- Konu Sahibi yildizindenizi
-
Sen neden adim atmadin?
Ben olsam kesin duramaz, atardim o adimi, tavrindan da anlardim zaten...
Oyle mirin kirinsa hemen keserdim diyalogu, yok o da bir kunduya getirip soyleyemediyse rahatlardi zaten...
5 ay cok uzun degil mi?
Eger gerekli ilgi alakayi goremiyorsaniz, cok zorlamayin, 5 ay zorlamissiniz zaten...
doğanın kanunu... kaçan kovalanır. seven erkekte kolaaaay kolay bıkmaz kovalamaktan
Dostum, 5 ay flort mu olur? Yani sevgili olmak icin net bir adim olmadan 5 ay beklemekten strese girmedin mi? 2 ustteki mesaja katiliyorum, evliligi dusunmen birazcik garibime gitti, daha sevgili olup olmadiginiz bile net sekilde belli degilken
Ben senin adina strese girdim sekerimBence en once by meseleye aciklik getirmelisin. Bu konuda 2 secenegin var:
1. Ya firsatini kollayip acikca soracaksin biz neyiz, sevgili miyiz diye. O da hik mik derse, sen de ben adi konulmamis iliski yasamayi kendime yakistiramam, bana gereken degeri, ozeni gostermeyen , beni istemeyen biriyle daha fazla vakit harcamak istemiyorum der, tepkini net koyarsin.
2. Arama, sorma, iletisimi kes; eger deger veriyorsa zaten arkandan gelecektir. Pesinden kostur yaniYalniz soyle bir durum var ki, adam da tinmayip arayip sormaza o zaman tukurdugunu yalayip iletisimi sen baslatmak zorunda kalirsin ya da bu is boylece biter.
Ben 1.si derim, ben netlik severim; tavir, trip, naz niyaz yanlisi bir insan degilim zaten
bu adam Arnavut geleneklerini göreneklerini zaten biliyorsun ve kardeşinin evlenmesi evin masrafları derken zaten yüklüce bir borcun altındalar kendi işi zaten var fakat evine vermesi gerekiyor oda bunun bilincinde oda kendisine göre yaptığı planda 5 yıl evlilik düşünmediğini söylüyor bu insanlar öyle kuru kuruya kız almaya alışkın değiller senin alçak gönüllü davranman zaten onu şaşırtıyor adam karşılaşmamış ki böyle kızlarla ve konuştuğun insan aslan burcu özelliklerini sayende öğrendimve en önemlisi sana yanlış birsey yapamayacağının farkında sen gerçekten onun için ağır bir sorumluluksun bizler sevgilimzden ayrıldıktan sonra onlarla herhangi bir ortamda aynı yerde denk gelsek önemsemeyiz görmezden geliriz ama bu öyle bir durum değil onunda üstündeki baskı bu konuda fazla :44: :44: :44: :44:
Kızlar yaa ben hadi evlenelim bu adamla evlenmem lazım diye hayal kurmuyorum. Öyle bi izlenim verdim so sorry :)
Bu çocukla hem tanıştığım ortam gerekiği hem de mizacı gereği öyle takılayım edeyim demez başlarsam evlenirim der. Onun bakış açısını belirtmeye çalıştım. Borçlar vs derken çok ciddi maddi sorunlar. Yani psikolojiyi dahî etkileyecek şeyler. Düşünsenize evin en küçüğü evleniyo diye abiler borca giriyo kendi gelecekleri yokuşa giriyo.
Bunların adetlerine göre bi bohça hazırlığının maşallahı var. Ben o bohça parasına ev dizerim :) haliyle düşüncesi ben bu yükün altına girip kızı üzemem kendimi geri çekeyim. Algılayamıyo yani 3ü 5e katıp beraberce bişeyler yapılabileceğini öyle görmemiş çünkü..
