- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.481
Elmayra artık seksi olmanın peşinde yeni bir avatarla başladı işe.
Teşekkürler
Ben tırnaklarını görmedim, eminim güzeldir. Benimkiler çok minik kuaför bile bi daha gelme dedi
Sovr ve kitty hayırlı olsun yeni sezon
Böcek konusunda yorum yapmıştım , evet.
Elmayra'nın avatarını da ükela bulmuştum
Senin hamam soruna da Benipek cevap verdi, gördüm
ya ben hamama gitmeyi seviyorum am a bi gidince hep gitmicem bi daha diyorum tiksiniyorum bi sene sonra unutmuş oluyorum pislikleri tekrar gidiyorum şimdi yine unutmaya başladım herkesten deriler çıkıyo yani hanieee o yattığımız şey neyse üstüne biz yatıyoruz ne bilim nası devenfekte ediyolarki bide gündüz kadın akşam erkekler oluyo erkekler çıkınca da güzel temizlemiyolardır ki aay bu sefer unutmucam gitmicem böyk
artık çekinme kalmamış insanlarda yazın bile denizde görüyorum öyle insanları çok rahatlar güneşleniyorlar utanır insanKızlar hamamı bilmem de biz Şubat ayında bolu'ya gittik
Kaplıcalara da girelim dedik
Aman Allah'ım
Erkek tarafı iyimişte bizim bölümde teyzeler, nineler, salkım saçak anadan doğma hemde
Midem bulandı porsumuş burumuş birde sergiliyorlar, bişey takın bi üstüne dimi. Kadın kadına da olsa ayıp denen bişey var. :120::120::120::120:
Kadınlar erkekler hamamı ayrı olmuyor mu yaws :44:
Love bakıma girmiş.Manikürlü ellerini paylaştı bizlerle.
Kitty de haftaya girecek bakıma.
Sovr saolsun pedikürden soğuttu bizi.
Elmayra artık seksi olmanın peşinde yeni bir avatarla başladı işe.
Avatarla seksi olunuyosa ohooo demek istiyorum
ben öle lüks otele falan gitmedim hiç hamama , burda tarihi bikaç hamam var oraya gittim akşam 5 e kadar kadınlar 6 dan 11 e kadar erkekelr , aradaki 1 saatte temizliyorlar güya ama ne kadar temizliyorlar acaba , hamamlar aynı saatler farklı işte, otellerde ayrıdır belki bölümler de
Kızlar hamamı bilmem de biz Şubat ayında bolu'ya gittik
Kaplıcalara da girelim dedik
Aman Allah'ım
Erkek tarafı iyimişte bizim bölümde teyzeler, nineler, salkım saçak anadan doğma hemde
Midem bulandı porsumuş burumuş birde sergiliyorlar, bişey takın bi üstüne dimi. Kadın kadına da olsa ayıp denen bişey var. :120::120::120::120:
ben öle lüks otele falan gitmedim hiç hamama , burda tarihi bikaç hamam var oraya gittim akşam 5 e kadar kadınlar 6 dan 11 e kadar erkekelr , aradaki 1 saatte temizliyorlar güya ama ne kadar temizliyorlar acaba , hamamlar aynı saatler farklı işte, otellerde ayrıdır belki bölümler de
İntikamım acı olacak :)
Ban yetkisi aldığımda ilk sizi öpücem :)
İntikamım acı olacak :)
Ban yetkisi aldığımda ilk sizi öpücem :)
ya ben hamama gitmeyi seviyorum am a bi gidince hep gitmicem bi daha diyorum tiksiniyorum bi sene sonra unutmuş oluyorum pislikleri tekrar gidiyorum şimdi yine unutmaya başladım herkesten deriler çıkıyo yani hanieee o yattığımız şey neyse üstüne biz yatıyoruz ne bilim nası devenfekte ediyolarki bide gündüz kadın akşam erkekler oluyo erkekler çıkınca da güzel temizlemiyolardır ki aay bu sefer unutmucam gitmicem böyk
Mikrop yuvası olur öyle yerler :26:
Ban yetkisi alabilmen için maviş yani yönetimden olman gerekir e tabi o da çook zor hatta imkansız
Ama ille öpcem diyorsan şu yukardaki tellak amcayı öpebilirsin elmoş
Ne dedim ben yine
Ban manyağı oluyorum sebebini bile bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?