AdAm OLaCaK KıZLaR...

ayyy özlendiğim icin cok mutlu oldum :)

Kızkardeşimle küsmüştüm, öğle yemeğinde onunla buluştum sonra kuruma getirdim dedikodu yaptık yeni gitti

Özlemem mi ya ben de bölük pörçük girdim. Beyaz hocamızın resmini koymuşsun onu bile göremedim.

ay ben çok gülüyorum o fotoya hatta nette dolanın ilginç düğün fotoları diye ne manyaklar ne hanzolar varya insanların foto zevkleri bi ilginç

Ben de korkmam da ürkerim sanırım iyi bir psikoloji bırakmadığından.yoksa napacaklar adama?

Ayyy cok fenalar ben bi tane adamı ne hale getirdiğini kendi gözlerimle gördüm karın deşen jack gibi

Eger gercekse korkulmayacak gibi degil ki.
travesti olsa daha kadinsi dururdu anacim bu bildigin neyse tövbe tövbe

ahhahahaha ney gibi
Muhteşemmm.yeni paylaşımlar bekliyoruz yarın. Ben de bakım bari vardır güzel bir şeyler.

Senin icin özel albüm yapıcam

Hiç korkmam travestilerden.
Çok dik bakıp, cık cık cık modunda değilsen sıçramazlar zaten.
Amaaa bir bulaşırlarsa bittin demektir:18:

Bence gerçek yaa, niyeyse ben travestilerden falan da korkarım:) Acaba bana kücükken saldırdılar mı

ayyy travesti deme bana izmirde alsancakta bi sokağı travesti kaynıyo bende bi arkadaşla bi akşam salaklık edip kestirmeden gidim di,ye düşündüm anaamm neler dediler geçerken yolu kısaltayım derken beni kısaltçaklardı :18: bende çok korkarım gördümmü hiç bakmam bişi demesinler diye trolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…