AdAm OLaCaK KıZLaR...

As. hoş geldin
Sende uslu süsü veriyosun ama çarptırdığın lafları çözemedim
Sebatiye ablayı bile çözdüm düşün

hoşbuldum ben tamamen masumum bdvde çok yorulduğumdan yolladı benı tatıle

en çok sebatıye ablanın evının dekarasyonunu göremedım ona üzüldüm sayfamda yazışmalarınıza baktımda

neyseki eltiye yetiştim

Yeme beni şimdi
İsim vermeden diye başlayan topikte kalaylıyodunuz birbirinizi

Neyse

Eee eltinin evinden bi şekilde yırttı diyelim weis.. Ama Şaban'ı ve nişanlısını da paylaştı ona ne dicek

Eee eltinin evinden bi şekilde yırttı diyelim weis.. Ama Şaban'ı ve nişanlısını da paylaştı ona ne dicek

Ben onlari göremedim, duruma göre savunmayi siz sekillendireceniz artikin:)) Sahitler olarak siz dinleneceksiniz)
Hakim soracak;
Sapiklari dolayisi ile resim paylasamayan kader hanim! söyleyin bakalim konu nasil basladi ve sizin rolünüz nedir:)))))))))

yok kıskançlık konusundan ceza almışım olsunya şimdi tam bı kklı gıbı hıssedıyorum kendımı

Şimcik şöyle oluyo hakim bey ;

Ben Sebatiye abla deidm yapma dedim, önüne bak eskileri ısıtıp ısıtıp sunma dedim
İki dk durduysa üçüncü de yine geldi ve kanıtlar eşliğinde
Bu Şaban, bu da saçı seyrek olan nişanlısı dedi.
Bende iyi ki adam Şaban'a benziyomuş bi de Tarık Akan'a benzeseydi napardın bilmiyorum nişanlısının da saçı için şifa dile dedim.

Sonracıma gitti geldi sinsi eltim, pis eltim, şeytan eltim dedi.
Yapma dedim etme deidm yine dinlemedi
Bi sabah geldiğimde eltinin evini gördüm oha filan oldum
Sendne korkulur abla dedim
Asıl onlardan korkulur ne dolaplar çevirdiler de , salak sandıkları oğlu ve zeki gelinleri Sebatiye yer mi dedi
Para istediler yalanlarını buldum, zırnık koklatmadım dedi

Zararlı çıkmamış hiç birinden söz de ama ne Şaban'ı unutuyo en eltiyi. Hepsi sıcaklığını koruyo.
Bir de efendim, Vildan olayı var onu sırası gelince anlatayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…