Adam kapıyı üstüme kitleyip gitti

Aklıma küçükken yaşadığımız bir olay geldi mahalle de eşini cok kıskanan bir adam vardı
Bir gun kadının çocuğu 3 kattan aşağı oyun oynarken düştü bütün mahalle çocuğun yanına koştu ambulans çağırdılar kadına sesleniyorlar aşağı inmesi icin kadın kocam izin vermez gelemem diyor meğerse arkadan kilitliymis çıkamıyormus
Elalem alıp götürdü çocuğu adam iki saat sonra gelip kadını alip hastaneye götürdü
Mahallede ki kadınlar adamla kadının üstüne saldiracakti resmen ne bicim anne babasınız siz diye

Sonuçta ne oldu adam evin penceresine boydan boya korkuluk yaptırdı hayatlarında ki tek fark bu oldu

Ben aşırı kıskanç insanları ancak hasta buluyorum

Adamın öküz olduğunu bildiğin halde evlenmişsin , değiştiremeyeceğin erkekle evlenmişsin , adam seni değiştirme niyetinde erkek değişmez kadın değişmeye zorlanır, bence evlilik nasıl başladıysa yıllarcada öyle devam eder , birde bir kaç çocuğun olur

Adam kapiyi ustunuze kitledi?!
Adama napiyim yemek mi yapayim??
Hayir hayir lutfen bu tatliliga romantik bir aksam yemeginizi biz kk lar veriyoruz ulkecek tuhaflasiyoruz bence bizim su evlilik temellerinde bir tuhaflik var bende evliyim bizdede var

İki tarafta abartmış

Benim aklıma gelen Allah korusun ya deprem olsa yangın çıksa. Size bişey olsa kaldırabilir mi bu vicdan yükünü. Sakince sorun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…