AdAm OLaCaK KıZLaR...

ya ben hamama gitmeyi seviyorum am a bi gidince hep gitmicem bi daha diyorum tiksiniyorum bi sene sonra unutmuş oluyorum pislikleri tekrar gidiyorum şimdi yine unutmaya başladım herkesten deriler çıkıyo yani hani eee o yattığımız şey neyse üstüne biz yatıyoruz ne bilim nası devenfekte ediyolarki bide gündüz kadın akşam erkekler oluyo erkekler çıkınca da güzel temizlemiyolardır ki aay bu sefer unutmucam gitmicem böyk

Yok ben İstanbul istiyordum

Kızlar hamamı bilmem de biz Şubat ayında bolu'ya gittik
Kaplıcalara da girelim dedik
Aman Allah'ım
Erkek tarafı iyimişte bizim bölümde teyzeler, nineler, salkım saçak anadan doğma hemde
Midem bulandı porsumuş burumuş birde sergiliyorlar, bişey takın bi üstüne dimi. Kadın kadına da olsa ayıp denen bişey var. :120::120::120::120:

Kadınlar erkekler hamamı ayrı olmuyor mu yaws :44:

artık çekinme kalmamış insanlarda yazın bile denizde görüyorum öyle insanları çok rahatlar güneşleniyorlar utanır insan

Kadınlar erkekler hamamı ayrı olmuyor mu yaws :44:

ben öle lüks otele falan gitmedim hiç hamama , burda tarihi bikaç hamam var oraya gittim akşam 5 e kadar kadınlar 6 dan 11 e kadar erkekelr , aradaki 1 saatte temizliyorlar güya ama ne kadar temizliyorlar acaba , hamamlar aynı saatler farklı işte, otellerde ayrıdır belki bölümler de

kızlar aile hamamları varya bız eşimle hep gidiyoruz bırah pahalı ama aile odası var baya buyuk havuzu var

evet bizim hamamda da bolcana vardı onlardan , balayına gittiğimizde denizde de görmüştüm öle yabancı yaşlılar pörsük pörsük açmışlar dolaşıyolar eşime de gösterdim tabi pörsümüş gösterirsin dimi dedi ne kadar art niyetli değil mi

Mikrop yuvası olur öyle yerler :26:

İntikamım acı olacak :)

Ban yetkisi aldığımda ilk sizi öpücem :)

Ban yetkisi alabilmen için maviş yani yönetimden olman gerekir e tabi o da çook zor hatta imkansız
Ama ille öpcem diyorsan şu yukardaki tellak amcayı öpebilirsin elmoş

Şimdi bizim yılda bir kaç kere kaçtığımız bir otel var antalya da.
Spa sı var. Acayip temiz. Ben rez. Yaptırıyorum kimse olmasın başka diye.
Cıbıl cıbıl bir sürü insanla giremem utanırım.
Orada bile bikiniyle gidiyorum
Yinede çok iyi geliyor.
Kış sonu, yaz sonu gitmek lazım.
Bir tek saunaya giremiyorum , fena oluyorum orada.

Mikrop yuvası olur öyle yerler :26:

Ban yetkisi alabilmen için maviş yani yönetimden olman gerekir e tabi o da çook zor hatta imkansız
Ama ille öpcem diyorsan şu yukardaki tellak amcayı öpebilirsin elmoş

Ne dedim ben yine
Ban manyağı oluyorum sebebini bile bilmeden

cok calısıcam mune yard olucam o zaman hesaplaşıcaz cok heyecanlı bir konu var ordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…