AdAm OLaCaK KıZLaR...

Evet , bi de bunun adı terelliye çıkmış ya iyice salağa yatıyo
Bişeyi bi kargoyu unutsa bile kimse kızmıyo ' Sende hata ki X e bıraktın ' diyo. Yani o zaten hep unutur gibi.

Ayyy bu derece yaniiiiiiiii…..
Ayyy dışarıda işsiz ordusu varken böyleleri para kazanıyor ya…ben de 3 çocuk yapıp erken emekli olcam tayyibe inat.

Bizim burda da öyle şeyler yok aslında
Ama kız biraz fazla cüretkar kiminle ne muhabbet edilir bilmiyo
Adam da çakal olunca çıkıyo bi tane işte

Ayyy bu derece yaniiiiiiiii…..
Ayyy dışarıda işsiz ordusu varken böyleleri para kazanıyor ya…ben de 3 çocuk yapıp erken emekli olcam tayyibe inat.

Evet
Ben dedim ki yoldan geçeni çevirin daha iyi yapar sekreterliği
Bu arkadaş ne Türkçe konuşabiliyo, ne de bi kargoyu yollayabiliyo
Nedir yani bunca süre burda durmasının sırrı

Torpil büyük yerdenmiş

Kendi de bahsederken diyo, erkek arkadaşım karşıda oturuyo bana da evlenirsek karşıda otururuz dedi
Ben ne yapacam, karşıdan buraya gelemem 'burdan çıkarsam da iş bulamam ki'

Bizim burda da öyle şeyler yok aslında
Ama kız biraz fazla cüretkar kiminle ne muhabbet edilir bilmiyo
Adam da çakal olunca çıkıyo bi tane işte

Bu ortama da bakıyor bakmıyor da aslında.. biraz kişisel bir durum. Bizim burada 65 yaşında dedem yaşında adam erotik yerlere girmiş….kimse de şüphelenmez… ben yakaladım… bi gün oturdum. Allaa bu kalkmıyor hiç masadan bir bakım nerelere girmiş dedim… bulduk da torpili sağlam olunca hiçbir şey olmadı adama.

IQ sorunu mu var ki? yoksa bu kadar Olması mümkün değillllllllllll

Benim staj gördüğüm yer muhasebe bürosuydu
Kardeşi de diğer oda da araç sigortası yapıyordu, sigorta acentesi.
Ben stajda çok yıprandım o zaman bu kadar yaygın değildi beyannameler elden gider, vergi dairelerinde kuyruk beklerdik
Staj biter bitmez çıktım
Benden memnunlardı, gitme de dediler gittim
Tatile çıktım, sonra beni geri aradılar

Tamam muhasebeye gelmiyosan sigortaya gel hiç bi yere yollamayız seni diye
Tanıdık ta olduklarından gideyim bari dedim, sigorta daha rahattı
Sonra bu patronun kardeşi olan artık benim patronmdu, sigorta bölümünde
Geç te olsa bende anladım, seninkine benzer bir durum yakaladım ( 3 yıl çalıştıktan sonra )
İşi bırakacam dedim, bi arkadaşla konuştuk sadece . Saçmalama dedi
Bu adam bana da yazılmaya kalktı 'msn de ama sadece' ben anladım
Ertesi gün işe gitmedim
Önemli bi toplantısı da vardı beni aradı durdu ne açtım ne gittim

Ama yaptıklarını da gün yüzüne çıkardım
abisiyle kavga filan etmişler, dombili göbeği dümdüz olmuş, hala adını duyunca midem bulanır, evli çocuklu adamdı lafın gelişi adam işte
Biz ona abi derdik ne üç kağıtçıymış hiç beklemezdim

kızlar ben nemlendirici kremimin içine bi tüp e vitamini kırıyorum azcıkta bepanthen plus ekliyorum iyicene karıştırıyorum bunuda birinden duymuştum zararını görmedim e vitamini candır zaten

yahu ıspanak temizlemenin kolay yolu varmı 3 gündür pişiricem erteliyorum ellerim üşüyo

ayyy ıspanak benim pratik yemeklerimin arasındadır ne bilim hiç zor gelmez 2-3 yıkayıp sonra suda bekletiyorum 1-2 kere su şeffaflaşana kadar zaten 2 kişiyiz yarım kilo ıspanak kolayca yıkanıyo ne bilim kolay geliyo bana, pişirmesi de kolay zaten

kızlar ben nemlendirici kremimin içine bi tüp e vitamini kırıyorum azcıkta bepanthen plus ekliyorum iyicene karıştırıyorum bunuda birinden duymuştum zararını görmedim e vitamini candır zaten

nasıl yani
nemlendiricinin içine e vitamin ampul mü kırıp ekliyorsun aaa bende yapayım bari
faydasını gördün mü şekerim

bi tarif verebilir misin mesela eczaney gidip e vitamini mi dicem bi de hangi nemlendiriciyle karıştırıyorsun göz altı kremine de karıştırıyormusun vs vs vs

Bilmiyorum ben tek dizilerde böyle karakterler gördüm deidm şaşırdım
Temizlikçi abla da dedi ki bende küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğini düşünüyorum

Ay bir de şey vardı..
“Ruhsar” dizisinde Reyhan mıydı neydi kızın adı.. Hani Mazhar la evlendirmeye çalışıyorlardı hep.. o da öyle.

nasıl yani
nemlendiricinin içine e vitamin ampul mü kırıp ekliyorsun aaa bende yapayım bari
faydasını gördün mü şekerim

aynen öyle yapıyorum, cildim parlıyo, ama böyle yağlı yağlı bi parlama değil
ben düğün dönemimde cilt bakımına gidiyodum uzmanım demişti kullandığın ürünün içinde e vitamini yoksa istersen milyarlar vermiş ol kaldır at diye

elmarya da çalışsın. gerçi ben ne zaman ansam adını 2 dk sonra geliyor buraya. başka bir şey dilesem kesin olacak sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…