Adaletiniz batsın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi ile ilgili değil yorumum ama atılmadan önce 1.5 yıl boyunca açıkta bekletilen ,maaşını tam olarak devletten almaya devam eden ,askeri lojmanda kalmaya devam eden kişiler biliyorum. Yargisiz infaz olsa 1.5 sene araştırılır mi insanlar? Ben bu güne kadar "bankada hesabım vardı" dışında bir atılma nedeni de duymadım kimseden. Soruyorsun neden atildin;bankada hesabım vardı ....hiç söylemiyor kız kardeşinin malum yapılandırma içinde olduğunu,tüm ailesinin telefonunda o programın bulunduğunu,aralarinda bu banka aracılığıyla para transferi olduğunu,sosyal medyada düne kadar örgüt propagandalarini beğendiğini, açığa alınana kadar o yapı içindeki akrabalarını asgeri lojmanın bölgesine getirmezken açığa alınip atılacağını anlayınca evine toplayıp hepsine birer hafta tatil yaptırdığını .. ben dışardan bakınca aaaa adamin eşi ip askılı bikini giyiyor ne örgütü diyorum? Ama resmen başka kimliğe burunenler var.

....

Bende sunu söyleyim, darbe oldu o gün patlamalar filan ankaradaydik gördük, henüz bylock haberi cikmamisti yani cok yaygın değildi heralde ben duymamastm, apartmanda komsu vardi esi komiser, işte bize geldi , abisi tutuklanmış oda emniyet amiriymiş, telinde bylock cikmis ama o herkeste var dedi ben tabiki bylock filan anlamıyorum duymamistim. Hatta dedi o gun esimin telefonu is yerinde kalmış yoksa onada gelmisti mesaj dedi, polislere geliyor ve bugn ne olursa olsun görevinizi birakmayin yazıyormuş dedi. Ben bir iskilendim ama bylock nedir tam anlamamstm sonra haberlerde duymaya başladım eee dedm bu anlatti bana:) neyse apartmanda gün gibi bisey vardi esi ihrac edilmiş, herkes soruyor hayır alakasi yok cocuklar dersaneye gitti ondandır açıklanmadı neden olduğu diyor. Bende dedm gitmeyen var mi mesela bizim yasadigmiz yerde ilk dersaneydi illaki sinava hazırlananlar gitti alakasi yok diyorum bylock vs vaarsa onlardan dolayida aliniyormus dedm kadin, o ne haberimiz yok bizim ,asla yok dedi. Aslinsa olaylarin başında ondan bahsetmişti valla ben şunu diyorum kim.fetocu kim değil bilmiyorum, sadece kendimizden eminim. Kendi ailem , ben ,esim ve onun ailesinden eminim. Suçsuz yere uzaklaştırılanlarda insallah dönerler. Cok karışık işler

Ihraç edilenlerin hepsi de aynı şeyi söylüyor 'suçsuz yere ihraç edildik sadece bankada hesabımiz vardı yok kredi çekmiştik' hiç derler mi doğrusunu.
Haketmişsiniz ihraç edilmissiniz.suçunuz yoksa ortaya çıkar zaten.buraya gelip devleti kotulemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X