- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #14.681
gördüm canım beğendim bileeee
bekleriz arada burayadaaaaa
![]()
Bazen bu konu taşıma işleri ruhumu daraltıyor hele hele konuları okurken. Dert anne mi sevgili mi elti mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm canım beğendim bileeee
bekleriz arada burayadaaaaa
![]()
Günaydın cnmmm, ben henüz işimi bitirdim geyik kısmına gecemedim, görmüşsündür etkinliklerinde![]()
Günaydın kızlarrr
Musmutlu piyonist sabah sabah güldrdün beni.
Hep musmusmutlu ol emi![]()
Bazen bu konu taşıma işleri ruhumu daraltıyor hele hele konuları okurken. Dert anne mi sevgili mi elti mi![]()
Nemesis nerelerdesin yahu.
Özledik seni.
Ne yaramazlıklar yaptında bu kadar cezalı kaldın?
günaydınlar
bazen kk daki bazı konularda biraz ağır yorum yapasım geliyor ama kendimi engellemeye çalışıyorum sizde de oluyor mu bu :26:
Onun olduğu her konuda tartışma çıkıyor.
İki mesajla delirtiyor milleti.
Yine dine bağlanan bir konuydu herhalde![]()
günaydınlar
bazen kk daki bazı konularda biraz ağır yorum yapasım geliyor ama kendimi engellemeye çalışıyorum sizde de oluyor mu bu :26:
önceden olmuyoduda ceza puanı olmuş 70 illaki oluyo yogaya başlamayı düşünüyorum
Günde 3-5 kere , konuya olmasa bile yoruma dalasım geliyor ama
kendimi tutuyorum.
Kimseyle polemiğim olmadı bugüne kadar.
Yanlış anlaşılma dışında
Banlanmıycam işte![]()
bu arada bişey farkettim. eski eşim hakkında çok seviyorum, üzülmesin, kıyamam falan diyordum şimdi hıyar bilmemne aldı başını gidiyor. acaba ben bu adamı unutuyormuyum buna delalet sayılabilir mi buu?
dün yine aradı açtım bak güzel güzel konuşalım ben istemiyorum artık seni dedim. sanada üzülüyorum arama artık beni, defol git vb cümleler kullanıyorum sende bunu haketmiyosun bunada üzülüyorum dedim. ama ben seni seviyorum dedi. e dedim madem seviyosun beni düşünüyosan bırak peşimi gerçekten sevdiğinede inanyım çünkü seven insan üzmez dedim. haklısın tamam konuşalım yüzyüze dedi. bakalım ne diyecek ne yapacak ne zaman buluşacak.![]()
Elmayra sen kk nın taşıyıcı kolonusun.
Tam yazarken bakıyorum hoop başka bir yerdeyim![]()
yakında konuyu okuyup müge anlı yorumunu çakıcan zaten
bence edi likteki en güzel şey yeşil olmak. parası neyse vereyim beni edi yapsınlar.e tliye sürlüya karışmam vallaa![]()