Haklısınız 5 ay az bi zaman değil ama her insan farklı işte normal biri olsa bende yeter derdim daha öncede böyle şeyler duymadım değil :) ama bu çocuğun yaklaşım tarzını az çok biliyorum. Tabiki öncelik bi ilişki başlaması. Belkide ben istemicem beğenmeyeceğim şeyleri olacak :) ilk evreyi atlatmak tek istediğim şimdilik :) en azından netlik olsun benim olsun :) bugün sinemaya gidecektik şuan misafirlikteyim perşembeye sarkıttım :) dediklerinizi perşembe günü yapıcam en azından belli edip bişi sölemesi gerektiğîni hissettiricem :) ee baktımki hala tık yok bnde aramayı sormayı keserim artık :) dediğiniz gibi kendimi geri çekerim :) şuan maçta bnm için gol atıyo canımmm :):) telden girdim sırf yazdıklarınıza merakımdan :) gelişmelerdn haberdar ediciym tek tek cevap veremedim kusura bakmayın kızlar siz siz olun geleneklerine tamı tamına bağlı arnavutlara bağlanmayın :):)
Canımcım biraz zamana yay bakalım. Benim nisanlim is arkadasimdi ve aramizda gunaydin nasilsindan baska muhabbet yoktu farkli birimlerdeydik ama surekli gorurduk birbirimizi. Hatta ben sigara icerken az ic Öleceksin diye takilirdi bende evlende düğününde oynayalım derdim ve bu kafasına koymus bi öğlen yemeginde sinyalleri vermeye calismis ama anlamadim epeyce. Daha sonra niyetinin ciddi olduğunu kuzeninin bindallisiyla belli etti. Konuyu mesajlasirken acti allah enisteye yardım etsin diyince benim sartel attı. Bana baksana sen. Aramizda birsey yoksa neden surekli arayip mesajlasiyoruz? Varsa insan sevgilisine birini yakistirirmi dedim! Bu da dedi ki ben sana yaklasana kadar ne tereddutler cektim çünkü agresif duruyorsun insan cekiniyor. Benim amacım benim eşim olman ve aynı niyetteysen cevabını bekliyorum dedi :))
Sende bekle canım elbet amacına yönelik konu açılıyor
inşallah canım.. bakalım durumuna tavrına göre hareket edicem artık :) baktım konuyu açabileceğim bişey olursa susmicam senin yaptığın gibi zaten :) biz en başta konuşurken buna benzer bişey olmuştu aslında ama o zaman aklımda bu derece düşünceler yoktu.. nikah şahidi konusuna nası geldiysek çok meraklısın glba nikah şahidim olmaya demiştimyok o koltuğu istemiyorum gibi bişi demişti çok tez canlıyımdır normalde ilk defa bu kdr sabrediyorum susuyorum bekliyorum. bi kerede böyle deniyim dedim dozunu ayarlayamadım glba kızlar çok bekledim die kızdı bana
Bazen kızlar fena gazliyor :) yani inan ki hic aklıma gelmeyen biriydi nisanlim o derece :) olacagi varsa illa ki bir yerden konusu açılıyor ve gelişiyor. Sende biraz geri cekil bakalım ne kadar bekleyecek ne yapacak. Ilk baslarda bende agresif olmadığımı anlasin diye sabahlari ilk mesaji ben atardim 1 yildir o beni uyandiriyor arayıp mesaj atıp tabi kusunce aramaz o da ayrı :))) biraz bekle acmazsa canına tak dedi mi sen acarsin olmadi
ilk başta bnmde hiç aklımda yoktuuuuu. hiç umursamazdım. sonradan baktım konuşmaları ay bi tatlı bi tatlıaklıma girdi ufak ufak ah almaktan bi kızı ümitlendirmekten çok korkuyo. direk söyledi bana. birine bişi düşünmezsem ümit vermem çok korkarım die bnde aman dikkat et kötü çıkar o ah! dedim artık öylesinemi dediii bişimi ima etmeye çalıştı bilmiyorum
bi de yeni namaza başladı maşallah. annesi babası abisi fln namaza kalkıyo ama her sabah namaza kaldırmamı istiyo benden. neden ben yani :26:
bakalım alıcam yakında sorularımın cvplarını kızlar gara getirdi bile
Demek ki senden özel bir ilgi bekliyor anlaşılanbirgün konu açılınca sende sor canım neden benim uyandirmami istiyorsun falan diye bulusunca kanka gibi yan yana mı geziyorsunuz? Yoksa elini falan tutuyormu? Duruma gore gardini al ve gelismeleri bizimle paylasirsan sana yardimci olmaya çalışalım. Eğer bi dusuncesi yoksa yada 5 yıl bekleyecekse sende bekleyebilirmisin yapabilirmisin bi durum analizi yapar karar verirsin canım olurmu
ay ne el tutmasııııııelini tutsam ztn bırakmam o evreye gelmiş olsak ztn böle arafta bırakılmayı kabullenemem. aynn haberdar edicem zaten bi başlasak ben onun o tabularını kırarım ne 5 senesi bnm öle bohçada parada gözüm yok. bakalım hayırlısı artık. çoook teşekkür ederim artık ilerleyen zmnlarda görücem nası olucak nolucak
Hadi bakalım hayırlısı canım. Insallah hersey dilediğin gibi olur. Bende girdikce sana yazarım tatlım. Görüşürüz
kızlar merhaba. Allah'a şükür okuduğum konular kadar büyük dertlerim yok ama kendime bir dert edindim ki çözemezsem kanser olucamen yakın arkadaşımın sözlüsünün kuzeniyle yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz.. en başında herşey gayet olumlu gidiyodu ta ki kardeşi evlenip tüm aile binlerce lira masrafa girene kdr.. bi süre sonra bu gidişle 5 sene daha evlenemem ben demeye başladı.. hala konuşuyoruz aramızda açık açık konuşulmuş bişey yok ama arkadaş olmadığımızda ortada.. her sabah ben uyandırıyorum buluşma planları yapıyoruz canımlı cicimli konuşuyoruz.. hatta kuzenleri arkadaşlarıma beni sormuşlar.. aralarında bişeymi var diye.. ama adam 5 aydır ne gel diyo ne git diyo.. deli olucam. şimdiye kadar sdc bir ciddi ilişkisi olmuş. arnavut ve aslan burcu daha zor bi adam bulamazdım herhalde.. bu adamı nasıl çözücem. bnmle ilgili bişiler düşünüyomu sdc arkadaş olarakmı görüyo nası açığa çıkıcak. bıktım arafta kalmaktan bi sonuca varmasını istiyorum artık.. ne yazıcamı ne konuşucamı bilemez oldum. çok uzun olmasın diye detaylı yazamadım ama sorucanız bişi olursa cevaplarım. objetkif bakış açılarına sanırım çk ihtiyacım var kızlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?