AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ayni kadin tasiyamiyor hepsini.sence tum bu islerden sonra kocaya bir sey kalir midaha wc yi tem,izliycem kizin eli falan degiyodur klozete diye.haa kocaya asabiyet kaliyor yardimlarindan dolAyi

Oğlan uyudu ipekçim.
Her akşam 9 da uyuyor.
Ama kızlar hepimizi toplasan bir sebatiye çıkmaz bizden.
Hatun hepsini yapıyor birde internetten sexy şeyler alıyor

Günaydınnn bugün başım ağrımıyor Ayıplı konular konuşabilirz ama kader gelsin bi önce :)

nazar değdi bana da resmen saat 9 da baygınlık geçirir giigi uyuan ben eveli gece 10 da yatıp 1,30 da kalktım 4 e kadar uyuyamadım,

dün gece de saat 2,30 du en son saate baktığımda ,

depresyondayım

nazar değdi bana da resmen saat 9 da baygınlık geçirir giigi uyuan ben eveli gece 10 da yatıp 1,30 da kalktım 4 e kadar uyuyamadım,

dün gece de saat 2,30 du en son saate baktığımda ,

depresyondayım

Ayyy eyvah bahar depresyonu

Cok yoruyor insanı o durum yaa inanılmaz yorgun oluyosun

Ayyy eyvah bahar depresyonu

Cok yoruyor insanı o durum yaa inanılmaz yorgun oluyosun

durumum o kadar kötü mü edi hanım, ama cidden ölüyorum ya ben ki uykuyu çok severim 3 saat uykuyla tek ayağam dinlenmz benim ,

üüff neyse bahar geçtiğine göre o da geçer herade , bende aöf sınavı yaklaşıyo diye dtres yaptım sanmıştım

ya ne adamlar var , kızın yanlız yada arkadaşlarıyla bi yere gitmesi yasak , arkadaşlarıyla 10 dk tişört almaya gitti diye temizlik cezası vermiş , işin garibi kız da eşinin haklı olduğunu düşünüyo,

dün bende eve 11 geldim eşim gelmeseydin dedi diye bi dünya trip attım insan çirkef olmayagörsün

O da olabilir, uykunun bölünmesinin bir acıklaması olmalı. Ben 6 saat de uyusam kesintisiz olmalı, uyku bölününce 12 saat de olsa bir anlam ifade etmez benim icin

tecrübeyle sabit diyorsun elmişim:)
Kuruculardan umutluydum aslında.

Onur üyesi Sebatiye abla yeni konularıyla gelse :)))))

Sebatiye ablanın desteği bir eyre kadar kadar

Bak kader bile yıldı

konu sahibi sahip çıkmıyoki el kızının çıktığı ne kadar olsun

olsun ama 10000 lere geldik, bu bile marifet çenemize sağlık

Evsahibinin hiiiiç umrunda değiliz vallaaa

Çenemize sağlık tatlııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…