Yok canim yakın çevremde ki kresler 3yasindan başlıyorGüvenilir iyi bir kreş yok mu bebeğinizi bırakabileceğiniz?
Yok canim herkes kendi rahatını düşünüyorÇok vicdansızmış ya. Başka bir öğretmen daha yok mu, değiş tokuş yapabileceğin? Müdüre daha çok diretsen? Böyle bir durumda kibar da olamazdım ben sanırım.
Kayinvalidem miiii? Resmen kabus. Oglumu asla ona guvenmem ben. Daha 1haftalikken gozune limon sıkmaya calisan bi kadın ben ona bak dersem cocugumu tamamıyla cahil yetistiririm.annem de çalışıyor maalesefsabahçı olamazsanız kayınvalideniz yada anneniz baksa olmaz mıı?
Annem.çalışıyor canim kayinvalidemi de yukarda anlattim.zaten.Başka değiştirebileceğin kimse yoksa ailelerden yardım isteseniz kreşten önce
Esim yarın il milli egitime gitcek, diyo iste sen yeni ogretmensin 5 6larin konusuna hakimsin diyor, hakkımı aricam yapmazsa da fazla derste almam. onları hic bi şekilde idare etmem. O benim.tek bi dönem işimi halledemiyorsa ki sebebim diger 15 ogretmene gore daha gecerli bi sebebim var,Daha önceki konulardan hatırlıyorum ne kadar fedakarca haftada yedi gün çalıştığını. Gerekirse git ilçeye itiraz et. Neye göre seçmiş? Seçe kriteri neymiş? Kura çekti desek, sen yokken yapamaz. İtiraz et.
Amin canim.Allah herkesi iyi yoneticilerle karsilastirsin eski mudurum de bana cpk haksizlik yapti
Hakkimi aricam ve en son ucretsiz izinkesinlikle ücretsiz izne ayrıl
Once il meme gidip neler yapacağımı ögrenecem herseyi denicem. En son ucretsiz izin alacam. Çalıştığım yıl mi benim basaarimi ölçüyor 30 yıllık ogretmen ama 5derste toplam 3yanlış yapan ogrenciler gel gor ki matematikte 10 yanlış yapiyor. Basari bu mu yani. Eylule kadar vaktim var,.sirasiyla hepsini denicem, en son ucretsiz izin,Ya cok kucuk bakiciya nasıl guvenesin.. Cok haklisin...
Dilekce ver, yazili olarak talep et. Hem mudurden hem meb den. Yeni yasalara gore haklarını kullan. Bimer e bildir.. yap bir seyler.. ama kabul etme..
Neden ucretsiz izin alasin ki? Maddi manada zorluga ne luzum var.. Neden bu kadar anlayissiz bu insanlar...
Valla yanimda olsa getir sevabina bakayim derdim..
kimsede ne vicdan ne haya utanma var arkadaşımKonum biraz uzun kizlar.Sabahtan beri o kadar çok agliyorum ki, ben de esim de ogretmeniniz.Esim bransindan dolayi sadece Ogleci olabiliyor. Bende sabahci olacaktim ve bebege dönüşümlü bakacaktik. Dün dönemler hazırlanmış ve ben öğleci olarak ayarlamış müdürüm bugün gidip durumumu anlattım bebegim 5aylık olacak baktirabilecegim kimse yok. Bakicidan dayak yiyerek büyüdüm ben bakıcıya guvenemem ben Sabahci olmak istiyorum Dedim bana dedi ki Sabahci olmak isteyen coktu bende iclerinden sectim dedi, sen daha 3 yıllık ogretmensin teog sınıflarına seni veremem. Ustelik cocugun küçük sen çok rapor alirsin dedi ama diger seçilen ogretmenlerde mudure yalakalik yapan adamlar.Ya adam ben bu işin okulunu okudum. Pazardan gelipte atanmadim bu ise. Ne demek sen 7. 8. Sınıf konularına sahip degilsin. Karnim burnumda haftanın 7günü okula gittim. Bi gün olsun rapor almadim. Elimden geldiginin fazlasını yaptim senin okulun için ama niye boyle bi cevap aldım sinir oluyorum Sabahci olan bi ogretmenle degiseyim dedim gittim adama durumu anlattim belki bi umut anlar diye. Ooo dedi sen benim durumumu bilsen. Ne olmuş hocam dedim. Evin tek erkeği benim tüm işleri ben çeviriyorum ben Ogleci olursam hic bi is yapamam üstelik sabah namazindan sonrada uyuyamiyorum okula geliyorum. Bunlar 5aylık bi bebeğin yabancı bi bakıcıya bırakılmasından daha önemli sebepler.
