- Konu Sahibi Yagmurdamla34
başlığın "kıskançlık mı bu?" olarak değiştirilmesi gerek. gerçi sormaya gerek yok ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miras babanin ikramiyesinden çok olmamalıydı işte.Eski konularına bakın zorlandım dediği evi babası ikramiyesini vererek üstüne kendi birikimini koyarak almış kuzende dusundumu acaba neden bana yardım eden bir babam yok Adalet mi bu diye![]()
İnsan adaleti önce kendi düşüncelerin de aramalı konu sahibine miras kalsa ben istemiyorum kuzenim yokluk içinde ona kalmaliydi dermiydi..Miras babanin ikramiyesinden çok olmamalıydı işte.
Öyle olsa sorun yoktu, ama miras çok olunca, dokunmuş konu sahibine.
Çok adalet annecim![]()
O zaman nasıp kısmet olurdu bir işler tabisi.İnsan adaleti önce kendi düşüncelerin de aramalı konu sahibine miras kalsa ben istemiyorum kuzenim yokluk içinde ona kalmaliydi dermiydi..![]()
Bende öyle sandım arada bir şey atladım sandım bir daha okudumAy bi tövbeler olsun konusu daha
Ben de bekliyorum ki şükür sonunda rahata erdi filan diyeceksiniz
Ona miras kaldı ben çalışmak zorundayım diye bitmiş konu
O yokluk çekerken bende var niye onda yok diye de isyan ettiniz mi adalete?
Yoksa kuzeninizin sizden aşağıda olması durumunu mu sevdiniz?
Hahaaa insan oğlu işte nasıl işine gelirse .Ne
O zaman nasıp kısmet olurdu bir işler tabisi![]()
Evet önce konularını kapadı sonra ňickini değiştirdiKonu sahibi nickini mi degistirdi?
Once sen haklisin denmesini bekledi muhtemelen. Ama bakti ki kimse onu hakli gormuyor, ustune de eski konularindan evini calisarak degil de babasinin parasiyla altigi yalani ortaya dokulunce konularini kapatmis, sonra da nickini degistirmis...ne yaparsa yapsin gercegi degistiremez...Evet önce konularını kapadı sonra ňickini değiştirdi
Amin merakımdan baktım konularına kendisi öğretmen güzel bir yaşamı var her yıl tatil planları yapan birisi o kadar zorda olan kuzenine sevinmesi gerekirken gerçekten üzüldüm düşünce yapısına.Once sen haklisin denmesini bekledi muhtemelen. Ama bakti ki kimse onu hakli gormuyor, ustune de eski konularindan evini calisarak degil de babasinin parasiyla altigi yalani ortaya dokulunce konularini kapatmis, sonra da nickini degistirmis...ne yaparsa yapsin gercegi degistiremez...
Rabbim bizleri bunun gibi haset, yalanci ve kotu kalplilerden korusun.
Tamamen günahını alarak yorum yapıyorumAmin merakımdan baktım konularına kendisi öğretmen güzel bir yaşamı var her yıl tatil planları yapan birisi o kadar zorda olan kuzenine sevinmesi gerekirken gerçekten üzüldüm düşünce yapısına.
Ölüm hak miras helal neden bi isyan ?arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.
Olur mu öyle şey. Konu sahibi çalıştığı için mirası hak ederdi, kuzeni çalışmadığı için hak etmiyor.İnsan adaleti önce kendi düşüncelerin de aramalı konu sahibine miras kalsa ben istemiyorum kuzenim yokluk içinde ona kalmaliydi dermiydi..![]()
Miras kalmış şansı varmış .Allah nadip etmiş .O zaman bende acunu kıskanayım .Ama napalım .Hayat işte .arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.
arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.
Oysa insanın alın teriyle kazandığı ne kadar değerli. Yıllarca emek verip her esyasinda bunu şu parayla şunu şu zorlukla aldım demesi ne kadar güzel kendi güzelliklerinin farkında değil tamamen bakış açısı ..Tamamen günahını alarak yorum yapıyorum
Konu sahibinin adaletsiz bulduğu
Yıllarca kendinden altta görüp içten içe kendini iyi hissettiği kuzeninin ondan iyi duruma gelmiş olması
Şimdi bakıp da kendi haline şükredeceği bir kuzeni yok
İsyanı ona