AdAm OLaCaK KıZLaR...

hönkkk bu kadar uzun olucağını tahmin etmemiştim , ama ağlama ki çok zor değil ,

daha ayrıntılı çalışan kurumsal firmalarla görüşmen lazım benim gibi 3 kişinin çalıştığı yerlerden pek sağlıklı bilgiler edinemezsin

ben bu ödev konularında büyük firmaların olduğu yerlere gider insankaynakları bölümünden yardım isterdim

gayette yardımcı oluyorlar hem senin için daha faydalı olur yerinde gidip görmen ve öğrenmen, fotoğrafta eklersin

Benim gördüklerimi duyduklarımı 30 yaş üstü duysaydı erken menapoza girerdi

Bende İKY okuyorum bu arada ama o kadar zamanım kalmadı daha doğrusu ben ödev olduğunu daha yeni öğrendim cuma son günmüş

Bende İKY okuyorum bu arada ama o kadar zamanım kalmadı daha doğrusu ben ödev olduğunu daha yeni öğrendim cuma son günmüş

maalesef benim çalıştığım yerle ilgili yardımcı olamıycam zaten kapanma aşamasındayız kaldık 3 kişi sana faydamız olmaz ,

ama karamsarlığa kapılma şimdi bile çıksan illa ki bir firmayla görüşürsün , öğrencilere kıyamazlar

İnşallah halledebilirim , teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…