ben sordum avukatın birine dosyayı görmeden bir şey demek yanlış olur ama alınan karar kesinlikle doğru bir karar değil dedi.Bende adalet sistemi içerisinde olan bir arkadaşın açıklamasını istiyorum. Hakim ,savcı, avukat ne olursa artık.. Neden tüm bunlar delil sayılmadı?
onu savunan avukatında!! delil karartmaya çalışıyorlarmış hiç sanmıyorumBu twitleri o kadının yazabilme kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Oldukça düzgün, hatasız cümleler kurulmuş.
Büyük yazılması gereken baş harfler, noktalama işaretleri, kullanılan kelimeler(beyan, bulgular, kanaat vb.) gibi şeylere dikkat edilmiş özen gösterilmiş.
Kadının avukat yardımıyla böyle bir savunma yaptığını düşünüyorum. İnandırıcılık? Ben inanmıyorum.
Öğretilen çizim derken? Her şey kurmaca mı yani? Dün çocukların avukatının dediklerini duymadınız galiba. Bu çocuklar göründüğünden çok daha fazla ağır cinsel istismara uğramış. Avukat gece uykularınız kaçar diyor o derece. Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Aksi durumda burada hakkınızda pek hoş şeyler düşünülmeyeceği kesin.Kafa karışacak bi durum yok annesinin anlattıklarında. Davanın iki tarafı da birbirinden beter. İnsanımız galeyana çok çabuk geliyor yoksa o çizimlerden öğretilen çizim olduğu bence çok barizdi. Ama öyle ya da böyle bu çocuklar yaşamış bunları. Her iki tarafında asla ulaşamayacağı yeni bi kimlik yeni bi hayat verilir umarım bu çocuklara. Anne kendini aklamak için çocukları daha da ifşa etti çünkü.
Böyle insanların üremesine engel olmak lazım her şeyden önce. Yazık mahvolmuş iki çocuk hayatı başka kimse ne temiz ne suçsuz.
Çocukların annesi de başka raporlar sundu. Çok ağır cinsel istismar yaşamışlar evet ama bunda her iki tarafta suçlu. O yaştaki çocukların pozisyona kadar yüz ifadesine kadar böyle ayrıntılı bir çizimle ifade edeceğini sanmıyorum. Raporlarda da var çocukların çizim pratiği yokmuş üstelik. Yani iki ailede iğrençliğini birbirinin üstüne atmak için debeleniyolar olan da çocuklara oluyor.Öğretilen çizim derken? Her şey kurmaca mı yani? Dün çocukların avukatının dediklerini duymadınız galiba. Bu çocuklar göründüğünden çok daha fazla ağır cinsel istismara uğramış. Avukat gece uykularınız kaçar diyor o derece. Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Aksi durumda burada hakkınızda pek hoş şeyler düşünülmeyeceği kesin.
Erkek olan çocuğun çok eski tarihli, kendi yaşıt bir arkadaşıyla bu şekilde bir ilişki yaşadığına dair de ifadesine dair rapor var. O zamanlar babası ile yaşıyormuş. Çocuklar gördüklerini yapar Malesef. Nelere şahit oldular acabaÇocukların annesi de başka raporlar sundu. Çok ağır cinsel istismar yaşamışlar evet ama bunda her iki tarafta suçlu. O yaştaki çocukların pozisyona kadar yüz ifadesine kadar böyle ayrıntılı bir çizimle ifade edeceğini sanmıyorum. Raporlarda da var çocukların çizim pratiği yokmuş üstelik. Yani iki ailede iğrençliğini birbirinin üstüne atmak için debeleniyolar olan da çocuklara oluyor.
Ha şunu da söyleyeyim gece uykularımızın kaçacağını söyleyen avukat keşke çocukların ifadelerinin de böyle ortalığa düşmemesini sağlasaydı. İsimlerinden tut yaşadıkları her şeyle açık hedef haline getirildi bu çocuklar. Herkes de vicdan rahatlatıyor o çizimleri ifadeleri paylaşarak bunun hiç faydası yok o çocuklara daha çok zararı var.
Hakkımda istediğinizi düşünebilirsiniz beni bağlamıyor sizin düşündükleriniz. En duyarlı benim yarışında değilim. Ama yazdıklarımdan anladıklarınızı anlamak için epey kasmak lazım.
