bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.476 57.972 1.123 3 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Revanchee #21 blondgunes .!.: benım arkadasım okudu ama şuan evde iki çocugu var zaten , sınav nezaman canım başvurlar nereye yapılıyor bilgi verebilirmisin. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversite mezunu iseniz 2.üniversite kapsamında sınavsız olarak aöf bölümünde kayıt olabilirsiniz adalet bölümüne.
blondgunes .!.: benım arkadasım okudu ama şuan evde iki çocugu var zaten , sınav nezaman canım başvurlar nereye yapılıyor bilgi verebilirmisin. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversite mezunu iseniz 2.üniversite kapsamında sınavsız olarak aöf bölümünde kayıt olabilirsiniz adalet bölümüne.
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.669 En iyi cevaplar 1 25.046 1.123 3 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Revanchee #22 bulca .!.: Eğer üniversite mezunu iseniz 2.üniversite kapsamında sınavsız olarak aöf bölümünde kayıt olabilirsiniz adalet bölümüne. Genişletmek için tıkla... canım ben devlete atama var sınıvı olacak sandım eğer oyleyse arkadasıma haber vereyim başvuru yapsın diyecektim ,
bulca .!.: Eğer üniversite mezunu iseniz 2.üniversite kapsamında sınavsız olarak aöf bölümünde kayıt olabilirsiniz adalet bölümüne. Genişletmek için tıkla... canım ben devlete atama var sınıvı olacak sandım eğer oyleyse arkadasıma haber vereyim başvuru yapsın diyecektim ,