Adam beni beğenmedi mi?

Canım bin türlü site var...site önemli değilki nasip bu..sabah ekmek almaya gittiğin markette bile nasipse karşılaşırsın.
İşte nerden karşılaştıkları önemli.Evlilik sitesi mi diye sorsaydın. Dediğim gibi forum ve okey siteleri daha güvenilir.İstatistik yaptıydım burda bir topik üzerinden.
Yani kolay elde edemeyeceği uğraş ve zaman verecepi bir yer olursa isabet şansı artar.

Canım ya sağolasın facebooktan falan baktım araştırdım orta k tanıdıklarımız çıktı çokta yaştahtaya basmam
Him eger eminseniz kendinizinifade edemediginizdendr en fazla. Burda yazdgnz kadar dahi rahat olsaydnz daha farkli olurdu diye düşünüyorum

hepsini okuyamadım demiş arkadaşlar,ben hepsini okudum ükalanın teki bu adam boşver sizi begenmemek degil kendinden başkasını pek begenecek gibi durmuyor

Adam senin kendisini ne kadar beğendiğinin farkında ve kaçıyor. kovalayacaksan kovala ama bence bu adamdan bir iş çıkmaz. bir de neden bu kadar kapıldın olgun bir yaştasın ve adama çok belli etmişsin ilgini.elbet beğenirsin ama böyle olmamalı.bir de o sitelere çok da güvenme.

adam kibirli ukalanın teki kusura bakma.
o kitap önerisi de direk sana yapılmış.
davranışları kaba.
sen de pasif kalmış kendini ifade edememişssin.
beğendiğini de çok fazla belli etmişssin.
ama o seni beğenmiş olsaydı zaten iletişiminiz devam ederdi.
senin yaşın da az değil ,neden kapıldın bu kadar hemen?
adamın olumsuz yönleri ortada iken.
şaşırdım açıkcası.
muhtemelen adamın fiziğinden duruşundan kendine güveninden etkilendin.
geçer bir müddet sonra:))
bir daha iletişime geçmemeni tavsiye ederim ben

Ay ben böyle insanların yanında hiç kendim olamam çok kasılırım, sizde öyle olmuşsunuz. Nedendir bilmem ama anlattığınız kadar adam çok da güven vermedi bana. Entellektüel, kendine çok güvenen çapkınlardan gibi. Ağzı iyi laf yapıyor ve bu sizi baya bir etkilemiş. Daha da bakmayın profiline falan. Kendini iyice bişey sanmasın.

Birde ben varım eşimle internetten tanışıp evlendik 5.yılımız bitti ikimizde kamu personeliyiz ve oglumuzu bekliyoruz

Boşuna uğraşmaya değmez. adam kendini beğenmiş sende onun yanında eziklemişsin kendini. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşına. bekar çocuksuz olsun mümkünse.

Adam megaloman. Anlattığın kadarıyla gözüm tutmadı. Kitap tavsiyeleri falan hiç hoşuma gitmedi ve kadınları küçümser gibi bir hali var. ilk konuşmanızın kavgalı geçmesi kibar olmadığını gösterir.

Inatla sonuna kadar okudum:)) adam sizden elektrik almamis anladığım kadariyla. O tavsiye kitapta kesinlikle size yazilmis birsey

Hem çok uzun hem çok imla katliamı olmuş doğru düzgün anlayamadım kafama göre birleştirdim heceleri. Malesef siteden eş bakılmıyor. İsteyen istediği gibi tanıtır kendisini. Yaşınız ve yaşam koşulunuz dolayısıyla kendinize baskı yapmayın. Çok da etkilenmemiş demek ki görünüşünüzden. Siz elmayı seviyorsunuz diye elma da sizi sevmek zorunda değil hesabı... Zamana bırakın bence taş yerinde ağırdır. Hiç bıdıklamayın. Siz sosyal olun. Kendinize cafede bir kahve ısmarlayabilirsiniz mesela. İzleyin çevrenizi.

