adam hem odun hem nazlı.. benim aklım yetmiyo azcık akıl verin kızlar.. :/

Kızlar yaa ben hadi evlenelim bu adamla evlenmem lazım diye hayal kurmuyorum. Öyle bi izlenim verdim so sorry :)
Bu çocukla hem tanıştığım ortam gerekiği hem de mizacı gereği öyle takılayım edeyim demez başlarsam evlenirim der. Onun bakış açısını belirtmeye çalıştım. Borçlar vs derken çok ciddi maddi sorunlar. Yani psikolojiyi dahî etkileyecek şeyler. Düşünsenize evin en küçüğü evleniyo diye abiler borca giriyo kendi gelecekleri yokuşa giriyo.
Bunların adetlerine göre bi bohça hazırlığının maşallahı var. Ben o bohça parasına ev dizerim :) haliyle düşüncesi ben bu yükün altına girip kızı üzemem kendimi geri çekeyim. Algılayamıyo yani 3ü 5e katıp beraberce bişeyler yapılabileceğini öyle görmemiş çünkü..
Haklısınız 5 ay az bi zaman değil ama her insan farklı işte normal biri olsa bende yeter derdim daha öncede böyle şeyler duymadım değil :) ama bu çocuğun yaklaşım tarzını az çok biliyorum. Tabiki öncelik bi ilişki başlaması. Belkide ben istemicem beğenmeyeceğim şeyleri olacak :) ilk evreyi atlatmak tek istediğim şimdilik :) en azından netlik olsun benim olsun :) bugün sinemaya gidecektik şuan misafirlikteyim perşembeye sarkıttım :) dediklerinizi perşembe günü yapıcam en azından belli edip bişi sölemesi gerektiğîni hissettiricem :) ee baktımki hala tık yok bnde aramayı sormayı keserim artık :) dediğiniz gibi kendimi geri çekerim :) şuan maçta bnm için gol atıyo canımmm :):) telden girdim sırf yazdıklarınıza merakımdan :) gelişmelerdn haberdar ediciym tek tek cevap veremedim kusura bakmayın kızlar siz siz olun geleneklerine tamı tamına bağlı arnavutlara bağlanmayın :):)

5 ay çok zorlayacak şeyler yapmadım aslında. Genelde kendimi yedim. Diyorum ya burda konu açacak dertleşecek evreye geldiğimi duysa şaşkınlıktan ölür ztn :):)
Ay keşke bende duramayıp bnde söylesem ahh ahh :) denicem ama perşembe gününü iple çekiyorum :):)

doğanın kanunu... kaçan kovalanır. seven erkekte kolaaaay kolay bıkmaz kovalamaktan

Siz böle tatlı dilli konuşun ben her dediğinizi yaparım valla saolsun kızlar :) ikın kullanamıyorum telefonda uyuz oldum :) valla yakında msjları screen shot yapıp ne cvp veriyim die sorucam :) hiç anlamıyorum bu işlerden bellide oluyodur gerçi :):)

Salon inliyo şuannnn. arnavut oldugunu söyledim söylemez herkes aaa uuuu die haykırmaya başladı. Elpençe gelin olmaya hazır olmak lazım tabi hahah :)

Canımcım biraz zamana yay bakalım. Benim nisanlim is arkadasimdi ve aramizda gunaydin nasilsindan baska muhabbet yoktu farkli birimlerdeydik ama surekli gorurduk birbirimizi. Hatta ben sigara icerken az ic Öleceksin diye takilirdi bende evlende düğününde oynayalım derdim ve bu kafasına koymus bi öğlen yemeginde sinyalleri vermeye calismis ama anlamadim epeyce. Daha sonra niyetinin ciddi olduğunu kuzeninin bindallisiyla belli etti. Konuyu mesajlasirken acti allah enisteye yardım etsin diyince benim sartel attı. Bana baksana sen. Aramizda birsey yoksa neden surekli arayip mesajlasiyoruz? Varsa insan sevgilisine birini yakistirirmi dedim! Bu da dedi ki ben sana yaklasana kadar ne tereddutler cektim çünkü agresif duruyorsun insan cekiniyor. Benim amacım benim eşim olman ve aynı niyetteysen cevabını bekliyorum dedi :))
Sende bekle canım elbet amacına yönelik konu açılıyor

