- Konu Sahibi yildizindenizi
-
5 ay olmus bu sure zarfinda bir erkegin adim atmasi gerekliydi diye düşünüyorum. Tabi asiksa.Erkegin ustune de fazla dusmemek gerek bence simariyorlar.
Açık açık evlilik sözü geçmediyse 5 ay içinde böyle bir beklentiye girmek çok erken bence.
Birde ailem arkamda olmasa ben 5 yıldan önce evlenemem sözüde çok itici. Ne demek ya, erkek adamsın, çalışacaksın bir evi geçinderecek kadar kazanacaksın. Ailesi olmayanlar ne yapsın. Yaşı kaç ki?
Çok üzerine düşme derim. Fazla canım cicime gerek yok. Kendi değerini bil.
kardeşinin evliligi ve 5sene sonra evliligi düşünmesi ile sizinle daha flört dönemini bile tam olarak geçirememesinin ne gibi bir alakası olabilir ki? sizi üzmek istemem ama adam ya dügünde başka birini görmüstür aklı onda kalmıstır ya da sizle 5 aydır konustu ama o kadar ilgilisiniz ki adım atayım yoksa kacırırım korkusu yok.
siz yeterince cesaret vermissiniz hala ilişkinize isim koymuyor adım atmıyorsa cok umitlenmeyin derim.
yine de kendinizi geri cekip biraz taktik deneyin bakalım neler olacak.
biraz duygularla değil mantıkla hareket eden bi adamilişkiye başlarsak pek bitirme ihtimalimiz yok ailesinden çoğu kişiyi tanıyorum. o yüzden mi ağırdan alıo die düşünüyorum sürekli.. :26:
Direk biz neyiz diye sorun 5 aydır neden sormadınız
Direk biz neyiz diye sorun 5 aydır neden sormadınız
bgn sinemaya gidicektik. eğer bununla ilgili bi sorun çıkarsa ztn artık pek konuşucamı zannetmiyorum. ümidi keserim
cok güzel demiş bir arkadaş,
bu soruyu bugun sorun mesela. bi donup kalsın mırın kırın etsin... o zaman basar gidersiniz.
sonra o düşünsün kızı nasıl geri döndürürüm diye. eger ugraşmıyorsa zaten yol yakınken kesip atmış olursunuz kafanız rahat olur.
kızlar merhaba. Allah'a şükür okuduğum konular kadar büyük dertlerim yok ama kendime bir dert edindim ki çözemezsem kanser olucamen yakın arkadaşımın sözlüsünün kuzeniyle yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz.. en başında herşey gayet olumlu gidiyodu ta ki kardeşi evlenip tüm aile binlerce lira masrafa girene kdr.. bi süre sonra bu gidişle 5 sene daha evlenemem ben demeye başladı.. hala konuşuyoruz aramızda açık açık konuşulmuş bişey yok ama arkadaş olmadığımızda ortada.. her sabah ben uyandırıyorum buluşma planları yapıyoruz canımlı cicimli konuşuyoruz.. hatta kuzenleri arkadaşlarıma beni sormuşlar.. aralarında bişeymi var diye.. ama adam 5 aydır ne gel diyo ne git diyo.. deli olucam. şimdiye kadar sdc bir ciddi ilişkisi olmuş. arnavut ve aslan burcu daha zor bi adam bulamazdım herhalde.. bu adamı nasıl çözücem. bnmle ilgili bişiler düşünüyomu sdc arkadaş olarakmı görüyo nası açığa çıkıcak. bıktım arafta kalmaktan bi sonuca varmasını istiyorum artık.. ne yazıcamı ne konuşucamı bilemez oldum. çok uzun olmasın diye detaylı yazamadım ama sorucanız bişi olursa cevaplarım. objetkif bakış açılarına sanırım çk ihtiyacım var kızlar :26:
aynn erken davranmış değilim sürekli konuşuyoruz sonuçta artık sormaya hakkım var yani..
bu arada en başında bnm için biraz birbirimizi tanıyalım çk hoşlandım fln demiş arkadaşıma.. o yüzden boş olmadığını düşnüyorum birzda.. ben dışarı çıkıcaam zmn karışıo edio fln. bu kdrda boş olamaz herhalde.
Anladım canım. Arkadaşlar haklı, peşinde koşan o olmalı. Diyormuş ya 5 yıl evlenemem ben falan diye. Hazır sana fırsat işte, konuyu buradan aç. Niye bu tarz şeyler söylüyorsun de. Bana mı mesaj veriyorsun, evlilik istiyorsan benim böyle bir şeye 5 yıl daha niyetim yok mu diyorsun, de... Ben zaten ilişkimizin boyutunu anlamış değilim henüz; hatta bu bir ilişki midir, yoksa sadece arkadaş mıyız emin değilim, dersin. O rengini belli eder sonra
aslansa dinlen dinlen kaç ondan şuna bak takmıo bile seni. Senin burcun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?