AdAm OLaCaK KıZLaR...

Günaydın herkese. Yine kırılıyorum uykusuzluktan. Kızım gece WC ye kaltı 2,5 da 5 e kadar uyumadık.

Sovr sen çocuklu değilsin ya
Dizi falan takip ediyorsun sanırım
Bu akşam var bi tane
Merhamet
Ben beğendim o diziyi
Aile olayları olunca ilgimi çekiyor
Mesela Öyle bir geçer zaman li yi izliyordum
İlk başlarda iyiyidi
Sonra cozuttu :)
Geçen gördüm tesadüf
Aaaa bu hala devam ediyor mu dedim

Günaydın herkese. Yine kırılıyorum uykusuzluktan. Kızım gece WC ye kaltı 2,5 da 5 e kadar uyumadık.

günaydınlarrr , yaw uykusuz geceler ilk bir yıl değilmiydi sonrasında da devam ediyo yahu , hayırdır rahatszı falan değil demi yoksa makst yaramazlık mı

evet çocuk yok ama ben 9 dedi mi kayıyorum acayip uykuyu seviyorum hiçbi dizinin sonunu göremem , merhamet güzele benziyo ama baştan takip etmedim o yüzden izlemiyorum kuzey güneyi seviyorum ama o dizi de geç başlıyo seyredemiyorum maalesef

Akiller maaş alıyor mu? Gündem konusuymuş. Noktayı koysan sebatiye olaya?

valla nette dolaşıyo öyle bişiler bende gördüm baya büyük rakamlardan bahsediyorlar ama kimisi de gündem yaratmak için uydurulmuş şeyler diyıo maaş yok sadece yapılan masraflar karşılanıyo diyo ama tabi bilemedim hangisi doğru

Hiçbir dizi takip etmiyorum edemiyorum aslında. Ayrıca o eskiden olan Asmalı Konak zevkini bulamıyorum hiç birinde. Biz öğrenciydik o sıralar ve akşam toplanıp izlerdik kızlı erkekli o derece fanatiktik.

Öhöm öhöm
Topiği bugün açtığım için
Söz hakkı bende bugün :)
Elmayra yok değil mi :18:

Topiğin sahibi malumunuz Nemesis Hanım'dır
Kurucuları :
Sovr Hanımefendi
Gofretto Hanımefendi
Kader Hanımefendi
ECD Hanımefendi
Ve Bendeniz huzurlarınızda

bugün burada toplanmamızın amacı diye başlıycaktim cümleme ama hiçbi amacımızın olmadığını gördüm

toplanmak bahane geyik şahane

Hiçbir dizi takip etmiyorum edemiyorum aslında. Ayrıca o eskiden olan Asmalı Konak zevkini bulamıyorum hiç birinde. Biz öğrenciydik o sıralar ve akşam toplanıp izlerdik kızlı erkekli o derece fanatiktik.

Aynen canım, kızım varya hiç bırakmaz zaten dizi izlememe :)
Ama şu Merhamet'i kaçamak izliyorum

Günaydın buralardayım ama gözümü açamıyorum. Çok fena başım ağrıyor, dün öğlen ıslanmıştım sinüzitim azdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…