- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.281
Evet , bi de bunun adı terelliye çıkmış ya iyice salağa yatıyo
Bişeyi bi kargoyu unutsa bile kimse kızmıyo ' Sende hata ki X e bıraktın ' diyo. Yani o zaten hep unutur gibi.
Bizim burada herkes erkek de artık beni de öyle görüyorlar sanırım. Hiç böyle sorunlarım olmaz benim hatta bir arkadaş var.. geçen taa su arıtmanın üstüne çıkılacaktı baya yüksek bir şey ama kaç metre desem başın döner yani.. dedi ki gel ben çıkarsam sen de çıkarsın zaten
Valla senin bebiş de yok ama bütün pişik kremleri ezberinde..
Ayyy bu derece yaniiiiiiiii ..
Ayyy dışarıda işsiz ordusu varken böyleleri para kazanıyor ya ben de 3 çocuk yapıp erken emekli olcam tayyibe inat.
Bizim burda da öyle şeyler yok aslında
Ama kız biraz fazla cüretkar kiminle ne muhabbet edilir bilmiyo
Adam da çakal olunca çıkıyo bi tane işte
yahu ıspanak temizlemenin kolay yolu varmı 3 gündür pişiricem erteliyorum ellerim üşüyo
Evet
Ben dedim ki yoldan geçeni çevirin daha iyi yapar sekreterliği
Bu arkadaş ne Türkçe konuşabiliyo, ne de bi kargoyu yollayabiliyo
Nedir yani bunca süre burda durmasının sırrı
Torpil büyük yerdenmiş
Kendi de bahsederken diyo, erkek arkadaşım karşıda oturuyo bana da evlenirsek karşıda otururuz dedi
Ben ne yapacam, karşıdan buraya gelemem 'burdan çıkarsam da iş bulamam ki'
Bu ortama da bakıyor bakmıyor da aslında.. biraz kişisel bir durum. Bizim burada 65 yaşında dedem yaşında adam erotik yerlere girmiş .kimse de şüphelenmez ben yakaladım bi gün oturdum. Allaa bu kalkmıyor hiç masadan bir bakım nerelere girmiş dedim bulduk da torpili sağlam olunca hiçbir şey olmadı adama.
IQ sorunu mu var ki? yoksa bu kadar Olması mümkün değillllllllllll
yahu ıspanak temizlemenin kolay yolu varmı 3 gündür pişiricem erteliyorum ellerim üşüyo
kızlar ben nemlendirici kremimin içine bi tüp e vitamini kırıyorum azcıkta bepanthen plus ekliyorum iyicene karıştırıyorum bunuda birinden duymuştum zararını görmedim e vitamini candır zaten
kızlar ben nemlendirici kremimin içine bi tüp e vitamini kırıyorum azcıkta bepanthen plus ekliyorum iyicene karıştırıyorum bunuda birinden duymuştum zararını görmedim e vitamini candır zaten
Bilmiyorum ben tek dizilerde böyle karakterler gördüm deidm şaşırdım
Temizlikçi abla da dedi ki bende küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğini düşünüyorum
ne dedikoducusunuz
Ay bir de şey vardı..
Ruhsar dizisinde Reyhan mıydı neydi kızın adı.. Hani Mazhar la evlendirmeye çalışıyorlardı hep.. o da öyle.
nasıl yani
nemlendiricinin içine e vitamin ampul mü kırıp ekliyorsun aaa bende yapayım bari
faydasını gördün mü şekerim
Evet
Bu değişik ya bazen mantıklı cümlesini yakalıyorum
Diyorum bu kız herhalde salağa yatıyo ki işten güçten yırtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?