- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #10.941
ahahah iki dkda yerle bir ettin karizmamı :) Geyik topiğinde yoktumcepten online bağlandım, görevimi bırakamazdım, takip ediliyorum, makamımı calarlar
görev aşkı bu olsa gerek :)
selam kızlar..
bi kader bi ben çalışıyoduk dün zaten..ohh yatın bakalım..
selam kızlar..
bi kader bi ben çalışıyoduk dün zaten..ohh yatın bakalım..
ivet :)
Sen nasılsın bakalımmmm
evet cnaım herkes çalışır bizde resmi tatiller de dahil. ben zaten ihracata baktığımdan işler aynen devamdı..sen napıyosun,nasılsın?selam canım, zorunlu mesaimi vardı sizde ?
fean değilim canım..hala tam toparlanamadım ama iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın?
evet cnaım herkes çalışır bizde resmi tatiller de dahil. ben zaten ihracata baktığımdan işler aynen devamdı..sen napıyosun,nasılsın?
fean değilim canım..hala tam toparlanamadım ama iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın?
evet cnaım herkes çalışır bizde resmi tatiller de dahil. ben zaten ihracata baktığımdan işler aynen devamdı..sen napıyosun,nasılsın?
iyiym bende dinlendim ayıptır söylemesi :)
Dün bizim orda semt pazarı vardı taze sebze meyve almaya gittim, fasulye alıyordum bi baktım Mehmet Günsur da fasulye alıyor, yalnız tv deki kadar yakışıklı değilmiş :) ama karizmatik adam.
yakışıklı değil ama adamda bir çekicilik var.karizma duruş kendine güven her neyse ondan işte.
iyiym bende dinlendim ayıptır söylemesi :)
Dün bizim orda semt pazarı vardı taze sebze meyve almaya gittim, fasulye alıyordum bi baktım Mehmet Günsur da fasulye alıyor, yalnız tv deki kadar yakışıklı değilmiş :) ama karizmatik adam.
aynen abla, ses tonu flnda çok karizmatik, bende cool tavrımı bozmadım konuşmadım :))))
ben fasulyeden anlarım isterseniz size seçeyim deseydin yaa :84:
ahhh ahh onun her hali yakışıklıAdam taze fasulye alırken bile karizmatik değil mi
beyim yumruğunu kafama geçirsin dimeee :)))
yalnız adam 3 çocuk babasıymış karısıda italyanmış hayatına baktım şmdi
bizim türk kızlarının suyu çıktı sankim :)
ay sorma elmiş karizmatik di vallahi :)
Zeytinyağlı yapacağım ona göre verin dedi, :)
Günaydın ben dün bile çalıştım
Karınca gibi
Ama bize de 1 Mayıs ta tatil
hoşgeldin Kadiş naberr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?