- Konu Sahibi yildizindenizi
-
bu adam Arnavut geleneklerini göreneklerini zaten biliyorsun ve kardeşinin evlenmesi evin masrafları derken zaten yüklüce bir borcun altındalar kendi işi zaten var fakat evine vermesi gerekiyor oda bunun bilincinde oda kendisine göre yaptığı planda 5 yıl evlilik düşünmediğini söylüyor bu insanlar öyle kuru kuruya kız almaya alışkın değiller senin alçak gönüllü davranman zaten onu şaşırtıyor adam karşılaşmamış ki böyle kızlarla ve konuştuğun insan aslan burcu özelliklerini sayende öğrendimve en önemlisi sana yanlış birsey yapamayacağının farkında sen gerçekten onun için ağır bir sorumluluksun bizler sevgilimzden ayrıldıktan sonra onlarla herhangi bir ortamda aynı yerde denk gelsek önemsemeyiz görmezden geliriz ama bu öyle bir durum değil onunda üstündeki baskı bu konuda fazla :44: :44: :44: :44:
hahahahahahvalla bu kdr uğraşmışken bi sonuca vardırmazsam çatlarım gözümmü görüyo başlasınııııııı gözümmü görüyo sankiiiii
Böyle konuları görünce genç kız gibi heyecanlanıyorum içim kıpır kıpır oluyo ne güzel heyecanlar 25 yaşımda içim geçmiş benim bi imza ne hale getirdi beni
Ben senin yerinde olsaydım asla biz neyiz falan demezdim geri çekerdim kendimi soğuk davranırdım o koşardı benim peşimden koşmazsa keyfi bilir aynı durumu yaşadımeski sevdiğimle 6 ay arkadaş gibi konuştuk söylemiyordu eşek sonra bir yakınım evleniyordu eşya alıyordu ne güzel ya bende evlenicem dedim evlenemezsin ben seni seviyorum demişti söylemeseydi bende söylemezdim ağırdan al kendini canım tamam mı hakkında hayırlısı olsun bide bu günlerin tadını çıkar kimsenin seni üzmesine izin verme burnundan kıl aldırma evlenince yapamıyorsun bunları çünkü
neden Arnavut nedeeeeeeeen
napiyim yani bi 5 ay daha böyle bekliyim mi gastritim tuttu düşünmekten.. ne söliceksem söliyimde birazda o tutuşsun madem.. :26:
kafam allak bullak oldutamam en iyisi ben biraz kendimi çekiyim söylemeyide geçelim zaten cesaretimi nasıl toplayacağımı hiç bilmiyorum ben kendimi geri çekerim bu işim olduğu için yazmadığımı fln düşünür. adamın net olmayan hiç bişeye kafası basmıyo. seni aramıyosam seni aramıyorumdur. bu yani mantığı.
bakarsın bnde 25 yaşında evlenmiş biri olarak yorum yaparım topiklere
Şimdi hoşuna gidiyor heyecan yaşıyorsun hevesini kırmak istemiyorum canım ama evlenince bu senin çok canını sıkacak rahat odun adam sen yok bişeyim desen iyi deyip yatacak alıştır peşinden koşmaya illa onu istiyorsan, çok yüz verme bir gün dene bakalım sen aramasan o arar mı görüşelim demesen hep bahane bulsan özledim der mi hastayım desen ilgilenir mi bunlar daha iyi yollar sevgisini anlamak için bence
siz daha sevgili değilsiniz bide evlilik hayali mi kuruyorsun ?:44:
ben mi yanlış anladım ?:44:
iyide sen söylemeyede cesaret edemiyorsun ki ama tabiki gidip hönk diye sorma adama oda arada olabilir kararsızdır belkide bunların net cevabını kimse bilemez 5 ay dediğin süre cok ciddi uzun bir süre değil bu insanın seninle başladıktan sonra öyle havadan sudan konulardan ayrılma gibi bir lüksü yok ve ciddi bi ilişkiye başlarsa zaten evlenme niyetiyle başlayacak bunada 5 ayda o kdr görüşmeyle karar verebileceğini hiç sanmıyorum :44::44:
söylemeye cesaret ediyim istersen prenses5 ay ciddi bi süre değil onun için ama bnm için çk ciddi yaa
ahahhahahahah evet cok ciddi bir zaman bence artık olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?