AdAm OLaCaK KıZLaR...

ay kızlar kusura bakmayın buraya bakarken forumdan isim vermeden e yazıyorum dıye buraya yazmışım kader harıka açıklamışsınn

ya ben bu arada gerçekten ıannmıyorujm bukadar muekkemmel ınsana kendımı kandırıyor bızımı

Son düzenleme:

burdan değilse nasıl anladın bakalım cino Kader :)

kendımızı hiççç kandırmıyalım 30 yaşa gelince hafıften pörsumeye başlıyoruz en azından kendı adıma nerde 20 yaşındakı halım 30 1 kaldı 2 yıldır 28im

Forumda da biri var sürekli kendini öven. Kal geldi artık yorumlarını okumaktan.

Ben çok meraklıyım ama
Kim olduğunu sorarım valla
Söylemezseniz de küserim valla

kendımızı hiççç kandırmıyalım 30 yaşa gelince hafıften pörsumeye başlıyoruz en azından kendı adıma nerde 20 yaşındakı halım 30 1 kaldı 2 yıldır 28im

çizgiler ve aklar da anıların simgesi olsun Katieee, :)) 20 lik çıtırlarla kıyasalanmayız tabii:)))) ama ruhsal açıdan daha rahat yaşlar ..

çizgiler ve aklar da anıların simgesi olsun Katieee, :)) 20 lik çıtırlarla kıyasalanmayız tabii:)))) ama ruhsal açıdan daha rahat yaşlar ..

kesınlıkle öyle bız bıraz çatır çutur olduk artık ama bu yaşlardakı özguvende 20lığe değişilmez sorsalar o yıllara ödnmek istermsın dıye asla ıstemem

ya benim tahmin ettiğim çok bilindik bi isim şimdi o değildir bide polemik yaratmıyım görür falan hele bide o değilse çok mahçup olurum

kesınlıkle öyle bız bıraz çatır çutur olduk artık ama bu yaşlardakı özguvende 20lığe değişilmez sorsalar o yıllara ödnmek istermsın dıye asla ıstemem

aynen katişşş
bu arada sen çalışıyormuydun hatırlayamadım ondan soruom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…