inşallah canım.. bakalım durumuna tavrına göre hareket edicem artık :) baktım konuyu açabileceğim bişey olursa susmicam senin yaptığın gibi zaten :) biz en başta konuşurken buna benzer bişey olmuştu aslında ama o zaman aklımda bu derece düşünceler yoktu.. nikah şahidi konusuna nası geldiysek çok meraklısın glba nikah şahidim olmaya demiştim yok o koltuğu istemiyorum gibi bişi demişti çok tez canlıyımdır normalde ilk defa bu kdr sabrediyorum susuyorum bekliyorum. bi kerede böyle deniyim dedim dozunu ayarlayamadım glba kızlar çok bekledim die kızdı bana

Bazen kızlar fena gazliyor :) yani inan ki hic aklıma gelmeyen biriydi nisanlim o derece :) olacagi varsa illa ki bir yerden konusu açılıyor ve gelişiyor. Sende biraz geri cekil bakalım ne kadar bekleyecek ne yapacak. Ilk baslarda bende agresif olmadığımı anlasin diye sabahlari ilk mesaji ben atardim 1 yildir o beni uyandiriyor arayıp mesaj atıp tabi kusunce aramaz o da ayrı :))) biraz bekle acmazsa canına tak dedi mi sen acarsin olmadi

ilk başta bnmde hiç aklımda yoktuuuuu. hiç umursamazdım. sonradan baktım konuşmaları ay bi tatlı bi tatlı aklıma girdi ufak ufak ah almaktan bi kızı ümitlendirmekten çok korkuyo. direk söyledi bana. birine bişi düşünmezsem ümit vermem çok korkarım die bnde aman dikkat et kötü çıkar o ah! dedim artık öylesinemi dediii bişimi ima etmeye çalıştı bilmiyorum

bi de yeni namaza başladı maşallah. annesi babası abisi fln namaza kalkıyo ama her sabah namaza kaldırmamı istiyo benden. neden ben yani :26:

bakalım alıcam yakında sorularımın cvplarını kızlar gara getirdi bile

Demek ki senden özel bir ilgi bekliyor anlaşılan birgün konu açılınca sende sor canım neden benim uyandirmami istiyorsun falan diye bulusunca kanka gibi yan yana mı geziyorsunuz? Yoksa elini falan tutuyormu? Duruma gore gardini al ve gelismeleri bizimle paylasirsan sana yardimci olmaya çalışalım. Eğer bi dusuncesi yoksa yada 5 yıl bekleyecekse sende bekleyebilirmisin yapabilirmisin bi durum analizi yapar karar verirsin canım olurmu

ay ne el tutmasıııııı elini tutsam ztn bırakmam o evreye gelmiş olsak ztn böle arafta bırakılmayı kabullenemem. aynn haberdar edicem zaten bi başlasak ben onun o tabularını kırarım ne 5 senesi bnm öle bohçada parada gözüm yok. bakalım hayırlısı artık. çoook teşekkür ederim artık ilerleyen zmnlarda görücem nası olucak nolucak

Hadi bakalım hayırlısı canım. Insallah hersey dilediğin gibi olur. Bende girdikce sana yazarım tatlım. Görüşürüz

anladığım kadarıyla şuanki "ilişki durumunuzdan" rahatsız değil ki bu bence iyi bişey...

ilgini azalt ve senin yokluğunu anlasın bu hep işe yaramıştır...

umarım iyi bir sonuç alırsın en sevimli günlerdir arkadaş olmamak sevgili olamamak

Bszi arkadaslarin dedigi gibi, ilgini ona karsi biraz azalt. Sabahlari uyandirma, geceleri iyi geceler mesaji cekme, vs. Bakalim ne yapicak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…