- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #9.901
Burada misin kittyy gorunmuyor cepten,valla hasatim cikti,sebatiyedeki enerjinin birazi bende olsaydi keske,ya da keske ogretmen olsaydik bugun rain yazmis ya ogretmenmis gunduz ev gezmesi bile yapiyormus.hem para kazan hem sosyal ol ev hanimi modunda.imrendim,senin oglun uyudu mu?ben hala salliyorum.
Ayni kadin tasiyamiyor hepsini.sence tum bu islerden sonra kocaya bir sey kalir midaha wc yi tem,izliycem kizin eli falan degiyodur klozete diye.haa kocaya asabiyet kaliyor yardimlarindan dolAyi
Benim cadi uyudu,kaciyorum.optum kittyy,ii geceler cnm
nazar değdi bana da resmen saat 9 da baygınlık geçirir giigi uyuan ben eveli gece 10 da yatıp 1,30 da kalktım 4 e kadar uyuyamadım,
dün gece de saat 2,30 du en son saate baktığımda ,
depresyondayım
Ayyy eyvah bahar depresyonu
Cok yoruyor insanı o durum yaa inanılmaz yorgun oluyosun
durumum o kadar kötü mü edi hanım, ama cidden ölüyorum ya ben ki uykuyu çok severim 3 saat uykuyla tek ayağam dinlenmz benim ,
üüff neyse bahar geçtiğine göre o da geçer herade , bende aöf sınavı yaklaşıyo diye dtres yaptım sanmıştım
günaydın hatuncuklarımmmmm :)
kimsecikler yok bugün, herkes uyku modunamı geçtiii
kimsecikler yok bugün, herkes uyku modunamı geçtiii
Bu topiğin ömrünü uzun görmüyorumDaha önceki deneyimlerime bakarak konuşuyorum tabi :)
Bu topiğin ömrünü uzun görmüyorumDaha önceki deneyimlerime bakarak konuşuyorum tabi :)
tecrübeyle sabit diyorsun elmişim:)
Kuruculardan umutluydum aslında.
Onur üyesi Sebatiye abla yeni konularıyla gelse :)))))
konu sahibi sahip çıkmıyoki el kızının çıktığı ne kadar olsun
olsun ama 10000 lere geldik, bu bile marifetçenemize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?