- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.855
- 1.123
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Yemek de hazırlama kavga da çıkarma. Ne gerek var. Sonuçta senin gönlünü almaya çalışmamış. Üstüne kapı kitlemis. Tepkisiz kal.Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
Yalnız yaptığı şey çok riskli. Acil bir durumda oradan çıkmanız gerekirse ne olacak?
Kapıyı kilitleme zorba, düşüncesiz bir hareket ama aynı zamanda çok riskli de.
:) Valla benim düşünme şeklim böyle.Aynen ya. Esim dedi ki ise giderken kapiyi disaridan kitliyim sen kalkinca icerden acarsin. Yemin ediyorum bin turlu sey geldi aklima. En basiti deprem olsa yangin ciksa evden cikamasam kafayi yerim herhalde.
:) Valla benim düşünme şeklim böyle.
Yok kıskandı da kilitledi, yok öküzlük etti, yok özgürlüğümü kısıtladı demeden önce hayatıma kast ediyor diye düşünürüm yani.
Depremi, zelzeleyi geçelim hadi, olasılığı az diyelim ki bence değil her an olabilir. Apartmanda yangın çıksa dumandan zehirlenip ölmek işten bile değil.
Hem eve kilitlemek ne ya, ortalık iyice bad boy kaynar oldu he!
Eve kapatmak, ortalık yerde sürüklemek, yiyeceği yemeğe kadar karar vermek artık romantik hareketler oldu WolfO bad heriflere pozitif sekilde yemek yapmayi dusunenler oldukca da cogalmaya devam ediyorlar zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?