- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 35
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Eşim biraz takıntılı aramız iyiykende o şehir dışındayken dışarı çıkmamı yani arkadaşlarımla gezip tozmamı istemiyor şimdi küsüz kesin çıkacagımdan emindi nitekim arkadaşlarımla cidden de program yapmıştım gezip sitres atacaktım yalan oldu malesefEvden cikip ne yapacağınizi düşünüyor acaba? Kapı kitlemek nedir?
Ben okadar yorgun hissediyorum ki konuşurken daha büyük kavga etmekten korkuyorum ama onu ciddi ciddi karsıma alıp bida böyle birsey yaparsa çilingir cagıracagımı söyliycemBen bu konuyu okuyunca bi gülümsedim fln anlamadımKapıyı kilitlemesi hoş değil aslında ama ne halin varsa gör fln dememiş en azından. Tabi sürekli bu olayı yapmazsa şirin bi hatıra olarak kalabilir. Akşam bişey yapmayın bence kavga etmeden konuşmayı deneyebilirsiniz.
Eşim biraz takıntılı aramız iyiykende o şehir dışındayken dışarı çıkmamı yani arkadaşlarımla gezip tozmamı istemiyor şimdi küsüz kesin çıkacagımdan emindi nitekim arkadaşlarımla cidden de program yapmıştım gezip sitres atacaktım yalan oldu malesef
Aslında çok mantıklı ama malesef odalarda anahtar yok :)Yorumlari okurken gülmekten gözümden yaş geldi. Ama arkadaşlar haklı br nevi en azından umursamis seni . Tanıyor eşini çıkıp gezeceğini biliyor inadına yapms ama çok saçma :) kavga etmeyin.
ben olsam gelince onu odanın birine kilitlerdim n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?