AdAm OLaCaK KıZLaR...

5000 mi????:26:
Buradaki yemek + kitap kıyafet parası.
Evet yerine göre çok farkediyor gerçekten

bende başağım :)
kontrolü elinde tutmayı seven,detaylara önem veren, 10 hamle sonrasını düşünen, programlı, sabırlı ama sabrı taştı mı da yanına yaklaşılmayan başak:)
doğru mu nemesis

Nemesis Hakkaride eşimin polis arkadaşları 3 bine yazdırmışlar canım.

Oralarda ucuz kolejler, Hakkariye mi gitsek 2 sen eşarkı uzaksak ne yapsak. :)

22 martta avm'de su günü kapsamında etkinlik düzenlemişler hocalarıyla,hocalarıda bi görsen bildiğin İstanbullu asortik hocalar

Evet şimdikiler öyle gerçekten.
Bizimki genç , bekar, çok hoş
Mini elbiseler, topuklular.
Çıtır çıtır geziyor.
Çok beğeniyorum valla.
Bizim çocuklarda çok seviyorlar.

Nemesis Hakkaride eşimin polis arkadaşları 3 bine yazdırmışlar canım.

Oralarda ucuz kolejler, Hakkariye mi gitsek 2 sen eşarkı uzaksak ne yapsak. :)

valla aklıma sen geldin, dedim arkadaşım dünya para veriyo,çağırıyım bari en azından Batmana razı olsunlar dedim

sabırlı değilim be canım, birine bişey sordum diyelim net cevap verecek gak guk hık mık iki saat dinleyemem yani, bi iş yapılacaksa ay şöyle mi yapsak yanamı yatırsak havayamı diksek amaaaan tut ucundan bi şekilde yapılır yani hemen başlanacak o işe

Nemiş ah işim çakılı olmasaydı zaten Hakkari yi yazmazdı eşim.

Gerçekten de oralarda ucuz kolejler, eşimden de biliyorum.

aslında forumu kullanmayı tam bilmiyorum Kader.
senin dün farketmenden sonra aktif olmaya başladım yazdıkça yazasım geliyor :)
mesela kişiye nasıl cevap yazacağımı o yüzden ortaya yazıyorum, yada cümlemin sonuna simge koymayı mesaj simgelerini nereden seçeceğim bulamadım
burçların çok takipçisi değilim arada okuyorum o kadar ama çevremdekilerden az çok anlıyorum artık kimin ne burç olabileceğini.
benim yükselenim de başak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…