Bi kere daha anladım kimsede vicdan kalmamış simdi ne yapcam düşünüyorum Esimde yapabilcegimiz seyleri ayarlamaya calisiyor. Bende bundan sonra kendi cikarima bakacam. Alcam ucretsiz izni gitsin bulsun öğretmeni nerden bulabiliyosa.
Once il meme gidip neler yapacağımı ögrenecem herseyi denicem. En son ucretsiz izin alacam. Çalıştığım yıl mi benim basaarimi ölçüyor 30 yıllık ogretmen ama 5derste toplam 3yanlış yapan ogrenciler gel gor ki matematikte 10 yanlış yapiyor. Basari bu mu yani. Eylule kadar vaktim var,.sirasiyla hepsini denicem, en son ucretsiz izin,
Allah razı olsun canım çok sagol. Rabbim en cok bi insanın baska bi insana ettigi duayı kabul edermis. Bu mubarek günlerde insallah senin duan kabul olur. Rabbim seninde ne muradin varsa versinkimsede ne vicdan ne haya utanma var arkadaşım
insanlık ölmüş
ben de bunun net farkındayım artık insanlar bi tuhaflaşmışlar,vicdan yoksunu olmuşlar
garip garip hareketler birbirine yaranmaya çalışmalar vs vs iyi niyet ,tevazu , hoşgörü,anlayış ,yardımlaşma yok artık...varsa yoksa gösteriş ,yalakalık..
her an her yerde karşılaşıyorum ...Allah yardımcın olsun
gerçekten çok düşüncesizler
dua edeyim bakarsın biri vicdana gelir ne bileyim şu an elimden bu gelir gibi geldi ..
Geçen sene son aylarimda yerimden kıpırdanmaya halim yokken bile oturarak ders anlatmadim, sınıf defterini bile ayakta doldurdum. Bi gün olsun asik suratla konusmadim ogrencilerimle. Maddi manevi cok sey yaptim ama görülmemiş hic biriKizim teog a girdi, Türkçe öğretmeni bu yil 1.5 ay yoktu. Dersaneye gitmese ne yapardık? Orada cok cok genc ogretmlenlerle calisti. Çoğu yeni mezundu. Gayet basarili olduk.
Öğretmenlikte tecrube degil istek ve sabir onemli.... mudur olmus anlayamamis mi?
Canim öncelik beklemiyorum.diger çocuğu olan ogretmenlerime de bise diyemiyorum. Ama adam sabah namazindan sonra uyumuyor diye sen onu sabahci yaparsan bende burda sesimi cikaririm hakli olarak siz kura çekip getirseydiniz bana diyor.Kura çekilmesini teklif et.
Kimse bebeği var diye birilerine öncelik tanımak zorunda değil (ben öncelik tanirdim, o ayrı).
Ve madem öncelik tanınmıyor, o zaman kura çekilecek. İşte o kadar.
Kime göre neye göre belirlenmiş ki bu sabah-öğle olayı? Göz göre göre haksızlık. Peşini bırakma. Allah yardımcın olsun...
Çalışma yillarimiza ve rapor alma ihtimalimize gore ayarlanmis canim,Kime göre neye göre belirlenmiş ki bu sabah-öğle olayı? Göz göre göre haksızlık. Peşini bırakma. Allah yardımcın olsun...
Tamam da bu maaşı ve bu mesleği emek vererek elde ettiler. Siz de emek verseydiniz. Siz de öğretmen olsaydınız.2000den fazla maaşınız var, yarım gün çalışıyosunuz bi de yok sabahçı olamadım yok öğlenci olamadım adaletsizlik, başkasıyla konuştum anlayış göstermedi felan diye sitem ediyorsunuz. piyasada atanamamış bu kadar çok öğretmen varken şükretmeyi deneseniz daha iyi bence. değişmek istediğiniz adama bari laf etmeyin yahu. ona ne senin çocuğundan ? adamın da vardır kendine göre sıkıntıları, sen nasılki öncelik istiyorsan o da öncelik istemiş. al ücretsiz izin bak o zaman çocuğuna madem bu kadar şükürsüzsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?