AdAm OLaCaK KıZLaR...

neyse tamam m.m. muhabbetini kapatıım susuyorum

benim saçlarım da çok uzamıştı uçlarından 2 cm kadar aldırdım uçları kedi kuyruğu kadar kalmıştı çünkü şimdi daha gür gözüküyo.

foto bulup gönderirdim ama kaderin terbiyesi bozulmasın müteasıp yapısına ters

bana özelden şey dedi; lütfen konuyu kapatır mısınız abdestim bozuluyor sizin yüzünüzden sürekli abdest alıyorum O yüzden gelemedim foruma ahahahahahha

bana özelden şey dedi; lütfen konuyu kapatır mısınız abdestim bozuluyor sizin yüzünüzden sürekli abdest alıyorum O yüzden gelemedim foruma ahahahahahha

ay koptum alemsin yaa boşa dememişler dervişin fikri neyse zikri de odur diyeee , muhabbete uydumu bilmiyorum ama uydurun artık

ay koptum alemsin yaa boşa dememişler dervişin fikri neyse zikri de odur diyeee , muhabbete uydumu bilmiyorum ama uydurun artık

Bi daha sana özel yazan ne olsun afişe ediyorsun madem sana özel mesaj filan yok artık

Seviyorum sizi yaa keyfim yerine geldi yemin ederim

bende diyorum bu kız niye gelmiyor artık..
meğer saran konu olmasını bekliyomuş..
selenayı çağırır gibi memcük desek yeterliymiş

ahahahahahha deli manyak psikopat

kızlar gelemedim hafta bşaından beri,o kadar yoğun ki işlerimm.
bir ark. işten ayrıldı pat diye,onun işleri,müşterileri de bana kaldı,çatlıcam valla...

bir meme muhabbeti duydum kalktım geldim,başını okumadım ama,fakir ben ..
anne 95-abla 90 ben fıııııısssssssssssss...........
ama hamileyken 100 ü vurmuştum iyidi..
pardon kadercim sen de mi burdaydın,ah kuzu bunla ayıplı mı konuşuyolar kızarım ben onlar şimdi dağılın bakimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…