Piercing, Hızma Adam burnumu delmiyor !!

pudra_pembesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
232
1
46
Tekirdağ

Merhaba arkadaşlar..

Benim burnum 3 senedir delikti ama gece uyurken hızmam çıkmış bir gün bende takarım dedim erteledim ve 2 gün sonra kapandığını gördüm.Deldirmeye gittim adam hava soğuk, soğuk günlerde burun delemem hemen iltihaplanır şişer dedi..
Böyle bir şey var mı ya başka delen yerde bilmiyorum. :18: Ben tabancayla deldirmek istemiyorum İğne ile deldiriyorum. Tekirdağ da iğne ile delen biri varsa bana söyleyebilir mi bilen arkadaşlar..

Teşekkürler şimdiden cevaplar için..

Tam tersine sicak havalarda iltihaplanmaz mi ya cok sacma. Piercing yaptirmak icin en uygun zamanlar soguk havalardir. Sicaktan ve terden iltihap kapma derdi yok, denize girememe derdi yok. Bir tek nezle olmak sorun olur o da burnunu rahat silemedigin icin. Daha önceden delinmis yer kolay delinir zaten, eski delik tam olarak kapanmamistir cünkü.
Ilginc...
Bence baska bir yere git.

Ben soğuk havada deldirmiştim daha bile iyi olduğunu söyleyebilirim çünkü vuran rüzgardan acısını hissetmemiştim
Neden tabancayla deldirmeyi düşünmüyosun ben tabancayla deldirdim çok memnunum ben deldireli 5 sene oldu bir kaç ay takmasan bile kapanmıyo bir ilgisi var mı bilmem ama çok rahat ediyorum.

hiç bişeycikler olmaz canım inadına deldir :) birde bactroban al ne olur ne olmaz. çok sorun olursa da oksijenli su ile sabah akşam temizlersin ki ben yara olduğu zaman dinlenmiş tuzlu su ile temizlerdim çok uzun zamandır hiç bişey olmadı.

Ay ya benimde başıma geldi benimde 3 senedir delik burnum kapandı yazın gittim çok sıcak delemem kötü olur kışın gittim çok soğuk delemem kötü olur diye aman bee dedim çıktım gittim sağlık kabininde deldirdim 3 hafta oldu çokta rahatım açıkçası hiçte bir şey olmadı

ben yazın deldirmiştim ama kışın deldirmek daha mantıklı gelmiştir hep
bence kışın deldirmek bir zarar getirmez temiz baktıktan sonra.

Merak ettiğim bir şey var 3 senedir delikse nasıl kapandı 1 gecede? Benimde delik 1 hafta takmadığım oluyor sadece burnumun iç kısmındaki delik kapanıyor oda cok sıvı üretildiği için o kadar. Orayıda sen piercingle biraz zorlarsan deliyorsun zaten tekrar gitmene gerek yoktu bence.:)

10 yıldır profesyonel olarak piercing yapıyorum bu kadar saçma bahane duymadım. Kesinlikle kışın yaptırmak daha iyidir. Makinadan kesinlikle kaçınmalısın iğne kararın çok doğru, ama tekrar deldirmeden önce düz bir küpeyle tekrar açmayı deneyebilirsin. 3 yıllık delik öyle kolay kolay kapanmaz. Biraz canın acır ama paran da cebinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…