Tabiki röpörtaj yapacaklar, tabiki avukatları kadının yerine savunma yazacak. Bu elim olay kamuoyunda infial yarattı. Bu mahlukatların salıverilmesine yardımcı olan hakimler, avukatlar, psikologlar vs kendilerini aklamak istiyorlar. Televizyona bile çıkartılabilinirler bence. Suçu birbirlerine atarak kurtulamazlar. Mahkemede adı geçen her çalışan hakkında suç duyurusunda bulunmalı. Tüm aile üyeleri acilen tutuklanmalı. Çocuklar istismar edildi ve herkes buna göz yumdu. Yansın bu dünya.Kadın avukatıyla yazdığını söyledi ne farkeder diyor. Birde röportaj yapmışlar kadınla adamla. Ne yüzle bunları konuşturuyorlar aklım almıyor. Velev ki kadının dedikleri doğru bir insan nasıl oğluna sahip çıkmazda babasına geri gönderir. Olan çocuklara oldu. Günlerdir gözüme uyku girmiyor Allah belalarını versin!
Bende sabah röportajını izledim ve çok şaşkınım.Hapse girme nedeni çocukları kaçırmasıymış bu annenin vsÇocukların annesi Twitter dan açıklama yapmış https://mobile.twitter.com/MerveAK31509432
Umarım herşey sadece baabannenin yaptığı bir oyundur ve çocuklar böyle şeyler yaşamamıştır
Bende kendime gelemiyorum 2 gündür
Şeytan bile utandı bu kadar zalimlik
Ben çocukları merak ediyorum
Kim sahip çıktı neredeler?
Anne de baba da sorunlu olunca işte, çocuklar arada heba oluyor. İki taraf da anne baba olma sorumluluğunda değiller. Böyle insanlar anne baba olmasa keşkeDün gece Habertürk de elmalı davası konuşuldu izleyen oldu mu?
Elmalı ve benzer olayların nasıl olduğunu ve davalar hakkında avukatlar bilgi verdi
Yasalar konuşuldu.
Neden tutuksuz yargılanıyorlar tartışıldı
Hepsi gayet normalde ama en son Türkiye kadın dernekleri federasyon başkanı Canan hanımın dosya hakkında anlattıklarını dinlemek lazım.medya da çıkan haber ve mektuplardan çok zit şekilde bahsediyor.
Zaten kadın dernekleri davaya müdahilmis en başından beri.
Bu çocuklar istismara uğraşmış bu net.
Şuan iki tarafta birbirini suçluyor.
Çocuklar ifsa oldu
Birde medyada asılsız haberler dolaşıyor.
Birde bugün Sevilay Hanım'ın elmalı davası yazısını okudum.
Orada yazılan herşey daha vahim.
Şu andan itibaren ne anne ne üvey baba ne babaanne tarafı hiç önemli değil benim için.
O çocukların yaşadıklarını şuan 30 yaşında bir kişi yaşasa dayanamazdi.
Allah'ım çocuklar artık kurtulsun.
Hicbir çocuk artık istismar,şiddet,açlık görmesin
Hamile kalmadan önce herkesi fiziksel ve psikolojik kontrol etmek lazım.Anne de baba da sorunlu olunca işte, çocuklar arada heba oluyor. İki taraf da anne baba olma sorumluluğunda değiller. Böyle insanlar anne baba olmasa keşke
Sevilay Yılman’ın tvde anlattıkları ve HaberTürk’te yazdıkları çok önemli.Dün gece Habertürk de elmalı davası konuşuldu izleyen oldu mu?
Elmalı ve benzer olayların nasıl olduğunu ve davalar hakkında avukatlar bilgi verdi
Yasalar konuşuldu.
Neden tutuksuz yargılanıyorlar tartışıldı
Hepsi gayet normalde ama en son Türkiye kadın dernekleri federasyon başkanı Canan hanımın dosya hakkında anlattıklarını dinlemek lazım.medya da çıkan haber ve mektuplardan çok zit şekilde bahsediyor.
Zaten kadın dernekleri davaya müdahilmis en başından beri.
Bu çocuklar istismara uğraşmış bu net.
Şuan iki tarafta birbirini suçluyor.
Çocuklar ifsa oldu
Birde medyada asılsız haberler dolaşıyor.
Birde bugün Sevilay Hanım'ın elmalı davası yazısını okudum.
Orada yazılan herşey daha vahim.
Şu andan itibaren ne anne ne üvey baba ne babaanne tarafı hiç önemli değil benim için.
O çocukların yaşadıklarını şuan 30 yaşında bir kişi yaşasa dayanamazdi.
Allah'ım çocuklar artık kurtulsun.
Hicbir çocuk artık istismar,şiddet,açlık görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?