Alinmayin ama ben de anlam veremedim. Yuksek lisans yapmissiniz ama nasil iletisim kuracaginiz konusunda hic fikriniz yok. Bir de is hayatiniz olmus yillarca. Gormus gecirmis bir kadin nasil olur da boyle sus pus olur ki? En azindan ben de memnun oldum diyebilirdiniz. Bu kadar heyecanlanacak ne var ki? Sanki unlu biriyle tanismis gibi heyecan yapmissiniz resmen.
Ote taraftan o beyefendi de az hödük degilmis. Bir mekana girdigi halde hala gunes gozlugunu cikarmayan krocana ne denir bilemedim. Benim gozume aptal gibi gorunuyor bu tipler. Ve dayanamayip bunun gorgu kurallarina uymadigini bir sekilde ona soylerdim heralde.
Ve son olarak adam; "Karsinizdaki erkegi hak ediyor musunuz?" diye bir paylasim yapmis. Tam hödük iste. Allah askina boylesinin suratina bile tukurulmez. Midem bulandi. Hersey yakisiklikla olmuyor iste. O kafanin bir de icini dolu tutmak lazim. Allah vergisi yuzune guvenip mal mal yaşayanlardan iste. Uzak durun su sığırdan.

sabırla okudum
bu kadar detay nasıl hatırlanır biz daha başladığımız tarihi bilmiyoruz unutmuşuz ikimiz de...
beyin felci geçirdim boşluksuz paragrafsız yazınızdan

profildeki kim

İnternetten de tanışılıp evlenilebilir ama amacı direkt çöpçatan olan siteler aracılığıyla olmasına karşıyım ben. çünkü birçok sapık dolandırıcı bu tarz siteleri özellikle kullanıyor. Ve bu sitelerdeki masum, kaliteli insanları, amacı gerçekten evlilik olan insanları, kandırıyorlar. Mutlu evlilikler de olmuştur ama azdır, bu iyi örnekler risk almayı gerektirmez bence. Bunun dışında internette işinle ilgili ya da bir hobinle ilgili normal bir siteye üyesindir yani evlilik, ilişki amaçlı açılmamış seviyeli insanların olduğu bir sitede sık takılıyorsundur, yorumlar yapıyorsundur vs. konuşmandan paylaşımlarından tavrından etkilenen olur. o şekilde bir ilişki başlayabilir evliliğe gidebilir ama öbür türlü direkt sohbet evlilik amaçlı sitelerden ilişki bana güven vermiyor.

Nokta yok , virgul yok, paragraf yok ama inatla okudum .

Biletini ayarlayabilir orada oyle denk gelmistir yalniz sen de kalkmak icin cabalamissin. Sanirim israri seviyorsun. Israr etmis bir 15 dk daha oturmussunuz. Eee sanirim ugrasamayacagim demis sonra. O yuzden aramamis olabilir seni.

Ilk gorusmeden sonra aramayan adamla bir daha gorusme. Oradan buradan laf sokacagina adam gibi arasin sorsun. Senin bu yonunu kesfetmis surekli dokunduruyor . En son acaba sectiginiz adami hakediyormussunuz demis. Hadi oradan be .

Bir de hangi site tahmin ettigim ise cope at gitsin.

Ya adam hiç evlenmemiş demişsin peki nasıl çocuğu var bende oraya takıldım.

Bide adam resmen taktik yapıyor. Ya dolandırıcı yada egosunu tatmin etmek istiyor. Üstüne düşmeyin. Sizde yıllar sonra birileri görüştüğünüz için heyecanlanmışsınız ama kendinizi kaptırmayın..

Öncelikle Allah aşkına rica ediyorum noktalama işareti koyun, yazarken paragraf kullann, cidden çok zorlanarak okunuyor.

Şu an sizin de fark ettiğiniz gibi ilgi ve sevgi açlığı yaşıyorsunuz, karşınıza çıkan herhangi bir insandan etkilenme olasılığınız çok çok yüksek. Erkekler de aynen biz gibi ilk doğal olarak fiziksel özelliklere bakar, adam sizi beğenmişse zaten bir adım atar, ama siz onu çok beğenmişseniz ve devamı gelsin istiyorsanız ki öyle zaten o yüzden konu açmışsınız, bir adım atın. Ama ergen gibi davranmayın, net olun, kendinize güvenin, bir kere daha görüşmek istediğinizi söyleyin. Bu defa heyecanınıza engel olun ama, buluştuğunuzda karşınızdaki insanı tanımaya çalışın, konuşacak bir şeyler bulun, o erkek zaten, siz konuşursanız mutlaka o devamını getirir. Yalnız her türlü dikkatli olun, o tarz yerlerde kimin ne niyetli üye olacağı belli olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…