- Konu Sahibi yildizindenizi
-
hem süre olarak hem de birbirinize yaklaşımınız açısında siz fazla bile sabretmişsiniz. su an herseye hakkınız var bence.
bugun soyleyin, hala biraz daha zaman falan diyorsa art niyet ararım, adı konmamış bir ilişki yaşamak istemediginizi söylersiniz o zaman.
yengeç yaaaa
yok ztn öle zamana ihtiyacımız var fln die bana gelip söyleyemeyeceğini kendide biliyo.. umarım ben cesaretimi toplayıp söyleyebilirim
Bi erkek eğer bi kızla evlenmek istiyorsa amacı buysa direk söyler dolandırmaz, çünkü onların beyin lobunda "lafı dolandırmak,ima etmek" gibi detaylar yok tatlım, 5 yıl evlenemem diyorsa bu "5 yıl evlenemem" demektir. Sen onu 5 yıl beklermisin ? Büyük ihtimal beklemeyeceğini düşünüyodur
normal konusup gülerken pat diye söyleyip apışıp kalsın.
azıcık kem küm etsin...
en azından internet veya telden mesaj ile kıvırma olasılıgı daha yüksek.
hem size o an verecegi tüm cevaplar daha samimi olacaktır. resti cektiginizde kaybetme korkusu da güçlenecek tez zamanda işi baglama geregi duyacaktır.
fakaaaat ilişkiye niyeti yoksa olumsuz cevaplar almaya da kendinizi hazırlayın. gözyaşı da dökmeyin güçlü olun.
ileride kullanıldıgınızı ogrenmek yerine hemen acıklıga kavusturmak bence daha iyi. cunku aceleci davranmıyorsunuz 5aydır konusuyorsunuz ve giyiminizden dısarı cıkmanıza her seye karısıyormus. benim erkek arkadasım bile karısmaz o kadar.
Canım sen direk sor ben şahsen öyle yaptım feleği şaştı ama niyetini de anlayamıodum konuşuoduk bol bol dedim ya sen benimle arkadaş mı olmak istiyorsun benden hoşlanıyor musun dedim ben anlayamıyorum senin niyetin neyse söyle açık açık bana ona göre bi ad koyalım dedim :) o da dolaylı yollardan sonra söyledi allah bozmasın 1seneyi geçtik şimdi
ayyyy ne tatlı yaaaaadarısı başıma Allah ayırmasın canım umarım bnmde sonum böyle olur
amin canım amin de :) sonra saçlarını yolmayasın ne ettim ben diye
olmazsa hiç ağlayıp zırlicamı düşünmüyorum ya .. elimden geleni yaptım yapıyorumda..
ahahahah dimi kıskanç bişey bideasla laf soktuğumuda anlamıyo. hayatımda bu kdr düz bi adam görmedim bn yaa
valla ailesini düşündükçe yolabilirmişim gibi geliyo ne yalan söyliyimeğer olursa ilerde kv topiği fln açmak zorunda kalmiyim mazallah
siz böyle net ve güçlü durduktan sonra... kim ne düşünürse düşünsün, çok da tınnnnn
umarım her şey güzel olur, kısa zamanda mutlu haberler ile gelirsiniz...
kv odunu aranıyor diye açarmışsın baksana milyon tane yorum :) odunlar saniyede kapında olur
size arkadaşsa karışmaya hakkı yok. işte bunu bahane ederek sorun . bana karışıyorsunda sen neyimsinde bu hakkı buluyorsun kendinde deyin. sevgilim değilsinki.aynn erken davranmış değilim sürekli konuşuyoruz sonuçta artık sormaya hakkım var yani..
bu arada en başında bnm için biraz birbirimizi tanıyalım çk hoşlandım fln demiş arkadaşıma.. o yüzden boş olmadığını düşnüyorum birzda.. ben dışarı çıkıcaam zmn karışıo edio fln. bu kdrda boş olamaz herhalde.
benim eski sevgilim de hem aslandı hem arnavuttu :) O da aynı şekilde "bi kıza teklif edicem ama beni kabul etmicek öyle bir şey imkansız" havalarındaydı. bana teklif etti reddettim çocuk depresyona girdi nasıl reddedilirim diyeBir yıl sonra tekrar konuşmaya başladık bu sefer yine teklif etti kabul ettim ama ben hep şöyle davranıyordum bir kaç gün çok şımartırdım pohpohlardım kedi gibi olurdu sonra biraz kendimi geri çekerdim peşimden koşmaya başlardı ilgiyi özleyip. Erkeğin sevgi deposunu doldurup geri çekileceksin kural bu, o sevgi deposu doluyken sevimli kedi modunda olacak boşalınca peşinden gelmeye başlayacak ...
Ama bu ilgisiz kalma kısmı gerçekten zor, eğer gerçekten seviyorsan. Ben tam olarak onu sevdiğimi söyleyemem o yüzden günlerce ilgisiz kalmak zor gelmiyordu bana, o ilgisizse sadece "bir sorun mu var" diye sorardım yok derse o konuşana kadar ben de susardım ve geldiğinde hep daha istekli gelirdi. onunla olmak hoşuma gitse de eğer ayrılmak istese bana koymazdı mesela, tamam derdim acı çekmezdim çünkü aşık değildim. Zaten öyle de oldu, ayrıldık ve ben kolayca atlattım onu bilmiyorum ne haldeydi ama gururundan geri dönmedi hiç...
Ayrıca benimki daha yeni mezundu işi yoktu ama yine de hemen evlenelim diye ısrar edip duruyordu. Ailesini zorla getirtti istetti beni alelacele yüzük taktırdı... Sonra ben onun bu aceleciliği ve çok fazla üstüme düşmesini kaldıramadım ayrıldık...
Sana diyeceğim. Rahat bırak. Umursamaz görün. Bu onu deli eder, bi kız onu nasıl umursamaz diye dayanamaz her şeyi bırakır gelirsen ilgisiz durdukça o sana kendisini daha çok sevdirmeye çalışacak bence, biraz havalanmışşşş
aman aman Allah korusuno topikleri açmayı nasip etmesin bize inş. ben adamın odunluğuyla kanser olucak hale geldm kv işin içine girerse huni takar gezerim artıkk
gel güzel kardeşim sen vazgeç :) sana şöyle cilveli işveli birini ayarlayalım öyle bi topik aç isteğe göre hemen buluverirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?