Adam çapkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
evet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.

Unutmak için uzaklasması için dua edin, sizin beyniniz bloke etmiş kendi kısmetinizi kapatır sureklı onu dusunmek , hemen aklınızı baska seyle mesgul edin can cıkar huy cıkmaz çapkınsa

Unutmak için uzaklasması için dua edin, sizin beyniniz bloke etmiş kendi kısmetinizi kapatır sureklı onu dusunmek , hemen aklınızı baska seyle mesgul edin can cıkar huy cıkmaz çapkınsa
Çok şükür uzaklaştı gözden uzak olan gönüldende uzak olur inşallah. Zamanla unuturum

Böyle bi adamı unutamayacak kadar ne yaşadınız ?
Sevgili de değildik . Olsa da o istemez onun isteyeceği tarzda birisi değilim . Ama insan kendinden çok karşısındakini düşününce karşı taraf ise düşünmeyince kırılıyor . Senin verdiğin değeri o başkalarına veriyor . O da beni çok acıtıyor . Hale'n unutmadım adını duyduğum zaman konusu açıldığı zaman farkettim . Benimkisi ya hayranlık ya da platonik tam koyamadım adını

evet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.

Kadın yapınca kaşar erkek yapınca çapkın mı oluyor? Bırakın bu işleri şerefsizlik bence her önüne gelene atlamak

Adamın başka özelkeiklerine hayransan ona bi şey diyemem ama anladıgım kadarıyla adamın bu rahat hallerine de hayransın. Hem hayran olup hem de sinir olmak garip geldi

şunların burnunu kaldırmayın nolur ya
bir adama çapkın denmesi kendi meziyeti değildir
çevresindeki kadınlar onu çapkın yapar işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X