilmesi için baskı yapıyormuş. Geçen yıl bnm hamlelerimle bunu başaramadı. Bu yıl çocuklar 1. Sınıfa başlayacaklar. Bu kişi çocuğunu anaokuluna göndermek istiyordu son anda vazgeçti 1. Sınıfa bnm oğlumun sınıfına kaydettirdi. Kaysettirirken oğlumun sınıfta olmaması için sınıf öğretmenine baskı yapmış. Sınıf öğretmeni kabul etmeyince bu kişi okul idaresine çocuğu gönderemiyorsanız annesini gönderin demiş. Ben 1 hafta içinde okulların açılmasına 2 gün kala işten çıkarıldım. O kadar ağrıma gidiyor ki. Kendime değil de çocuğuma yapılanlar. İnsanların hiç mi işi yok 6 yaşındaki çocuklarla uğraşıyorlar?

Başlıkla konu çok alakasız.
Çocuğunuz atıldı mı okuldan şimdi.
Daha sonuç belli değil gibi okudum ama.
Ya çocuk ya siz diye niye söyledi.
Anlatmadığınız bir şeyler var sanki.

Sözleşmem vardı. 4 koduyla çıkarıldım. Şu anda alacaklarımı almak için dava açtım zaten.

Cocugunuzu attiramayinca sizi attirdi gibi anladim ama size garezi ne onu anlamadim. Anlatmadiginiz kisimlar var mi?

Konunuzda baya eksik kısımlar var belli ki neden diğer çocuklar değil de sizin çocuğunuz mesela, yahut neden size karşı alınmış bir cephe var. Yaşanan olaylar çetrefilli gibi hissettim

Adam çocuğuna takıntı derecesinde düşkün. Öğretmenlere bu çocuğu ağlatmayacaksınız diye tembih eden bir kişi. Olaylar çok uzun kısaca özetledim zaten

Biraz hareketli bir çocuk fakat özel eğitimde de çalıştığım için çocuğumun sıkıntısının, kurallara uymak olduğunu farkındaydım.

Bu cumleyi biraz daha açabilirmisiniz
Durup duruken bu hale mi geldi, neden siz de başkası değil?
Oradaki tüm çocuklar çocuk ve eşit. Yanlış olan bişeyler olmalı

Bende duydum böyle şeyler. Öğretmeni istemeyince attıran veliler, öğretmeni beğenmeyince çocuğunun sınıfını değil öğretmenin sınıfı değiştiren veliler, sınıfta istediği öğrenciyi başka sınıfa gönderen veliler...
Hakkınızı arayın
Ama çocuğunuz içinde bişeyler yapın. Gerekirse özel eğitim aldırın ihmal etmeyin. Bazen okul saatleride çocuklara uymadığı için kurallara uymamazlık edebiliyorlar. Belki yarımgün bir okula diğer yarım gün de disiplin gerektirdiği için spora yönlendirebilşrsiniz. Benim naçizane tavsiyem.

Biraz hareketli bir çocuk fakat özel eğitimde de çalıştığım için çocuğumun sıkıntısının, kurallara uymak olduğunu farkındaydım.

Bu cumleyi biraz daha açabilirmisiniz
Durup duruken bu hale mi geldi, neden siz de başkası değil?
Oradaki tüm çocuklar çocuk ve eşit. Yanlış olan bişeyler olmalı
Kısaca çocuğuma hiperaktif damgası vurmak istediler. Ben de dr raporuyla bunun olmadığını ispatladım. Sınıfın genel potansiyeli haraketli fakat okulda idareden öpretmenine bu çocupun anne ve babası filan buna hiç bir şey ditemeyiz düşüncesi hakim. Ve sınıfta herkesin anne ve babası filan olunca öğretmen de sınıfa hakim olamayınca faturayı oğluma jesiyor çünkü oğlumun annesi personel. Bu sebepten de bu kişi oğluma düşman oluyor ve sınıftan attırmak için uğraşıyor. Ben raporlar alıp çocuğumda sıkıntı olmadığını ispatlayınca annesini gönderin çocukta nasıl olsa gider diyor.

