Korktum biliyomusum sevilmemekten ve hatalar ardı ardına geldiTabiki bencede sükut altındır ama ilk buluşma ilk izlenim bari tanıştığıma memnun oldum deyince bende deseydin iyiydi. tüm tavrın adamdan hoşlanmadığını işaret etmiş. sürekli kalkalım demen de mesela bence
Hiçbir iyi koca, baba boşanmaz gibi basit bir düşüncem vardır.
Hangi kadın, evini yurdunu bilen, eşini sayan-seven, çocuklarını el üstünde tutan bir eşi boşar ki?
Tabi vardır 1/1000 yanıldıgım... istisnalar kaideyi bozmaz.
Bastan sona hicbir yani guven vermedi. His diyin, anlattiklarimdan diyin, tavirlarindan diyin.. O anlari anlattiginiz icin detaylica yasadigimi dusundum... Olumlu elle tutulur bi tarafini goremedim durumun. Daha iyilerini hakettiginizi dusunuyorum evlilik sitelerinden degil de.. Su an bosta oldugunuz icin bu kadar kafaniz takildi bence ona. :) umarim hakkinizda en hayirlisi olur sevgiler.Neden Canım bu kadar güvenilmez buldun
:)) teşekkürler canımBastan sona hicbir yani guven vermedi. His diyin, anlattiklarimdan diyin, tavirlarindan diyin.. O anlari anlattiginiz icin detaylica yasadigimi dusundum... Olumlu elle tutulur bi tarafini goremedim durumun. Daha iyilerini hakettiginizi dusunuyorum evlilik sitelerinden degil de.. Su an bosta oldugunuz icin bu kadar kafaniz takildi bence ona. :) umarim hakkinizda en hayirlisi olur sevgiler.
Evet kabul ederim biliyorum onunla baş edemeyeceğimideAdam bence evlenilecek birini aramıyor, gün geçirecek birini arıyor.
Sen o düşüncede olmadığın için seni aramadı. Yoksa adamın evlilik düşüncesi yok, amaç Yeni yeni kadınlarla tanışmak.
İyi ki aramıyor çünkü arasa kabul edersin gibi geldi. Hiç muhatap olma, sen güzel düşüncelerle ve dua ile hayırlı birini iste allah tan.
Onun kaç tane değerlendirecepi vardır.Sitede seçenekten bol ne var.Arı gibi gezecek.Sen bunu pek anlayamamış gibisin..Geri aramadıysa elektrik alamamıştır.Pasif de kalmışsın biraz zaten.O pasif kalmamış pek.Ona msjda karşılama konusunu dile getirerek senden uzaklaşmasının acısını çıkarmaya çalışmışsın o olmamış.Ama olsun.Adamda senden yana ışık yok.
Beklerken niye hadi hadi dedi.Geç mi kalmıştın.Sabırsız gibi.
Canım cok sacma sapan insanlar var bakmaları bile iğrendiriyor kimse ile muhatap olmuyorum çıkarm inş ama çok yakın iki arkadaşım gercekten çok güzel evlilik yaptılar internetten insan işte neden olmasın diyorO siteleri biraz ben denemiştim.Saçma saçma insanlarla mıhatap olmaktan başka işe yaramıyor.Sence de öyle değil mi?
Onlar hangi siteden peki.Adını ver :)Canım cok sacma sapan insanlar var bakmaları bile iğrendiriyor kimse ile muhatap olmuyorum çıkarm inş ama çok yakın iki arkadaşım gercekten çok güzel evlilik yaptılar internetten insan işte neden olmasın diyor
Yok ya nerde o eziklik onda.Boşanmış olduğundan falan. Utangaç mutangaç anlamaz onlar.Ya kuzum niye öyle diyosun ben utangac bir bayanım zaten oda biraz kasıyor kendini nihayetinde boşanmış cesaret edemiyor da olabilir
Ikisininde iki çocuk oldu şeker bilememOnlar hangi siteden peki.Adını ver :)
Aynı yer mi?
Nette nerden tanıştıklarını sormadın mı?Ikisininde iki çocuk oldu şeker bilemem
Canım bin türlü site var...site önemli değilki nasip bu..sabah ekmek almaya gittiğin markette bile nasipse karşılaşırsın.Nette nerden tanıştıklarını sormadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?