- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
evet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok düşünmüyorum ama unutmak da kolay olmuyo.Bu adamla herhalde ciddi birsey düsünmüyorsunuz?
Çok şükür uzaklaştı gözden uzak olan gönüldende uzak olur inşallah. Zamanla unuturumUnutmak için uzaklasması için dua edin, sizin beyniniz bloke etmiş kendi kısmetinizi kapatır sureklı onu dusunmek , hemen aklınızı baska seyle mesgul edin can cıkar huy cıkmaz çapkınsa
Sevgili de değildik . Olsa da o istemez onun isteyeceği tarzda birisi değilim . Ama insan kendinden çok karşısındakini düşününce karşı taraf ise düşünmeyince kırılıyor . Senin verdiğin değeri o başkalarına veriyor . O da beni çok acıtıyor . Hale'n unutmadım adını duyduğum zaman konusu açıldığı zaman farkettim . Benimkisi ya hayranlık ya da platonik tam koyamadım adınıBöyle bi adamı unutamayacak kadar ne yaşadınız ?
evet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.
Yaranız var belli kiKadın yapınca kaşar erkek yapınca çapkın mı oluyor? Bırakın bu işleri şerefsizlik bence her önüne gelene atlamak
Adamın başka özelkeiklerine hayransan ona bi şey diyemem ama anladıgım kadarıyla adamın bu rahat hallerine de hayransın. Hem hayran olup hem de sinir olmak garip geldievet adam çapkın ve ben bu çapkın adama hayranım galiba . Adam güzel bayanları seviyor ve takip ediyor hatta evli rahat bi bayan ile de rahat konuşabiliyor. Ben bu duruma sinir oluyorum.