Bende duydum böyle şeyler. Öğretmeni istemeyince attıran veliler, öğretmeni beğenmeyince çocuğunun sınıfını değil öğretmenin sınıfı değiştiren veliler, sınıfta istediği öğrenciyi başka sınıfa gönderen veliler...
Hakkınızı arayın
Ama çocuğunuz içinde bişeyler yapın. Gerekirse özel eğitim aldırın ihmal etmeyin. Bazen okul saatleride çocuklara uymadığı için kurallara uymamazlık edebiliyorlar. Belki yarımgün bir okula diğer yarım gün de disiplin gerektirdiği için spora yönlendirebilşrsiniz. Benim naçizane tavsiyem.
Spora gidiyor zaten. Özel eğitimlik bir durumu yok dr raporlarıyla tespit ettirdim zaten. Aksine önceki öğretmenimiz ve etrafımdaki bütün öğretmen arkadaşlarımın dediği gibi zeki bir çocuk. Oğlumun dersine giren diğer öğretmenlerle de konuştum hepsi de bir sıkıntı olmadığı konusunda hem fikir.

Adam çocuğuna takıntı derecesinde düşkün. Öğretmenlere bu çocuğu ağlatmayacaksınız diye tembih eden bir kişi. Olaylar çok uzun kısaca özetledim zaten
pek özetleyememişsin hiçbirşey anlaşılmıyor... çocuktan rahatsız madem annesini niye attırıyor?

Bana cocugunuzla ılgılı anlaymadıgınız bırsey var gıbı geldi. Yanı daha onceden bu cocuga veya baska bır ogrencıye zarar verdı mı? Yoksa dıger veli nıye boyle bırsey yapsın

pek özetleyememişsin hiçbirşey anlaşılmıyor... çocuktan rahatsız madem annesini niye attırıyor?
Özel okul olduğu için ben gideceğim. Ben çalışmadığım için indirimim bitecek. Okulun parasını karşılayamıyacağım. Böylece çocuğumu da almak zorunda kalacağım. Şimdi anlatabildim mi?

Bana cocugunuzla ılgılı anlaymadıgınız bırsey var gıbı geldi. Yanı daha onceden bu cocuga veya baska bır ogrencıye zarar verdı mı? Yoksa dıger veli nıye boyle bırsey yapsın
Çocuğu etiketlemeye çalıştığınızı farkında mısınız? Çocuğumu alıp dra götüren ve çocuğumun sıkıntısı olmadığı yönünde rapor alan bnm. Ayrıca çocuk psikoloğuyla da görüşüp pndan da çocukta hiç bir sorun olmadığı yönünde rapor alan yine bnm

Özel bir okulda öğretmen olarak çalışıyordum. Aynı okulda oğlum da okuyordu. Biraz hareketli bir çocuk fakat özel eğitimde de çalıştığım için çocuğumun sıkıntısının, kurallara uymak olduğunu farkındaydım. Bu arada oğluma babannesi baktı. Olaylar çok çok uzun kısaca özetlemeye çalışacağım.Okuldaki öğretmen sürekli şikayet ediyordu. Sonradan öğrendik ki mevki sahibi biri çocuğumun sınıftan gönderilmesi için baskı yapıyormuş. Geçen yıl bnm hamlelerimle bunu başaramadı. Bu yıl çocuklar 1. Sınıfa başlayacaklar. Bu kişi çocuğunu anaokuluna göndermek istiyordu son anda vazgeçti 1. Sınıfa bnm oğlumun sınıfına kaydettirdi. Kaysettirirken oğlumun sınıfta olmaması için sınıf öğretmenine baskı yapmış. Sınıf öğretmeni kabul etmeyince bu kişi okul idaresine çocuğu gönderemiyorsanız annesini gönderin demiş. Ben 1 hafta içinde okulların açılmasına 2 gün kala işten çıkarıldım. O kadar ağrıma gidiyor ki. Kendime değil de çocuğuma yapılanlar. İnsanların hiç mi işi yok 6 yaşındaki çocuklarla uğraşıyorlar?
.
Özel okulların sacmaliklarindan birisi daha...Parayla not alanlar yine parayla istedgini yapmış..Şaşırmıyorum..Özel okul öğretmeni olarak..

Hala kapalı noktalar var.
Çocuklar arasında ne yaşandı_
İlk sorunlar ne zaman başladı.
Rapor değil önemli olan o sınıfta neler yaşandığı.

Back
X