AdAm OLaCaK KıZLaR...

Nesine takıldın? diye sorarım. Soruldu ve yorumumu da yaptım. Diğer sorulara cevap verseydim emin ol muhabbet fena sapacaktı. Çünkü mesajdan sonra baya soğuk tepkiler geldi. Dediğim gibi beklemiyordum.
Başlıkta bi ironi olduğu kesin... Onuda belirttim zaten...
Ha bir de iletişimde sıkıntım olduğunu sanmıyorum. Tepkiler bu şekilde olmasaydı emin olun "beğenmiş gibi mi göründüm "demezdim.

Mesajımdan sonra yazılan tepkiilere bir daha bakın... Kendi mesajınızda dahil...

Ben bütün cevaplarını okuduktan sonra yorum yaptım ama haklısın okuduğumu belirtmedim. Weis falan hayırdır, ne oldu diye sordular sana ama cevap vermedin ya da yeterli gelmedi.

Neyse konu çözülecek bir durum değil ben anladım ne demek istediğini. Benim acımdan sorun yok.

Aynen... Uzatmaya da gerek yoktu aslında... Neyse işte...

Son düzenleme:
konunun adı hakkında yazan bikaç arkadaş daha oldu geldiler sordular açıkladım, zaten takılacak ne var anlamadım neyse bi daha açıklayayım, heralde hepimiz Barış Manço'yu tanırız biliriz onun Adam Olacak Çocuk adlı programını da sanırım izlemişsinizdir,kendisini çok severdim çocukluğum onunla geçti ve uzun yıllardır gerek nick gerekse şifre olarak hep adam olacak kız tamlamasını kullandım, burda biçok kız olduğumuz için sonuna bide çoğul eki koyduk adam olacak kızlar oldu, bence güzelde oldu, özetle Barış Manço'ya atıfta bulunuyorum bu başlıkla

Burası öyle yada böyle herkese açık bir yer
Burada kafadar kızlar olarak bulmuşuz birbirimiz sohbet ediyoruz
Gelip konu başlığına takılmak, sataşmak
Yanlış böyle şeyler, ayrıca senin açıklama yapmak gibi bir mecburiyetin de yok zaten
Başlık neymiş, içindekiler ne konuşurmuş
Gelirsin "adam" gibi sorarsın, beğenirsen kalırsın
Beğenmezsen uğramazsın
O kadar!

ewt bencede çok guzel bı başlık

gereksiz bi eleştiri olmuş

Neden bu kadar ısrarcısınız? Kaç sayfa böyle gidecek? Açıklama yapıldı zaten... Ben de rengimi belli ettim diye düşünüyorum. Neden bu laf sokmalar? Eğlenmek istiyorsanız bilemem tabi... Arada kaçıranlar olmuş.

Açıklama içinde teşekkürler bu arada... Gerek yoktu aslında ironinin farkındayım.

Sayfanın altında adını görmekten rahatsız oluyorum
Hoş burası herkese açık ya.........

yaklaşımınız yalnış bu topikte olanlarda bundan rahatsızlık duymuş siz o saatte burda olanlar halletmişinisiz konuyu ama biz şimdi göruyoruz mevzuyu rahatsızlığımızı dile getirdik

iyilik cnm ne olsun oğlumu uyutucam bırazdaha zaman geçsin dıye takılıyorum

burası akşamları nekadar sesiz

Kızların çoğu işten giriyor
Akşam giren pek yok bizden
Bende akşamları ve haftasonu pek girmem,
Bütüngün bilgisayar başında gözlerim fena oluyor zaten
Bu gün eşim geç gelecek, takılıyorum bende :)

Asimela tanıdık mı :)

İşleri hallettim
Bugün böyle oldu canım

iyi olmuş cnm al kahvenı dınlen senın çocuğun varmıydı

gunduz okadar hızlı geçiyorki kım evli kım bekar kımın çocuğu var kafam gıdıyor

ewt asimela tanıdık hatta reelden tnaıyormuş kadar yakın hissedıyorum onu kendıme gunduz burdayım gecede asimela nerde ordayım :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…