Adam beni beğenmedi mi?

Korktum biliyomusum sevilmemekten ve hatalar ardı ardına geldi

doğru

Neden Canım bu kadar güvenilmez buldun
Bastan sona hicbir yani guven vermedi. His diyin, anlattiklarimdan diyin, tavirlarindan diyin.. O anlari anlattiginiz icin detaylica yasadigimi dusundum... Olumlu elle tutulur bi tarafini goremedim durumun. Daha iyilerini hakettiginizi dusunuyorum evlilik sitelerinden degil de.. Su an bosta oldugunuz icin bu kadar kafaniz takildi bence ona. :) umarim hakkinizda en hayirlisi olur sevgiler.

Onun kaç tane değerlendirecepi vardır.Sitede seçenekten bol ne var.Arı gibi gezecek.Sen bunu pek anlayamamış gibisin..Geri aramadıysa elektrik alamamıştır.Pasif de kalmışsın biraz zaten.O pasif kalmamış pek.Ona msjda karşılama konusunu dile getirerek senden uzaklaşmasının acısını çıkarmaya çalışmışsın o olmamış.Ama olsun.Adamda senden yana ışık yok.
Beklerken niye hadi hadi dedi.Geç mi kalmıştın.Sabırsız gibi.

Adam bence evlenilecek birini aramıyor, gün geçirecek birini arıyor.

Sen o düşüncede olmadığın için seni aramadı. Yoksa adamın evlilik düşüncesi yok, amaç Yeni yeni kadınlarla tanışmak.

İyi ki aramıyor çünkü arasa kabul edersin gibi geldi. Hiç muhatap olma, sen güzel düşüncelerle ve dua ile hayırlı birini iste allah tan.

:)) teşekkürler canım

Evet kabul ederim biliyorum onunla baş edemeyeceğimide

Yalniz muhabbetler tam liselik

Bu adam kesinlikle olgun degil. Uzaktan laf carpmalar falan cok cig hareketler.

Size tavsiyem birileriyle tanismak istiyorsaniz arkadaslik siteleri gibi yerler degil de mesela fotograf kursudur, gezi kulubudur, vs o tur yerlere katilip insanlari birebir taniyabileceginiz yerleri tavsiye ederim.

O siteleri biraz ben denemiştim.Saçma saçma insanlarla mıhatap olmaktan başka işe yaramıyor.Sence de öyle değil mi?

O siteleri biraz ben denemiştim.Saçma saçma insanlarla mıhatap olmaktan başka işe yaramıyor.Sence de öyle değil mi?
Canım cok sacma sapan insanlar var bakmaları bile iğrendiriyor kimse ile muhatap olmuyorum çıkarm inş ama çok yakın iki arkadaşım gercekten çok güzel evlilik yaptılar internetten insan işte neden olmasın diyor

Ya kuzum niye öyle diyosun ben utangac bir bayanım zaten oda biraz kasıyor kendini nihayetinde boşanmış cesaret edemiyor da olabilir

Onlar hangi siteden peki.Adını ver :)
Aynı yer mi?

Ya kuzum niye öyle diyosun ben utangac bir bayanım zaten oda biraz kasıyor kendini nihayetinde boşanmış cesaret edemiyor da olabilir
Yok ya nerde o eziklik onda.Boşanmış olduğundan falan. Utangaç mutangaç anlamaz onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…