Adam kapıyı üstüme kitleyip gitti

Eve kapatmak, ortalık yerde sürüklemek, yiyeceği yemeğe kadar karar vermek artık romantik hareketler oldu Wolf
Biz morukluyoruz, anlamıyoruz artıkın.

Anladigim tek bir sey var bunlar romantiklikse benim beyim odun. Sinir oldum bak simdi

Geçmiş olsun sana Wolf o zaman
Yalnız konu sahibi ne yaptı bilmiyorum, ama ben olsam kabul edemezdim. Ciddi konuşmalar yapardık.

Benim de kaldirabilecegim bir sey degil. Isin icinde guvensizlik de var. Kapiyi kilitlemese yanlis bir sey yapacakmis gibi. Bu da kotu yani.

Benim de kaldirabilecegim bir sey degil. Isin icinde guvensizlik de var. Kapiyi kilitlemese yanlis bir sey yapacakmis gibi. Bu da kotu yani.
Sanki hemen sokağa atlayıp önüne ilk gelen herifle flört edecekmiş gibi bir hava yani.
Artık o dereceye getirmiş meseleyi, kapıyı kilitleyerek de engellemeyi umuyor.
Bir yandan da adam çaresiz mi kalmış ne?

Sanki hemen sokağa atlayıp önüne ilk gelen herifle flört edecekmiş gibi bir hava yani.
Artık o dereceye getirmiş meseleyi, kapıyı kilitleyerek de engellemeyi umuyor.
Bir yandan da adam çaresiz mi kalmış ne?

Esinin yerinde olsam "bekar hayati yasamak istiyorsan buyur bosanma kagitlari" deyip saglam bir ozur duymadan da geri donmezdim. Konu sahibinin soyledigi sey de cok yanlis ama uzrrine kilitlemek bir cozum degil. Ya duzeltmeye calisirsin ya da sen yoluna ben yoluma. Bir seyleri daha kotu hale getirmeye calismak neden?

Ya zaten her şey pek de iyi değilmiş Wolf.
Anladığım kadarıyla adam klasik yurdum erkeği. Evlendi diye, ekstra hizmetçi, aşçı vs. sahibi oldu zannetmiş.
Çok fazla şey bekliyor konu sahibinden, ütüyü, yemeği sorun ediyormuş.
Yani olay duygusal boyuttan çok maddi şeyler üzerine kurulu.
Durum bu kadar sığken kavga da sığ oluyor çözüm de.

Begenmiyorsa kendi yapsin

İnanamıyorum.kapı kilitli saatlerce evde oturdun mu gerçekten?

Yorumlar çok ilginç
Çilingir çağır açtır kapıyı.
Üzerime kapıyı kilitleyecek, ben de "çünkü bana aşık"diyeceğim

Ne bağırıp çağırarak , ne de çilingir çağırarak olmaz bu iş.

Onu arayın ya da zehir zemberek , bu yaptığını asla affetmeyeceginiz bir mesaj atın.

Cilingirin değil , onun akşamı beklemeden gelip o kapıyı açıp özür bin özür dilemesi gerekiyor.

Bu evlilik bu şekilde yürümez . Ciddi bir şekilde terapi almalı , almalısınız.

Insan eşine , bekar hayatı yaşayalım demez ,bosanacaksa boşanır. Hadi gaflete düştü dedi, erkekte o zaman boşanalim der ya da durup düşünür nerede hata yaptığını.

Kapı kitlemek gerçekten büyük hakaret.

Bosanmaktan konu acanlari abarti buldum. Surekli herkese bosan diyen gizli bir tarikat var sanki.
Kocani daha da abarti buldum.
Bunun uzerine senin yemek hazirlayabilmeni daha abarti buldum.
Cilingiri ararim, erken cikacaktim kocam ciktim sanip kilitlemis derim kapiyi actiririm kilidi de degistiririm. Kapiyi acamayan kocama supriz yaparim.
Sizi niye kilitledigini bir dusunun isterseniz, size guvenini dusunun...
Ozur dileyip aklini basina almadan da acmam kapiyi.
Ozurden sonrada iceri alip once evliligimiz, sonra guven sonrada basima birsey gelecegi adina ciddi bir konusma yaparim...
Siz onu kilitlesenize bi aksam eve geldiginizde yemek mi yapacak bakalim?

Sizin "bekar hayatı yaşayalım" demeniz yanlış. Eşinizin kapıyı kilitleyip gitmesi de yanlış. Ama eşinizin yaptığı kanunlar nezdinde de yanlış. Kanunlara aykırı davranmış. Kanuni yoldan hakkınızı arayıp aramamak size kalmış.

Ben olsam o lafı da etmezdim, adam öyle yapınca polisi çağırıp tutanak tutturup, savcılığa şikayette de bulunurdum.

İşin bir de güvenlik yönü var. Allah korusun, ya deprem olsa, yangın çıksa. Güvenliğinizi de tehlikeye atmış.

(Bu arada, alakasız olacak ama genel kanının aksine, Türkçe'de kitlemek diye bir kelime yok. Doğrusu kilitlemek)

Son düzenleme:

Kapıyı kilitleyecek kadar ileriye giden bir insana, kapı kilitlemenin sonucu ne olur tahmin bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…