Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.
Unutmak için uzaklasması için dua edin, sizin beyniniz bloke etmiş kendi kısmetinizi kapatır sureklı onu dusunmek , hemen aklınızı baska seyle mesgul edin can cıkar huy cıkmaz çapkınsa
Unutmak için uzaklasması için dua edin, sizin beyniniz bloke etmiş kendi kısmetinizi kapatır sureklı onu dusunmek , hemen aklınızı baska seyle mesgul edin can cıkar huy cıkmaz çapkınsa
Sevgili de değildik . Olsa da o istemez onun isteyeceği tarzda birisi değilim . Ama insan kendinden çok karşısındakini düşününce karşı taraf ise düşünmeyince kırılıyor . Senin verdiğin değeri o başkalarına veriyor . O da beni çok acıtıyor . Hale'n unutmadım adını duyduğum zaman konusu açıldığı zaman farkettim . Benimkisi ya hayranlık ya da platonik tam koyamadım adını
evet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.
Adamın başka özelkeiklerine hayransan ona bi şey diyemem ama anladıgım kadarıyla adamın bu rahat hallerine de hayransın. Hem hayran olup hem de sinir olmak garip geldi